טוטאל...... אבל ראה תמונה... מה יש לחסוך כאן
T t o t a l New member 18/7/05 #32 הי....... אני לא הסנגור שלו בטוח שרבים יכולים להעיד שראו תמונה ובכל זאת "נפלו". האמת שקרה לי כזה שבוע שעבר ו.... מה זה התבאסתי.
הי....... אני לא הסנגור שלו בטוח שרבים יכולים להעיד שראו תמונה ובכל זאת "נפלו". האמת שקרה לי כזה שבוע שעבר ו.... מה זה התבאסתי.
ע ע פ ר ל ה New member 18/7/05 #39 זה לגיטימי להתבאס טוטאל,אבל לכבד את האדם,זה המינימום הנדרש. ואני שוב אומרת,יש רמת נימוס אלמנטרית בין בני אדם,שהיא הכרחית. יש לי תחושה שאנחנו נמצאים בסרט נע,כמו במפעל.
זה לגיטימי להתבאס טוטאל,אבל לכבד את האדם,זה המינימום הנדרש. ואני שוב אומרת,יש רמת נימוס אלמנטרית בין בני אדם,שהיא הכרחית. יש לי תחושה שאנחנו נמצאים בסרט נע,כמו במפעל.
ב ב ה י ר New member 18/7/05 #48 בגלל זה אני לא יוצאת לבליידייטים הכל נהפך לשיטחי ורדוד... לא רוצה להיות חלק מזה
ח חיוכים כתומים New member 18/7/05 #45 למד אותנו טוטאל תן שעור בדייטים... מה זה תיאוריה? מה זה טירונות? "קדם דייט".... זה "קדם אדם"....היינו האדם הקדמון.
למד אותנו טוטאל תן שעור בדייטים... מה זה תיאוריה? מה זה טירונות? "קדם דייט".... זה "קדם אדם"....היינו האדם הקדמון.
T t o t a l New member 18/7/05 #58 לשונך אכן מהוקצעת, אבל..... האם את משוכנעת שאת רוצה לחדד אותה על הקוד המוסרי שלי?
ב בסימן עליה New member 18/7/05 #17 נחמד שהוא לא ביקש שתורידי את בגדיך ותבואי עם המלצות, רק שלא יבזבז מזמנו.
M malka3 New member 18/7/05 #19 דייט (Tour De (France../images/Emo13.gif כבר שמעתי על: בליינד דייט פון דייט מגה דייט ספידי דייט קופי דייט אבל על טור- דה דייט וואלה מושג חדש לי הייתי מסכימה אם זה היה מתקיים בשדרות השאנז אליזה מתחת לשער הניצחון...
דייט (Tour De (France../images/Emo13.gif כבר שמעתי על: בליינד דייט פון דייט מגה דייט ספידי דייט קופי דייט אבל על טור- דה דייט וואלה מושג חדש לי הייתי מסכימה אם זה היה מתקיים בשדרות השאנז אליזה מתחת לשער הניצחון...
M malka3 New member 18/7/05 #27 ../images/Emo10.gif אין אייקון של אופניים, דווקא יכול להיות רומנטי מאוד טיול לילי על אופניים בכיכר...
../images/Emo10.gif אין אייקון של אופניים, דווקא יכול להיות רומנטי מאוד טיול לילי על אופניים בכיכר...
א איריס 1 New member 18/7/05 #30 הבעיה שאם אעלה על אופניים הגלגלים התפוצצו אבל בתאוריה זה נשמע רומנטי מאוד