החור בסדין - זו אגדה ?

R a c h e

New member
כל הזכויות שמורות למי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה יודע כמה שנים אני מכירה את הקטע הזה????? אני מניחה שלפחות 15 שנה!!!!! אז תבדוק למי שמורות הזכויות.....

מזעזע בטירוף

כל פעם שאני נכנס לפורום הזה, אני מעשיר את הידע שלי במשהוא. אני לא ראיתי את זה מימי, והזדעזעתי בעיקר מה"יאמר לה בתקיפות" מנייק. בעניין השמן שמורחים בחיית אלוהים דאג לנו לשמן טבעי מה צריך שמן סויה, לא הבנתי. לה מותר לעשות לו משחקים כבי שלימדה אותה הרבנית הצידקנית, ולו, אסור לעשות לה משחקים? למה? לפיסה, ולומר לה שזה רק פעם ראשונה כואב חה חה חה חה יעני פעם הבאה לא יכאב, להנות מהמין מאן דכאר שמיה, קטעים וואלה קטעים.

../images/Emo39.gif ברוך הבא

הקובץ עלה, אני מצרפת לינק לתרשים זרימה שאולי יעניין אותך... >ספל חמאה רוצה להצטרף לאגודה למען החמוס הצ´רקסי<

אופס זה ממזמן בגלריית הפורום

אדם עשה תרשים זרימה מצוין מהקטע (הצץ ותהנה), אותו לא העתיק ממך אלא כשדרוג המקור שהבאתי אחרי שהסתובב אלוהים יודע כמה זמן באינטרנט. ועוד לגבי זכויות יוצרים: ראשית אין לך זכויות יוצרים על קטע שלא אתה כתבת. שנית, למיטב ידיעתי, עדיין לא חוקק חוק זכויות יוצרים באינטרנט (לתשומת לב כל מי שמפרסם חופשי דברים). ובכללי - שפע ברכות לרגל הופעתך בפורום. כה תתן לנו דברים יפים וכה תוסיף! ברוך הבא

יוו, מה קורה לכם? לא מבינים צחוקים?

ראית את הודעת שמירת הזכויות שלו? הוא כותב שם: אין להעתיק או לקרוא את ההודעה... לא הכל צריך לקחת ברצינות כל כך תהומית, די, זה לא איזה ספר תורה, או רמב"ם.....

אהההה, כמה דברים:

הי,שלום לכולם! אני חדש פה, אני די מתעניין בדת, אבל יש כמה הגבלות שנראות לי ממש, ממש ... אינפנטיליות. ועם הזכויות יוצרים: סתם חשבתי שזאת תהיה חתימה מצחיקה
.

MAYA20

New member
שירשרתם את זה מליון פעמים ולהלן

פיתוח פמיניסטי: "והיה כי בעל הכה את אשתו ז´ מכות בברך, ותכעס אשתו ותצחק בליבה ותחרוץ בלשונה ותך את בעלה בר"ך מכות בז"

arielbin

New member
זה קישקוש

ההיפך הנכון יש איסור לקיים יחסים עם בגדים

../images/Emo39.gif ברוך הבא

אתה לקוני! איזה יופי! עכשיו רק תעשה שימוש בסימני פיסוק... >ספל חמאה לא יורדת מזה<

טוב

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

ספל חמאה מקבלת ברוך הבא אחד על כל חמש שהיא נותנת

adam222

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

טובי מקבלת ברוך הבא אחד על כל אחת שהיא נותנת

טוב

New member
"על כל אחת שאני נותנת?????"

וואי וואי וואי, מישהו פה הולך להסתבך עם מיכלי...

adam222

New member
וזה לא נראה לי אני... ../images/Emo13.gif

"היא, היא הנותנת..." עכ"ל וצ"ע

לא. זאת אינה אגדה, אבל..

לא בטוח שהמדובר באותו עניין של חור בסדין בכלל. במקרו בכל אופן, החור בסדין היה מנהג נוצרי-קתולי, שבא מספרד דווקא. בזמנים מאוד רחוקים. אולי חלק מהתלמוד אימצו זאת, או לקחו חלק מהרעיון באיזה התנגשות תרבויות כלשהיא בעבר. אבל המקור לרעיון החורי הנ"ל הוא קתולי-נוצרי.

למעלה