החוצפן

איריס 1

New member
החוצפן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מעשה שקרה לי אתמול... מעין שידוך, שחברתי הטובה נתנה לו את הפון שלי... הבחור התקשר, שלחנו תמונות אחד לשני ואמרנו - יאללה נפגשים... ומה החוצפן הציע - שאבוא אליו לפתח לביתו שיתרשם ממני חיצונית (לא חשוב שראה תמונה, אולי חשב שהתמונה של השכנה) ואחכ אם אראה לטעמו, ירצה שנעלה לדירתו לראות סרט שיש לו בDVD "ושהוא צריך להחזיר אותו מחר, אז זאת הזדמנות לראות את הסרט"... ואם לא אמצא חן בעיניו או הפוך, כל אחד ילך לדרכו. אמרתי לו - "הלו, אני לא נוהגת להגיע לדירה ועוד בדייט הראשון, ומה גם שנעמוד כמו איזה 2 טמבלים בחוץ ונסתכל אחד על השני, זה לא לעניין..." אמרתי לו - "מצידי אל תזמין קפה או מים, אפשר ללכת לשבת באיזה מקום נחמד ולדבר ולהכיר", אמר לי - "ולמה שאבזבז ערב אם לא נמצא חן אחד בעיני השני"... אני לא מבינה - הרי התמונות נשלחו, בפון נשמע נחמד, אך עם ההצעה המגונה שלו,מה אני אגיד לכם - שלחתי אותו לדרכו
ואחרי סגירת הפון, נזכרתי בסיפור של אילן לפני כמה זמן, על הדייט שלו שהגיע אל ההיא באופניו... להתרשם עלאק...וחלילה לבזבז ערב אם זה לא מתאים. רק פה אני הייתי צריכה להגיע להתרשם - טוב שלא על אופניים... גברים גברים - אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם...

מיקי 43

New member
מה כל הלמה הזה

הרי ברור למה האיש לבד התנהגותו אומרת הכל אז מה לא ברור?

satin

New member
לא חוצפן

כל אחד פועל כטוב בעיניו. מתאים לך - תזרמי. אם לא, אז לא.

איריס 1

New member
או, בדיוק כמו שאמר לי

תזרמי........ תזרמי....... אז אני מעדיפה לזרום לבד
ושהוא יחפש לו זרימות אחרות..

יש גבול ../images/Emo70.gif את צודקת איריס...

שיזרום הוא לכיוון שלו.... ואת מאמוש.. לא לקחת ללב.. יש כל מיני טיפוסים.. גם כאלו מעפנים ומעצבנים.

לביאה11

New member
גם בלזרום צריך קצת ...

טאקט.... את לא חושבת? אם מישהו היה מציע לי כזה דבר הייתי אומרת לו.. 'אתה יודע מה!? האמת היא שאתה ממש לא נראה לי, חבל על הזמן שלנו.' חצוף ממדרגה ראשונה. ואת יודעת מה? מיקי צודק, אנשים כאלה לא ממצאים זוגיות.

הסוכן64

New member
../images/Emo13.gif עם היית במרכז הייתי ניפגש איתך

ומגיע רכוב על האופניים

GOLF46

New member
עם אופניים ב12 אלף שח מה הבעייה

להגיע לחיפה זה רק 89 קמ המיים עלינו פחחחח

t o t a l

New member
קוראים לזה "קדם דייט"

זה ציני, ופרקטי ומרחיק כל ניחוח רומנטי, אבל.... לפעמים זה עשוי לחסוך אי נעימות רצינית.

מיקי 43

New member
טוטאל אבוי למי שצריך את זה

זה עשוי לחסוך אי נעימות ממי שלא מסוגל להתמודד או לחלופין מי שמצהיר שרוצה להכיר ובפועל רוצה רק פגע וברח אני לא הייתי קורא לזה בכלל

ע פ ר ל ה

New member
יש רמה מינימלית

של נימוס באקט ההיכרות. שהיא תבוא אליו? תעמוד כמו גולם כדי שהעגל יבחן אותה מכף רגל עד ראש? פאק אופ!! זה בזוי,זה חצוף,זה חוסר נימוס,זו שחצנות... זה להיות מעפן בהכי רמות שאפשר. אז לכאלה אני בזה בקול רם!

שלי 9

New member
טוטאל, עזוב אותך משטויות

איזה קדם דייט ואיזה בטיח, אתה יודע מה זה??? סליחה על הבוטות,אבל זו התנהגות אנושית מגעילה, טכנית ,מנוכרת, מחוספסת וחסרת רגישות באופן משווע, (ניכר עליו שהוא "נפגש סדרתי"..) שום מכבסת מילים לא תכסה על מעשה כזה דוחה. גבר ,שהוא קודם כל בן אדם לא יבקש לבחון בצורה הזאת את הדייט שלו ליד הדלת משל היתה חפץ לקנייה או משהו כזה.. תאמין לי שאפשר בצורות מעודנות ואלגנטיות לסכם מראש "כללי התנהגות" פוטנציאליים למקרה של אי מציאת חן הדדית, ובכך לפתור את הבעיה.. מעבר לזה נראה לי לא נכון לקיים דייט ראשון בבית ולצפות בסרט, בדייט ראשון אמורים להתוודע אחד לשני במקום נייטרלי , הסרטים יחכו.. נ.ב. אלא אם כן מדובר בסטוץ ואז כל "כללי ההתנהגות" (מיקום המפגש, התנהלותו) וכו' לא רלוונטיים ..

למעלה