החור בסדין - זו אגדה ?

שי999

New member
החור בסדין - זו אגדה ?

הייתי בטוח שהחור בסדין הוא המצאה חילונית, עד שראיתי את הרא"ש בדף כ: במסכת נדרים. הגמרא ממליצה לאדם לעשות תשמיש "כמי שכפאו שד", כדי שייצאו לו בנים לתפארת. הרא"ש מסביר שם: "ולא בקירוב בשר. דוגמת דרך סדין".

אבזץ

New member
ואני חשבתי שנעמי רגן המציאה את זה

הוי לא. אני ילד-סדין!?

דידית

New member
מה שמביא לי רעיון לסטארט אפ חרדי

איך איך לא חשבתם על זה? שלט רביה! יאפשר להביא ילדים לעולם בלי צורך לעשות סקס. והנה עוד כמה רעיונות (עדיף פה, למטה לא קופץ:) -סורק תחתונים הלכתי- לבדיקת כתמים על תחתונים ומזרונים בלי צורך ללכת לרב -רובוט בלני- לשימוש במקוה נשים יחסוך בושות השפלות וקיצוץ מיותר של ציפורניים (במחשבה שניה עם שלט הרביה אין צורך ברובוט בלני) -שואב ציפורניים מיניאטורי- דואג שלא יפלו ציפורניים על הרצפה יצמצם את מספר ההפלות לאפס

../images/Emo45.gif אבל זה לא יילך

השתגעת ? "בלי צורך ללכת לרב" ? ואת חושבת שרבנים יאשרו את זה ???? "יחסוך בושות השפלות וקיצוץ מיותר של ציפורניים" ? אז מה הפואנטה ???

מיכל25אב

New member
......

אם אתה חושב שזו פאדיכה לך לרופא נשים.... מנסיון אני לא רואה בזה משהו יותר משפיל מבדיקת רופא... ונשים,ידידי, לומדות מהר מאוד לא להתפדח בקלות....

רק בקשר למשפט האחרון ...

אני מכיר מישהי שלא התגייסה בגלל הפדיחה, לדבריה, שהייתה לה בבדיקה הרפואית בצו.

דידית

New member
לא מקובל עלי מיכל שאת מכלילה

נשים לא לומדות מהר או שאולי אני לא בדיוק אישה? הלכתי לרופא נשים כמה פעמים, נכון הבושה הראשונית עוברת אבל לא כך הרגשתי במקוה. ההרגשות שלי היו שונות לחלוטין וכך גם תחושת ההשפלה. דידית.

pomelit

New member
וכל מי שחושב שגניקולוג

זה פסגת ההשפלות, מוזמן לבקר גם אצל פרוקטולוג. היות שהמקווה פחות או יותר מחבר בין השניים, הוא מתחרה משמעותי על כתר האיכס.

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

אני אפילו לא יודעת מה זה פרוקטולוג. למיטב הבנתי המצומצמת ביקור במיקווה אמור לשמש כטריגר לעוררות מינית. מעניין איפה זה התפקשש באמצע. מה? לא נעים לכן שמחטטים בכן? אתן לא חושבות שאתן קצת רדיקליות? אם תחשובנה שזה למען בעליכן, למען שלום בית, למען קידוש השם ושם שמים, יהיה לכן הרבה יותר קל לקבל את הטיפול באהבה ולהתחיל להנות ממנו, או לפחות יהיה יותר קל להדחיק. >ספל חמאה לא מזלזלת בכוחה של הדחקה<

עִזבי,

פשוט מפסיקים לחשוב על מה שעושים לך וזהו. בשתי הדקות הראשונות הבושה, אי הנוחות וההשפלה רבות, ואח"כ או שאתה יוצא ונכנס הבא בתור, או שזה מתקהה. שלא תדעו מצרות שבת שלום יונה

מיכל25אב

New member
היה עוזר לי אם היית אומר מתי.....

כן אני זוכרת והעובדה היא שהפדיכה עוברת..

תפסיק להיות פלוץ

ולדבר על דברים שלאף אחד (למעט מיכל, אבל גם זה לא וודאי) אין מוגש ירוק על אופנים עם גלגלי עזר מה הם. בעיקר אם אתה לא מתכוון לחשוף אותם.
>ספל חמאה מקבלת סחרחורת<

../images/Emo6.gif אני מוכן לחשוף ה-כ-ל ...

אבל את לא חושבת שכדאי שאני אבקש ממנה רשות קודם ? <I fart in your general direction>

שי999

New member
משפט הסבר

רק כשאני לומד גמרא אני משתכנע שאני לא צריך ללמוד גמרא

למעלה