החלטנו להיפרד

רפסודיה

New member
אם את באמת רוצה לעזור לעצמך להתגבר

הוציאי עצמך מהתחרות הזו עם אשתו, שאליה הכנסת את עצמך. הזכירי לעצמך שלך לא טוב איתו ככה ולא להתעסק עם ש"טוב לו איתה". המוקד החשוב הוא את והרצונות שלך ולא שלו. מאמינה לך שכך ההרגשה שלך ובשביל פנטזיה של התאהבות ורומן זה חומר טוב אבל במציאות את נושמת בצורה עצמאית ולא דרך הגבר שאת משכנעת את עצמך על היותך כך זקוקה לו. ושוב- לכי תבדקי עם עצמך מה חסר לך בחיים שמראש נכנסת למקום הזה של קשר לא אפשרי- רומן עם אדם לא פנוי. אם את בכוחותיך שלך תוכלי להביא את עצמך לכך שתרגישי מספיק מלאה בתוכך לא רק שלא תזדקקי לקביים האלה של רומן אלא סוג הגבר שבכלל תרצי להסתכל עליו הוא כזה שכן מעוניין בקשר איתך ולא קשר חלקי ונסתר.מניחה שבמצב כזה גם תוכלי לדעת גם אם הנישואים שלך מתאימים לך או לא ולא תתייחסי לקשר הזה שלך, שעדיין קיים, כמובן מאליו או כברירת מחדל.

michaelamami

New member
רפסודיה את כל כך מבינה את נפש האדם

וואו, האם את פסיכולוגית? כי אם לא אז יכולת להיות פסיכולוגית מדהימה! תודה

יכול להיות ש...

הוא כל כך השקיע בך.. והחמיא לך .. והראה לך אהבה... הרי מן הסתם גם עשיתם יחסים.. שלזה קוראים גם "להתנות אהבים.."... בשביל גברים... דבר כזה יכול להיות כמו לאכול ארוחת בוקר... אבל בשביל רוב הנשים זה שונה... אז הוא הרעיף עלייך המון אהבה.. עד שהיית בטוחה שהוא אוהב אותך.. והרי אי אפשר לאהוב שתי נשים בו זמנית.. אין דבר כזה.. אוהב את אשתו יותר... את אשתו הוא אוהב.. אותך... הוא ניצל... כנראה שהוא טיפוס של בגידות.... ואת התאמת לו לקריטריונים... זאת לא מערכת יחסים של אהבה... אלא רק עוד מערכת יחסים מהצד... וכן.. לא כל הגברים חראות.. אבל הוא כן... זה מה שבטוח... כי אחרי שתפרדי ממנו.. הוא ישר יחפש את הרומן הבא.. תהיי בטוחה... אבל מה.. גם יכול להיות.. אני לא יודעת.. שלו יש ילדים.. והוא לא רוצה לפרק את החבילה בגללם.. ובגלל אשתו... לא בטוח שיש לו שם אהבה... ככה שיכול להיות שהוא כן אוהב אותך.. אבל לא מעז לפרק משפחה.. זה צעד לא פשוט...

אוופיר

New member
איי וואי וואוי כמה שאני תמים..

רק לחשוב על זה שאשה נשואה מסוגלת לבגוד בבעלה במצב כזה תמידי שאפילו קשה לה להפסיק זה מכניס אותי פשוט לטראומה !כ``כ האנושות דוחה זה בילתי ניתן להשגה..כואב הלב לישמוע את זה !

I C E M A N 7

New member
תירגע אתה לא לבד

אלפי מתחתנים בכל שנה תמימים בדיוק כמוך

seeyou

New member
בעל שחושב שהוא פיקח יותר מאישתו-סימן

שיש לו אישה פיקחית(רק נותנת לו את ההרגשה"
יוסי

czar

New member
תמשיכי להזהר לא להיות קירחת

אם זה יתגלה הוא יתעלם ממך למרות כל החברות והאהבה, ובעלך במקרה הטוב לעולם יותר לא יבטח בך שלא נגיד יפרד ממך. אם לא תגדעי את העוולה הזאת, פוטנציאל הפגיעות שלך הוא לא נתפס.

מה עניין שמיטה לתשמיש מיטה

נפרדת, כואב, הפרידה הקשה ביותר היא הפרידה מהפנטזיה. את פגועה, ואולי גם מרגישה מנוצלת,או מרגישה שהוליכו אותך שולל, או שמכרו לך אשליה, מרגישה שהפסדת בתחרות. ביניכם היה הסכם לא כתוב, אתם מהצד, לא במקום, בנוסף. ופתאום את רוצה לשנות את הכללים, רוצה הכל. תבדקי בסטטיסטיקה, רובם ,לא כולם, אבל רובם, לא עוזבים את הבית בשביל המאהבת. כך שאם זו באמת היתה מטרתך להיות רק איתו, הכאב שבלהשאר כנראה גדול יותר מהכאב ללכת, החלטה קשה אך מתבקשת מכורח הנסיבות. ומה העניין שלך להשוות את עצמך לאשתו, לחשוב שהיא טובה יותר, מה הקשר?. היא אשתו, לה הוא התחייב, איתה הוא בנה חיים, היא כמו אגף או מדור נפרד, אין לך מה להשוות מה שלא ניתן להשוואה, המשמעות היא שלא רלוונטי אםשהיא טובה או יפה יותר או פחות, היא פשוט אשתו . קל מאד להאדיר משהו שיש איתו מערכת יחסים מוגבלת, אני לא בטוחה שבחיים האמיתיים הוא כזה נוצץ וגם שאשתו קמה כל יום ומברכת ברוך שהתחתנתי איתו, לא מכירה אותו אבל יש לי הרגשה כזו. והשאלה שלי היא איפה בעלך בסיפור, נדמה לי שיותר קל לך להתעסק בו ובאשתו מאשר בך ובחיים שלך, להתמודד באמת עם החיים שלך ועם הזוגיות שלך, כי שם כנראה נדרשת עבודה אמיתית, שעלולה אולי להכאיב יותר. קשה אבל מתגמל לאין שעור. אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב את העבודה, אבל אני כן חושבת שאת צריכה לתת לעצמך להתאבל על הקשר הזה, יחד עם זאת להתחיל לעשות עבודת עומק על עצמך ועל הזוגיות שלך. כדאי לך.

אוופיר

New member
לדעתי..

חייך הם חתיכת הבל דימיון..שיקרי !את חייה עם בעלך כדי לא להרגיש בודדה כל יום שיעבור את תסתכלי על בעלך ותגידי לעצמך איכס איזה מגעילה אני ירקתי לבן אדם שהקריב את חייו למעני..!זה לא יפסיק לבעבע בך עד שתתגרשי ממנו !עצה שלי תעשי את זה כמה שיותר מהר .....!

נומלה

New member
הקריב את חייו????!!!!

לא נסחפנו קצת? גם בעלה בקשר הנישואין כי זה המקום שבו הכי טוב לו. ולא מרצון "להקריב את חייו".

אוופיר

New member
גבר שמחליט לקחת אישה ולהתחתן להקים

בית משפחה זה ניקרא להקריב את חייב כל כולו סביב הבית עובד בשביל הבית הכל בשביל הבית אז זה ניקרא להקריב את חייו !למה שלא ישאר פנוי בכיף ולא יתחייב לכלום .?יש יותר טוב מזה ?אז אם הוא לוקח אישה ומקים משפחה זה להקשיב את חייו..

נומלה

New member
גבר שמחליט לקחת אשה ולהתחתן

ולהקים בית עושה את זה כי הוא חושב שזה יהיה לו יותר טוב מאשר להשאר "פנוי בכיף". גבר שחושב שאין יותר טוב מאשר להיות פנוי בכיף ומתחתן הוא מזוכיסט. האם אתה סבור שכמחצית מהגברים בעולם הם מזוכיסטים?

אוופיר

New member
לא זאת הכוונה !בוודאי שהוא מדמיין

או רוצה שיהיה לו הכי וורד בעולם..ולכן הוא לוקח את הצעד הזה..!אבל כל אחד לפני שהוא מתחתן הוא שואל את עצמו אלף פעם אני לחיות עם אישה אחת אני יהיה חייב כל בוקר לקום כמו חמור למען הבית למען האשה למען הילדים וכו..אם אדם היה יודע מראש שזה מה שהולך לחכות לו אישה שתלך לבגוד בו ולהסתכל על גבר אחר ולהגיד איתו בטח היה לי יותר טוב ..ויותר גרוע לא להצליח להתגבר לעזוב אותו !!!אז תאמין לי שאף בן אדם נורמלי לא היה מתחתן ..אלא שכל אחד לוקח את חייו לתוך השלייה הכל יהיה טובבב וכו...ולכן מתחתן וזה ניקרא להקריב את כל חייו למען הבית והמשפחה ואחד שמתחתן ולא יודע שהוא נכנס למצב כזה שהולך לתת את כל כולו לבית !!אז מוצא את עצמו חצי שנה או יותר אחרי ברבנות..

אייבורי

New member
חמוד

לפעמים יותר קל לומר טעיתי מאשר להגן בכוח על שטות אינפנטלית. הוגש מטעם המועצה לשלום הגברים שלא הקריבו את חייהם מקסימום הקריבו איזה נתח אנטריקוט לפיהם

חחח... להקריב?

רוב הגברים שאני מכירה מקסימום "הקריבו" ערימה גדולה של נסיונות (רובם עקרים) למצוא איזה סטוץ או זיון מידי פעם, וזאת בתמורה להבטחה לסקס קבוע. חוץ מזה בוא לא נהיה תמימים : אתם אוהבים שמישהי דואגת לכם, שיש ארוחה חמה, שיש מי שתעשה לכם ילדים חמודים שימלאו את חייכם אושר ומשמעות.. ככה ש"להקריב" זאת הגדרה לא כל כך מתאימה לסיטואציה. אם "ההקרבה" הצליחה וקיבלת את כל מה שרצית בדיל אתה בטח לא תקרא לזה "הקרבה" , נכון אוופיר?

מריוס זכריה

Member
מנהל
"הקרבה" זה לא מאוד רחוק מהאמת

אני אמנם לא בעד המונח המסוים הזה, "הקרבה". אבל הוא הרבה יותר קרוב לאמת מאשר התאורים שלך ושל נומלה כאילו נישואין הם סוג של מבצע סוף עונה, קנה אחת וקבל זיונים ואוכל לכל החיים. ברור שגברים בוחרים בנישואין כי הם חושבים על הגשמת חלומותיהם וטובתם. אבל הבחירה בנישואין לא מסתיימת ביום שמחליטים על הדי ג'יי. אחרי החתונה שני בני הזוג ממשיכים לבחור מדי יום ביומו מחדש בבן הזוג, ולא נוטשים (אוקיי, חצי כן נוטשים, אבל אני מדבר על החצי שלא). גם לגבר וגם לאישה יש אינסוף פיתויים לקום וללכת ולעזוב את כל הבלגן הזה. הפיתוי גדול במיוחד לגבר (סליחה שלא פוליטיקלי קורקט), שעל פי הנורמות המקובלות יכול "לעזוב אישה וילדים", לשלם מזונות ולראות את הילדים פעמיים בשבוע וכל סוף שבוע שני. וגם לאישה יש פיתוי להעיף את החולרה לכל הרוחות ושישלם מזונות ושלא יבלבל לה יותר במח. לכן, כל זוג שבחר להשאר יחד שנים, עם מחויבות, ילדים, מסגרת וכולי - כן שם את נשמתו בתוך הדבר הזה. אני לא קורא לזה "הקרבה" - אבל זאת נתינה אינסופית משני הצדדים. כן, גם מצד הגבר. אז נא לא לזלזל.

I C E M A N 7

New member
שתהיה בריא

מדי חודש אתה מרשה לעצמך לומר משהו נשכני אבל למה להתנצל למה
מסכים ואוסיף. הפיתוי של האישה גדול יותר כי א. היא בד"כ המורווחת מגירושין (כספית + הילדים נשארים אצלה) וב. אישה נוטה "ללכת אחר ליבה" יותר מאשר גבר. כשמחברים את שני הסעיפים אין פלא ש-80% מהגירושין יזומים ע"י נשים. לגבר, באווירה של היום, פשוט אין שום אינטרס להתחתן. נשגב מבינתי איך אני עדיין מוזמן לחתונות מדי פעם.

אוופיר

New member
אתה טועה נשמה..

אישה צריכה שיהיה איתה גבר היא בנויה לזה..ויש על זה מאמר בתלמוד-``טב למיטב תן דו מליטב ארמילו``-לא יודע אם כתבתי את זה מדויק אבל זה אומר שטוב לאישה להיות עם בעל מאשר להיות לבד וזה מה שהאישה רוצה !ואפילו אני יתן לך הוכחה מזאת שעכשיו אנחנו מדברים עליה היא חיכתה שהמאהב שלה ירצה לפרק את המשפחה ואז ככה לעזוב את בעלה ולהתחתן איתו עכשיו שהיא רואה שאין מצב שהוא יעשה את זה אז היא מעדיפה להתרחק לפני שהיא תיהיה לבד וזה תמיד הפחד של הנשים להיות לבדדדדד !

למעלה