מסכם את דעתי בנושא
על התנהגותו של הבחור אפשר לומר שני דברים עיקריים: ראשית הוא גס רוח. הבוטות שלו באה לביטוי בדבריו : "למה שאבזבז ערב....". וכמובן גם בכך שהציע שהיא תבוא לשער ביתו. [גם אם יש הגיון, כפי שאפרט מייד, בקיום פגישה חטופה, אין זה סביר שהיא תטריח עצמה עד לאפנדי] שנית, הוא ככל הנראה הפך (כמו רבים מאיתנו) לציני ופרקטי. זאת תופעה שכיחה ורווחת. אני סובר שהתנהגותו ראויה לגינוי רק בגין גסות הרוח שלו ולא בשל עצם הרצון שלו לקיים פגישה מקדימה, חטופה, קדם דייט כזה, בקרן רחוב, רק על מנת לראות אם יש בכלל מצב. אכן... טוב שניפנפת אותו ולו בשל גסות הרוח שלו. אישית, לא יצא לי (כמעט) לקיים פגישות מקדימות כאלו, אבל אני בהחלט יכול להבין ולפעמים אף להזדהות עם ההגיון שלהן. כן זה קר. כן זה מנוכר. כן זה פרקטי עד כדי כאב. אבל יש בזה מן החוכמה. מי שלא ישב בדייט כושל, כזה שמהשניה הראשונה ברור שאין מצב. קשה לו להעריך את המצוקה שפגישה ראשונית כזאת, מקדימה, יכולה למנוע. שני אנשים שאין להם חצי עיניין אחד בשני, יושבים כמו שתי בריות מנומסות ומביטות על השעון. מריגישים חרא. מביטים כל שניה על השעון. לפעמים חושב שעדיף למנוע, גם במחיר של קור וניכור. זאת דעתי. תשפטו אותו בחומרה על גסות הרוח שלו, אבל לא על הרצון שלו להגן עליו ועליה מפני המצוקה של דייט מיותר.