עומרי האוזר
New member
החיים עם 4150.
שבת בבוקר (12 בצהריים). אמא: "עומרייייייייייי, קום, אירוע משפחתי". 12:30, אני קם. 13:00 - יוצאים לדרך, היעד, אחת ממסעדות היוקרה באזור הרצליה. כמובן, שכל האורחים אחרו, כי המסעדה נמצאת ברחוב שקט ובודד. רק אנחנו, משפחת האוזר, הגענו בזמן, תודות לידידי הטוב - D, ולא, זה לא דוד, אלא דסטיניטור. מגיעים. אלף דודות מנשקות אותך ("אתה לא זוכר אותי כי רק נולדת"... - בטח שאני לא זוכר, אז עוד לא היה לי את ה4150 שלי - להכניס אותך לאנשי הקשר בקבוצת "דודות-מנשקות"). עוברות 10 דק, השעמום מתחיל. טוב, נו, פותחים פוקט, WIFI פתוח תמיד, ו...הופ. "נמצאה רשת חדשה, עם שם המסעדה והמילה "Hot-Spot"",
. מתחברים, אינטרנט ADSL 750K. בודקים מיילים בעזרת WEB@Mail2, ו..מתחברים למסנג'ר. פותחים את המקלדת שרכשתי לא מזמן (מקלדת IR).. ומתחילים לצ'וטט -
לפתע, ניגש אלי מישהו שאני מכיר (מכל מבול הדודות המנשקות).. "האוזר, אתה חייב לבדוק לי משהו באיזה אתר ספורט. (הוא לומד איתי בבית ספר ויודע שתמיד, שצריך להגיע למידע כל-שהוא מחוץ לבית, אני האיש)". אין שום בעיה, פותחים את הפוקט-אקספלורר - ובודקים.
פתאום, חשקה נפשי בשיחה "טרנס-אטלנטית" עם קרובי המשפחה מחו"ל. אין שום בעיה: פותח את הסקייפ, שם אוזניות (בכל זאת, שיחה פרטית!), ופוצח בויכוח קשה על המצב בארץ, ועל שאר "נושאים-משפחתיים" -
. ולסיום - סיומת. הייתי חייב לבדוק שלא פרצו לנו לבית. פתחתי את תוכנת פורטריט, התחברתי למצלמה של הבית, ו..., כן, לא קרה כלום
. ולפאנץ' ליין האחרון - מוקדש בהרבה אהבה לכם - אנשי הפאלם: ניגש אלי דוד: "הי, איך אתה גולש?" "חיבור WIFI של המסעדה...." "תעשה לי גם?" "יש לך פוקט?" "כן" (הדוד שולף איזה טנגסטן T3). אני:"אה..., אתה לא רציני, מעבר לBT, אין לך שום דרך קישורית החוצה" "?" "אתה לא יכול להתחבר לשום מקום" (אין לו פלאפון BT). השיחה התגלגלה, ולסיום: מחר הבן אדם הולך למכור למישהו בעבודה שלו את הטנגסטן - ולקנות 4150
ותחשבו שכל זה התחיל מאירוע משפחתי.
שבת בבוקר (12 בצהריים). אמא: "עומרייייייייייי, קום, אירוע משפחתי". 12:30, אני קם. 13:00 - יוצאים לדרך, היעד, אחת ממסעדות היוקרה באזור הרצליה. כמובן, שכל האורחים אחרו, כי המסעדה נמצאת ברחוב שקט ובודד. רק אנחנו, משפחת האוזר, הגענו בזמן, תודות לידידי הטוב - D, ולא, זה לא דוד, אלא דסטיניטור. מגיעים. אלף דודות מנשקות אותך ("אתה לא זוכר אותי כי רק נולדת"... - בטח שאני לא זוכר, אז עוד לא היה לי את ה4150 שלי - להכניס אותך לאנשי הקשר בקבוצת "דודות-מנשקות"). עוברות 10 דק, השעמום מתחיל. טוב, נו, פותחים פוקט, WIFI פתוח תמיד, ו...הופ. "נמצאה רשת חדשה, עם שם המסעדה והמילה "Hot-Spot"",