החל המבצע בעזה

stkachov

New member
החל המבצע בעזה

בנתיים מדווחים של מאות הרוגים ופצועים. אני מהמר שמחר יהיה סוער בקמפוס...

אליהו ד

New member
כמו שמישהי אמרה לי בהרצאה של אנשים חושבים

ביום שישי זיבי עליך!!!!

deathcaster

New member
איך הוא העתיק ממך

אם ההודעה שלו פורסמה לפני הודעתך ? כנראה צדקו בקורס האחרון בפיזיקה שלקחתי.. הזמן הוא באמת יחסי

stkachov

New member
זה לא בדיוק חופש

מתקני האוניברסיטה עובדים כרגיל, המעבדות והמחקר נמשך כרגיל, וכמובן ציבור הנבחנים הרב שמגיע להבחן בבחינה הפסיכומטרית. יהיו באוניברסיטה אלפים רבים כמו בכל יום, ואני מאמין שהתאים הערביים לא יפספסו את ההזדמנות לעשות רעש.

אליהו ד

New member
אני מחכה לרגע בו תהיה מדינה פלשתינית

כל אותם מפגינים מזוקנים שמתעקשים ללכלך את קומת ה700 עם תעמולה אנטי ישראלית,יוצע להם לקבל דרכון פלשתיני,מעניין מה הם יגידו..האם הם יתנתקו מסיר הבשר ממנו הם אוכלים לבלי די? חבורה של צבועים,הם וכל מדינות ערב המתונות שסומכות על ישראל שתחסל את ראש הנחש ברצועה אגב מעניין אם המאבטחים יעצרו את אחיהם כשיהיו הפגנות

TheBigBrother

New member
ההצגה של הכתבה

למשל אם שם הכתבה היה "תקיפת מחץ בעזה" ולא "אש בעוטף עזה" זה היה משנה הרבה.איפה בדיוק היתה אש בעוטף עזה כשמטוסים של חיל האויר תקפו בתוך הרצועה? אם אין לך חומר מצולם חוץ מתושבים שבוכים על גופות חבריהם אז אל תציג שום דבר.אנחנו יודעים שמלחמה ומוות זה זוועה, אבל יש תקופות שצריך להדחיק. להראות את זה עושה הרגשה של טבח באזרחים ולא פגיעה בתשתיות של ארגון טרור אני אישית את הרומן של עם העיתונות סיימתי מזמן וכל פעם אני מגלה מחדש כמה שצדקתי....

stkachov

New member
נראה לי אתה קצת מגזים

עד עכשיו ממה שראיתי... התקשורת היא מאוד "מגוייסת" ובכל הערוצים יש תמיכה וגיבוי לצה"ל. אמנם משדרים גם את תמונות ההרוגים מעזה, אבל הרבה יותר מסקרים את נפילות הרקטות בישובים הישראליים.

berta84

New member
אתה יודע מה אמרו בחדשות באחד הערוצים הרוסים?

שבתגובה למתקפה הישראלית הפלסטינים שיגרו כמה רקטות לעבר ישראל אבל ככל הניראה העיוותים האלה לא מזיזים לממשלתנו יותר מדי, אחרת כבר מזמן היו תובעים אותם על הצגה מעוותת שלא לומר שקרית

stkachov

New member
דבר ראשון אני לא יודע

כי אני לא צופה בערוצים ברוסית. דבר שני, זה בהחלט נכון, ואמרו את זה גם בערוצים הישראלים. אז מה הבעיה? דבר שלישי, ממשלה לא יכולה לתבוע ערוץ טלויזיה זר.

berta84

New member
לא יודעת, לא התעמקתי בזה יותר מדי

במקרה עברתי שם כשההורים שלי ראו הכוונה היא שההצגה מעוותת ומנסים תמיד להוציא את ישראל בתור הצד התוקף...אולי זה נכון...אני באמת לא יודעת ואין לי שום דעה על כך. אני לא מדברת ספציפית על אותו ערוץ, אלא בכלל לכך שתמיד מציגים את ישראל בצורה מעוותת בתקשורת העולמית ושיש לנו הסברה דפוקה אבל מה איכפת לי, כל הדברים האלה כ"כ גדולים עליי.

stkachov

New member
ברטה

השבוע ישבתי בספריה, ללמוד, נדמה לי שזה היה ביום רביעי, בקומה הרביעית. פתאום משום מקום אני רואה אותך רצה בין המסדרונות אחוזת דיבוק...

למעלה