כל פעם שאני נכנס לפורום הזה, אני מעשיר את הידע שלי במשהוא. אני לא ראיתי את זה מימי, והזדעזעתי בעיקר מה"יאמר לה בתקיפות" מנייק. בעניין השמן שמורחים בחיית אלוהים דאג לנו לשמן טבעי מה צריך שמן סויה, לא הבנתי. לה מותר לעשות לו משחקים כבי שלימדה אותה הרבנית הצידקנית, ולו, אסור לעשות לה משחקים? למה? לפיסה, ולומר לה שזה רק פעם ראשונה כואב חה חה חה חה יעני פעם הבאה לא יכאב, להנות מהמין מאן דכאר שמיה, קטעים וואלה קטעים.
אדם עשה תרשים זרימה מצוין מהקטע (הצץ ותהנה), אותו לא העתיק ממך אלא כשדרוג המקור שהבאתי אחרי שהסתובב אלוהים יודע כמה זמן באינטרנט. ועוד לגבי זכויות יוצרים: ראשית אין לך זכויות יוצרים על קטע שלא אתה כתבת. שנית, למיטב ידיעתי, עדיין לא חוקק חוק זכויות יוצרים באינטרנט (לתשומת לב כל מי שמפרסם חופשי דברים). ובכללי - שפע ברכות לרגל הופעתך בפורום. כה תתן לנו דברים יפים וכה תוסיף! ברוך הבא
ראית את הודעת שמירת הזכויות שלו? הוא כותב שם: אין להעתיק או לקרוא את ההודעה... לא הכל צריך לקחת ברצינות כל כך תהומית, די, זה לא איזה ספר תורה, או רמב"ם.....
הי,שלום לכולם! אני חדש פה, אני די מתעניין בדת, אבל יש כמה הגבלות שנראות לי ממש, ממש ... אינפנטיליות. ועם הזכויות יוצרים: סתם חשבתי שזאת תהיה חתימה מצחיקה
לא בטוח שהמדובר באותו עניין של חור בסדין בכלל. במקרו בכל אופן, החור בסדין היה מנהג נוצרי-קתולי, שבא מספרד דווקא. בזמנים מאוד רחוקים. אולי חלק מהתלמוד אימצו זאת, או לקחו חלק מהרעיון באיזה התנגשות תרבויות כלשהיא בעבר. אבל המקור לרעיון החורי הנ"ל הוא קתולי-נוצרי.