החופש הגדול...

eMiFrEaK

New member
כייייייי...

בארץ הזאת תמיד מתלוננים.. תמיד משהו לא בסדר ותמיד הכל לא מספיק.. וגם אם כן בסדר אז סתם בשביל הקטע נמצא על מה להתלונן... אם הם לא היו משנים כלום אז ההורים התלמידים והמורים היו כועסים שלא עושים כלום.. וכשכבר עושים, אז זה תמיד לא נכון ולא פייר.. ולא מסכימים עם זה ... התרגלתי כבר..

SpyKid

New member
אממ... סתם ציטוט קשור -

"החובה ללכת לבי"ס מקפחת את זכותם של רוב האנשים ללמוד" (איוון איליץ') :)

M a r U s k A

New member
לא לא ולא..

לא ראשון בגלל שקודם כל אני אחרי חופש של חודש... שוכחת לגמרי מה למדנו ולוקח לי יותר מדי זמן לחזור על עצמי.. הרי אתם לא מצפים ממני במשך החודש הזה לחזור כל יום על החומר בשביל לא לשכוח מה למדנו... לא שני בגלל שהמורים ינצלו את החופש באמצע הלימודים... ויתנו לנו המון המון המון שעורים ועבודות ובשביל מה? בשביל שלא נשכח את החומר הנלמד בכיתה ואם כבר יש חופש של חודש לא יזיק לנו להתקדם קצת לבד ולהבחן על זה בכיתה.. .. לא.. לא השלישי משום שלא תהייה ההרגשה הזאת של סופשנה .. הנה סיימתי כיתה.. יהיה חודש אחד של חופש באמצע השנה אחריו נחזור ללימודים ואחרי שנסיים את הלימודים יהיה לנו בסך הכל חודש אחד של חופש ושוב ללימודים... ועוד לא אחד גדול הוא משום שאת החופש הגדול אני מנצלת לעבודה.. לא יזיק לי וגם לא לאף אחד אחר הרוויח קצת כסף.. לרכוש קצת ניסיון ולהפסיק להיות תלוי בהורים.. ומי לעזאזל יקח אותי לחודש לעבודה
רק ישמעו שאני תלמידה יעפו אותי באותו הרגע... ואם הלחץ של הבית ספר שלי אני לא יכולה לעבוד בזמן הלימודים... מה יוצא לי מהתכונית החדשה
כלום! אני רק מפסידה =/ ועוד משהו .. יצא חוק חדש.. שנה הבאה לא לומדים בימי שישי.. והחוק הזה דופק אותי הכי חזק שאפשר.. משום שבבית הספר שלי בהנדסאים, הכיתות הטכנולוגיות גם ככה לא לומדות בימי שישי והכיתה הביוטכנולוגית לומדת אחת לשבועיים ביום שישי .. כל פעם חצי כיתה, יש להם 4 שעות מעבדה... בגלל החוק החדש.. אני אצתרך להשאר באחד הימים בבית ספר עד שעה 6 לפחות
זה יהיה היום הכי ארוך והכי מעצבן שרק יש... עדיין יתנו לי שעורים לביום הזה ליום שלמחרת.. והמעבדה שאמורה להיות הכי כייפית בעולם תהפוך ל4 שעות של סבל וכמובן התוצאות שלי אף פעם לא יהיו מדוייקות.. .

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif החוק הזה שלא לומדים ביום שישי

סופי???????????????????????
אני לומדת 47 שעות בשבוע
איך רוצים לפזר את זה ב-5 ימים?? 9-10 שעות ביום?
מי בא הפגנה??!??!??!??!??!??! (אפשר גם כאלה שסיימו ללמוד ורוצים בטובת האומללים שעדיין לומדים
)

eMiFrEaK

New member
כל כך מוכר חחחח

גם אצלי היתה את הבעיה הזאת בתחילת השנה.... כולם אצלנו פחדו שיבטלו את יום שישי וככה בכלל אני לא אצטרך יותר ללכת הביתה.. אבל למזלי זה לא נכנס אצלנו בבצפר.. תודה לאל =)

SpyKid

New member
לי יש עוד שנה וחצי...../images/Emo4.gif

מצד אחד בא לי כבר לסיים בית-ספר, ומצד שני לא ממש... :)

Janem

New member
לא שיש לי חופש...

אבל, אם היה, לא הייתי מתנגד לחופשת חורף. על מערכת החינוך: היא דפוקה... זהו בערך...

למעלה