החלטנו להיפרד

michaelamami

New member
מצטערת לאכזב

לא הייתי יזיזה שלו והוא לא מושלם מעולם לא טענתי כך, היתה כימיה מדהימה, כנראה שעם אישתו יותר, כנראה שאישתו יותר מוצלחת, ויותר ויותר ויותר, כנראה שחיזקתי אותו בעת משבר כמו שהוא אותי, אבל אני נשארתי תלויה בו, והוא התחזק ו....הסוף ידוע. האם ניתן להסיק שכל הגברים חארות? טוב לא כולם, מכירה כמה שלא...

רפסודיה

New member
למה את עושה את זה לעצמך?

למה להכאיב לעצמך ככה, בצורה מיותרת לגמרי ולחשוב שהייתה כימיה נהדרת אבל הוא לא איתך כי אשתו יותר משהו ממך? זה הכול פטפוטי סרק שרק פוגעים בך. במה זה תורם לך חוץ מבמו ידייך להקטין את עצמך? ועל שום מה? במקום זה לכי לחפור בתוך עצמך ולגלות מדוע את לא שבעת רצון מעצמך מחייך כפי שהיו עד שנתת מקום בליבך למאהב ההוא. אחרי שתגלי מי את ומה את רוצה בטוחה שתשתנה המשמעות שאת מייחסת כרגע לבחור וגם כל הפרשנות שלך עליו ועל מה שקרה לך איתו. יש גם סיכוי גדול מאוד שלא תרצי אותו כפי שהוא נכון לרגעים אלו ומתוך תחושת בטחון בעצמך תשאירי אותו במנוחה לאשתו בלי צורך לעשות השוואות בינך לבינה.

I C E M A N 7

New member
להסיק מהמקרה שלך שכל הגברים חארות

זה כמו להסיק מהמקרה שלך שכל הנשים אגוצנטריות

אייבורי

New member
אבל הוכחה אינדוקטיבית

הוכחנו כי עבור N=1 זה מתקיים נניח כי עבור N זה מתקיים ולא הוכחנו שזה מתקיים ל N+1

איך זה קשור ל"כל הגברים"?

בואי נעשה סדר, מותק - היתה ביניכם מערכת יחסים, לו זה הספיק, לך לא, לפיכך הצבת לו אולטימטום - My way or the Highway. כל מה שקרה אח"כ הוא תוצאה מכך שאולטימטומים, כנראה, לא עושים לו את זה. אז לגישתך, או שהגבר שלך הוא "חרא" או שהוא סמרטוט כנוע - בהינתן שזו הברירה היחידה, רוב הגברים שאני מכיר יעדיפו את האופציה הראשונה.

את לא מאכזבת

כי אין לי ציפיות. אני בכלל לא צד בסיפור
אבל ממה שאת אומרת, נשמע שהוא כן "איכזב" אותך, ביג טיים. הוא התחזק ממך במשברו, אבל בדרך גם חיזק אותך במשברך, מה שעשה אותו "למדהים" בעינייך. עד כאן - נשמע לי פייר אנף, ממש לא נצלני ומאוזן. נשארת תלויה? למה? אולי כי הוא עשה רק "חצי עבודה" המקווה ממנו בזה שלא "בחר" בך? שלא "רץ" אליך על כנפי הפנטזיה, תוך שהוא נוטש למענך את עולמו? זה בדיוק הסרט שאני מדברת עליו. הכנסת את עצמך (מראש) לתחרות בלתי סבירה ובלתי אפשרית עם אישתו בתקווה (?) "לנצח" ו"בסוף" הפסדת בה. את צריכה להבין למה את עשית/עושה את זה לעצמך? את בטוחה שזה "בגללו"? בגלל "מדהימותו" בלבד? אגב, היא, על כל מעלותיה ומגרעותיה, ממש לא פונקציה, כמו שהוא לא הכתובת לבעיה הזאת, שהיא לגמרי שלך ולטיפולך. ולכן, עם כל הצער
, זה גם לא עושה אותו "חרא"
.

אייבורי

New member
גישה מוזרה

את עדיין תקועה בפנטזיה על האביר עם הסוס הלבן שיקח אותך יבין,יפנק,יעשה כלים,ספונזה יפרנס ידלקם סיפורים לילדים ויהיה תותח במיטה. איזה באסה לגלות שהנסיך נשוי בסבבה לאישה אחרת. היא לא טובה או מוצלחת ממך, היא פשוט חלק מחייו הוא שותף ורע ואוהב גם אותה. בעניין החראות, זה מה יש.

nowonder

New member
את מעולם לא היית בתחרות עם אישתו

היא אישתו. ואת המאהבת שלו. יש לכן מקומות שונים לגמרי בחיים שלו. מבחינתך, את רוצה להחליף את אישתו. מה שאת לא מבינה, שמבחינתו זה אומר לא רק ויתור על אישתו, אלא ויתור על ביתו, על משמורת על ילדיו, על חלק ניכר מהפרנסה שלו, על המעמד שלו במשפחה המצומצמת והמורחבת, ועוד כמה דברים. זה קל להזדיין מהצד אם לא מוותרים על כלום (חוץ מאשר על כמה ציווים חברתיים ואיזה ערך מוסרי אחד או שניים, אבל את זה אפשר לקנות בכסף). זה נעשה מורכב אם פתאום צריך לוותר על כל העולם כמו שהוא מכיר אותו. כדי לעשות את זה, אנשים צריכים להיות אמיצים מאוד, טפשים מאוד, או אומללים מאוד. הוא כנראה לא נופל באף קטיגוריה.

seeyou

New member
"אני אוהבת את המאהב אטבל לא אפרק את משפחתי"

מי בכלל ביקש ממך? אני לא בטוח שהמאהב היה מוכן לצעד בזה גם לא בטוח שהאהבה שלך היתה מחזיקה מעמד לאורך הזמן כאישתו של המאהב. מהר מאוד היית מחפשת לעצמך פורקן חדש. תוכלי להינות מ2 העולמות אם תשכילי לשדך לבעלך את אישתו של החבר. יוסי

רק הפרדת כוחות

אין חצי הריון או חצי מוות - אם את רוצה לחתוך (מה שכרגע לא בטוח בכלל), זה רק לעזוב למקום אחר. כל זמן שתראי אותו, תציפי את עצמך במחשבות שמתחזקות את הפנטזיה, ומעכבות את החזרה לקרקע המציאות. אם בחרת לשוב לארץ - תלכי עד הסוף, אין קיצורי דרך או חצאי פתרונות. כדי להשאיר אותו מאחוריך את צריכה להתאבל על סיום הקשר, ולא תוכלי לעשות את זה או להשלים עם זה כל זמן שזה "נמשך"... ואם לא תחשבי ותגיעי להבנות מה גרם לקשר הזה להתהוות מלכתחילה תחזרי על הסרט הזה over and over again...

רפסודיה

New member
לא בהכרח

אם מקום העבודה שלה טוב חבל שתפגע בעצמה (אם תעזוב) יותר ממה שכבר נפגעה מהקשר הזה. אבל כדי להשאר שם וגם להגן על עצמה היא תצטרך הרבה כוחות וגם יכולת להבחין בין הפיתוי לבין המצוי.

לא מסכימה

הבחורה מעורבת רגשית (אם קיוותה למהפך שלם בחייה), כדי להגן על עצמה היא צריכה בעלת אינטליגנציה רגשית של אשת סופר על. קרה ומחושבת. אני לא מתרשמת שזה המקרה. איכות חיה במקום העבודה, כמו גם היעילות שלה עשויים להיפגע מהמשבר המתמשך של היחשפות "לגירוי" הזה של נוכחותו שם. היא עלולה להסתבך, ואולי אף לצאת משם שלא מרצונה, ועוד בעמדת נחיתות. וככלל, היחסים האלה "לנצח" יעמדו ביניהם לטוב וגם לרע. לכן, "יפה שעה אחת קודם".

רפסודיה

New member
לא אשת סופר-על אבל אחת עם בטחון

וכנראה שאת צודקת בכך שבמצב שלה כרגע זה לא המקרה. המשתנה הלא ידוע הוא מה משמעות מקום העבודה המסוים הזה עבורה, או לפחות מה הייתה משמעות המקום עבורה לפני הרומן. אם זו הייתה משענת עבורה יהיה לה קשה, דווקא במצב הנוכחי להפרד גם מזה.

אייבורי

New member
ידידי המרוקאי

היה נוהג במקרים כאילו לומר יש עלי תה יש עלי נענע אבל עלינא? <תוך העברת אצבע בתנועת משיכה מהעין>

michaelamami

New member
דיברנו בטלפון

והרגשתי שזה היה בשבילי כמו אוויר לנשימה, אני על סף מעידה לא יודעת מה יקרה... תודה לכולם על ההערות, אקח את כולן לתשומת ליבי כיף שיש מקום שאפשר לשתף ולקבל עצות ושוב בעיקר לשתף ברור לי שאני לא במקום טוב כרגע וצריכה להזכיר לעצמי כל הזמן שטוב לו איתה, אני כבר לא בשלב ההתאהבות עברנו את זה, אני מעריכה אותו כבן אדם וכחבר ומניחה שרק כשאעזוב את העבודה אצליח לעשות את הניתוק ההכרחי משום שלי קשה להנות משני העולמות כמו שהוא יכול. מקווה שאוכל להמשיך ולשתף אתכם, אם לא ימאס לכם... תודה

למעלה