החל המבצע בעזה

berta84

New member
האמת היא שאני לא מתה על חדרי כושר

לא אוהבת את הקטע שמכשיר מזיז אותי, אוהבת להזיז את עצמי בעצמי

מֵירַב

New member
הספרייה עושה דברים משונים לאנשים...

אולי הפוך?

אולי התקשורת בארץ היא טיפה, טיפל'ה, לא אובייקטיבית? הדיווחים הכי אמינים זה BBC וCNN. או- לדעת להיות צרכנית חדשות ואקטואליה ביקורתית. כל מי שיש לו צד או עמדה בנושא, יציג את התמונה מהזוית שנוחה לו. אף מקור חדשות ישראלי אינו אובייקטיבי, וכך גם אף מקור ערבי. לגבי הרוסי, אני פחות מכיר למען האמת, אבל מניסיון עבר הוא לא ידוע בתור חסר פניות במיוחד. תראי BBC ותפסיקי להאמין לשטויות של ערוץ 2 והחרטטנים הצבאים שלהם.

ראיתם לדוגמא מה הלך בפלישה הרוסית לאוסטיה?

בכל ערוץ רוסי, תעמולה אנטי גרוזינית. השוואות של סאאקשווילי להיטלר וטענות חוזרות ונשנות שהוא תכנן רצח עם. ובערוצים הפרו דוד סאם העלוב, תעמולה אנטי רוסית בוטה לא פחות. רק BBC נותר עוד איכשהו ניטרלי. והמקור הכי אמין היה אתרים ודיווחים של כל מיני ארגוני זכויות אדם וכאלה. בקיצור, אל תאמיני לתשקורת העוינת.

stkachov

New member
הסגידה ל BBC מוגזמת

להזכירך... רק לפני יומיים הוא שידר נאום ברכה של אחמדיניג'אד לעם הבריטי.

amitk80

New member
הכבלים עשו לנו שירות טוב בדבר אחד

הורידו את ערוץ CNN הכל כך אנטי ישראלי. עכשיו צריך להעיף את BBC. כאלו שמאלנים ועוד נותנים לאחמינאג'ד לדבר דברי שנאה. איפה כולם להזדעק?

פחח

CNN הוא שמאלני?! אתה לא נורמלי. מדובר בערוץ די פרו אמריקקי, אמנם פחות תועמלני מפוקס ניוז הבזיוני, אבל עדיין , בענייני ארהב אי אפשר לחשוד בו כיותר מדי אובייקטיבי. לגבי ישראל, דוקא היה סביר ביותר. בהחלט לא אנטי ישראלי. מן הסתם אתה מפרש הכל כאנטי ישראלי, אבל זאת בעיות תפיסה אישיות שלך ולא יותר מכך.

amitk80

New member
הנה התעוררנו

התקשורת בארץ לא אמינה? מעניין שבערוץ אלג'זירה, BBC, CNN בחרו להראות רק את התמונות מעזה ולא הראו כלל מה הולך בתוך מדינת ישראל. אני משער שאם היית חי תחת איום רקטות 8 שנים ולא חודש מסכן אחד אז היית מתפוצץ מכעס. הפעולה הזאת במקום ומצידי שיהרגו כמה שיותר חמאסניקים! היה להם מספיק הזדמנויות להפסיק אבל הם לא הקשיבו למצרים, לירדנים ולכל העולם הערבי שדרש מהם להפסיק את הירי והם היו בשלהם אז שיסבלו. לא יעלה על הדעת שמדינה ריבונית תחטוף 40 טילים ביום. זה הפך למשהו מוגזם שפעם אחת צריך לשים לזה סוף. מספיק להתחנחן איתם! מה שעוד יותר מקומם זה לראות את ערביי ישראל הבוגדים צורחים על ה so called "טבח בעזה". אם זה היה טבח בעזה היו מכניסים להם מזון הומניטרי? היו מקבלים חולים פלסטינאים לבתי חולים בארץ? אני כל כך רוצה שתהיה הפגנה מחר בקמפוס, לראות את התאים הערביים הבוגדים מעיזים לצייץ!

berta84

New member
../images/Emo45.gif לגבי התקשורת, בתקופת מלחמת לבנון השנייה

הייתי רואה המון ערוצים זרים וזה הרושם שמתקבל- חוסר אובייקטיביות חמורה כלפי ישראל.

amitk80

New member
אל תחפור לנו עם השטויות שלך

אני לא רואה אותך ואת תנועת חד"ש שלך פתחה את הפה שלה שנפלו פה 8 שנים קסאמים על שדרות. תפסיק להיות לי כזה יפה נפש. והיה ממש כיף לראת את מחמד ברכה ולהגיד לו מה אני חושב עליו בפנים. חתיכת אפס מאופס. כל המנהיגים הערביים מובילים את הציבור הערבי בישראל לאבדון. לא פלא שזורם להם הביוב ברחובות כי מיסים הם לא משלמים. הם הולכים אחרי זרמים קיצונים. אם כל כך רע להם פה ואנחנו חרא של מדינה אז למה ממשיכים לחיות פה? כדי שהם יוכלו להמשיך לקטר? די תתקדמו הלאה כבר! איך אני שמעתי משתי דרוזיות שלומדות איתי "לפרק לחמאס את הצורה כי רק ככה הוא יבין לא להתעסק איתכם"

amitk80

New member
על גופתי המתה

שאני אחתום על זה! לתת רוח גבית לארגון טרור שמחפש להרוג אנשים בכוח? רק עכשיו הורידו מטר של פצמ"רים וגראדים על התושבים. זה ארגון של מרצחים וצריך לכסח להם את הצורה! אני כל כך אשמח לראות הניה, א-זהאר, משעל, מחמד דף, אחמד ג'עברי נשרפים למוות לאט לאט!

berta84

New member
ילד יקר, אני לא צריכה את התקשורת

דבר אחד אני יודעת: האיסלאם הוא שורש הרע בעולם, זאת דת שלא מוכנה לקבל את השונה ורוצחת בשם הכבוד. עם אנשים כאלה אין לי דיבור.

FIFI1981

New member
נו באמת...

משפחות אלפרון, אברג'ל, אסלן ואבוטבול - יהודיות מבטן ומלידה כמדומני - רוצחות האחת את השנייה בשם כבוד ויצרי נקם מטופשים ולעיתים לא רחוקות גם "אוספות" איתן גם עוברי אורח חפים מפשע. על ש"ס אני מניח ששמעת. מפלגה שאינה מוכנה לקבל אותך אלא אם אתה גבר מזרחי דתי. בשם הדת נרצח כאן כבר ראש ממשלה בהכשר של רבנים מפוקפקים. על כל תל ותחת כל עץ רענן ביהודה ושומרון מתייצבים להם נערים ונערות פרועים ופרועות עם שני אוהלים, עוקב מים וגיטרה ומרביצים לחיילים ושוטרים שבאים למלא אחר לשון החוק (!) ולפנות אותם משם והכל בשם קדושת חבלי ארץ מזוייפת שעדיפה בעיניהם על קדושת ערך האדם ולעיתים גם על פני חיי האדם עצמם. גם עם אלה ממש אין לי דיבור. אין לי כל כוונה לסנגר כאן על האיסלאם ומצידי שיבעירו את עזה עד שיובהר לכל שזכותינו לחיות בשקט במדינה שלנו ושאני לא צריך לעשות חשבון מאיפה לנסוע מחר לגליל כי אני מפחד שיזרקו לי אבנים על האוטו. אבל מכאן ועד "האיסלאם הוא שורש הרע בעולם" המרחק גדול מאוד והשימוש בביטוי הזה הוא לא פחות ממסוכן היות שהוא מגדיר באופן אוטומטי מיליארד איש ברחבי העולם (ותתפלאי, רובם אפילו לא ערבים) כסכנה פוטנציאלית שיש למגר בטרםתעמוד עלינו לכלותינו. בתור יהודיה, זה צריך להזכיר לך משהו

amitk80

New member
קודם כל משהו בנושא

למה את חושבת שהאסלאם הוא שורש הרע? הידעת שאת החומוס המציאו פה מסביב? פה בדיוק הטעות המרה שלך יקירתי ודווקא מבחורה חכמה כמוך אני שומע משפטים כאלו מטומטמים. האסלאם לא קורה להרוג. תפתחי את ספר הקוראן ותביני שזה לא ככה. לקחו את מושג הג'יהאד ועשו לו כזאת רברסיה וארגוני הטרור מנצלים את זה לטובתם בשביל להתסיס את ההמון. איפה היית בהפגנה היום?

למעלה