לא לא ולא..
לא ראשון בגלל שקודם כל אני אחרי חופש של חודש... שוכחת לגמרי מה למדנו ולוקח לי יותר מדי זמן לחזור על עצמי.. הרי אתם לא מצפים ממני במשך החודש הזה לחזור כל יום על החומר בשביל לא לשכוח מה למדנו... לא שני בגלל שהמורים ינצלו את החופש באמצע הלימודים... ויתנו לנו המון המון המון שעורים ועבודות ובשביל מה? בשביל שלא נשכח את החומר הנלמד בכיתה ואם כבר יש חופש של חודש לא יזיק לנו להתקדם קצת לבד ולהבחן על זה בכיתה.. .. לא.. לא השלישי משום שלא תהייה ההרגשה הזאת של סופשנה .. הנה סיימתי כיתה.. יהיה חודש אחד של חופש באמצע השנה אחריו נחזור ללימודים ואחרי שנסיים את הלימודים יהיה לנו בסך הכל חודש אחד של חופש ושוב ללימודים... ועוד לא אחד גדול הוא משום שאת החופש הגדול אני מנצלת לעבודה.. לא יזיק לי וגם לא לאף אחד אחר הרוויח קצת כסף.. לרכוש קצת ניסיון ולהפסיק להיות תלוי בהורים.. ומי לעזאזל יקח אותי לחודש לעבודה
רק ישמעו שאני תלמידה יעפו אותי באותו הרגע... ואם הלחץ של הבית ספר שלי אני לא יכולה לעבוד בזמן הלימודים... מה יוצא לי מהתכונית החדשה
כלום! אני רק מפסידה =/ ועוד משהו .. יצא חוק חדש.. שנה הבאה לא לומדים בימי שישי.. והחוק הזה דופק אותי הכי חזק שאפשר.. משום שבבית הספר שלי בהנדסאים, הכיתות הטכנולוגיות גם ככה לא לומדות בימי שישי והכיתה הביוטכנולוגית לומדת אחת לשבועיים ביום שישי .. כל פעם חצי כיתה, יש להם 4 שעות מעבדה... בגלל החוק החדש.. אני אצתרך להשאר באחד הימים בבית ספר עד שעה 6
לפחות
זה יהיה היום הכי ארוך והכי מעצבן שרק יש... עדיין יתנו לי שעורים לביום הזה ליום שלמחרת.. והמעבדה שאמורה להיות הכי כייפית בעולם תהפוך ל4 שעות של סבל וכמובן התוצאות שלי אף פעם לא יהיו מדוייקות.. .