החוצפן

הסוכן64

New member
אני מתחייב להגיע למפגש הבא עם

האופניים במידה וזה יהיה באזור מגוריי ואתן לך לנסות לפוצץ את הצמיגים

princessy

New member
תגידי תודה שהוא מספיק אידיוט

כדי לחשוף את הגועל נפש שלו מההתחלה הרי ברור שליצור הזה אין טיפה כבוד לנשים ואם היה יותר מתוחכם היה נחמד בהתחלה אבל אחר כך מה זה היה מבאס לגלות גיפה כזה תאמיני תברכי ברכת הגומל ...

איריס 1

New member
צודקת...

ועוד אומר לי - שככה צריך להיות בפגישה ראשונה כדי לא לבזבז ערב... אולי אני לא בענינים לאיך פגישה ראשונה צריכה להיות, אבל טוב שחיפפתי אותו...

מה הסיפור? הגבר רק חיפש פלירט

שלחת אותו לכיוון הנכון ... מצד שני יש מצבים שבחורות היו קונות את מה שהגבר הציע וחבל....

גם קמצן ...

וביננו מי שתיימרת להיות חברתך הטובה מבדרת לך "תכשיט" כזה.. הגד לי מי חברך .. פעם הבאה , אם יהיה לך מקרה כזה , תביכי בחזרה.. הייתי אומר לו ממש ככה. "תשמע ממש בא לי לשכב איתך אבל אני די נזהרת עכשיו שאני בהריון .."

זה זכר זה לא ג ב ר

אנשים מסוג זה לא שווים אפילו התייחסות,גבר שלא יודע אשה מהי לא שווה ולא ראוי לדבר עליו... לצערי הרב יש הרבה ישראלים שפשוט לא יודעים להתנהג ואני שומעת אין ספור מקרים וסיפורים שפשוט מסמרים שיער... רוצה אחד כזה? הנה לך... לפני מספר ימים חברתי הקרובה קבעה דייט... התלבשה, התבשמה ובאמת שהשתדלה לכבד את עצמה ואת הדייט שלה. המסכנה נפגשה איתו...אמר לה שהיא נראת פשוט נפלא..ושהוא חייב להביא את הרכב... חיכתה...וחיכתה...וחיכתה...ולפתע מה??? נחשי.. האיש חלף עם הרכב על פניה.כל כך צחקתי ..איזו מגעילה הייתי והיא...היא לא יכלה לנשום,מתנשפת ולא מאמינה.וגם עכשיו אני צוחקת כל כך כי זה קטע שכאילו לקוח מקומדיה..אבל, זה מה שקורה היום וזה עצוב מאד.

n o g a1

New member
חושבת קצת אחרת....

אני מסתכנת בכך שתרצו אולי להרוג אותי אבל חושבת אחרת.... ההתנהגות של אותו איש ,מתאימה לאחד שחווה הרבה דייטים. כידוע לכולם הדייטים הם לא תמיד וואווו , אחרת כולם כבר היו מוצאים את אשר מחפשים. יתכן גם , שלא חווה הרבה דייטים אבל מספיק אחד הזוי במיוחד כדי להשאיר את חותמו. חשת שהתנהגותו בוטה וחצופה זו תחושתך - לגיטימית ואמיתית אבל מכאן להפוך את התנהגותו לכזו בוודאות המרחק עצום. יש אשר יחוו כמוך וישנן כאלו שיחוו דייט כזה כשונה מאחרים , מקורי אפילו, זורם , נוח ומשאיר דלת מילוט לשני הצדדים בנוחות. לא הוזמנת לסקס ולכן בפגישה כזו , ממש לא מחייב אלא אם כן את רוצה. הדבר היחיד העלול להיות כאן זו רמה מסוימת של סיכון בכך שנכנסים לבית של מישהו זר , מעבר לכך התנהגותו ניתנת לאינטרפרטציות שונות ומגוונות . חושבת אחרת... לא ממש רואה חוצפה. יכולת גם להגיב ב " הדייט לא מתאים לי במתכונת זו , בוא נחשוב על משהו אחר". אך מכיוון שפסלת מראש את האדם אז מכאן ברור ההמשך. \

תשובה לאיריס 1

שלום לך איריס!! אני חושבת שעשית את מיטב יכולתך וניסית לא לפגוע וזה יאמר לזכותך. לגבי אותו אדם: הוא מתנהג באותה צורה מפני שזו דרכו ואני בטוחה שהוא נשאר וישאר לבדו.הייתי מציעה לו באמת בלי לפגוע חלילה ללכת לאיש מקצוע ולברר איפה הבעיה אחרת..........חבל יכול להיות שהוא אדם חיובי ובעייתו חוסמת את דרכו. אאחל לך דייט מוצלח ואוהב בפעם הבאה

למעלה