החופש הגדול...

AeroSlash

New member
לא חושבת...

זה חלק בלתי נפרד מהמורשת היהודית... אי אפשר לוותר עליו סתם ככה בקלות... אז מה שלא אוהבים אותו, יש דברים שצריך ללמוד אפילו שלא אוהבים.. למה? כי ככה.

Dynamo1929

New member
לא אמרתי לוותר

אפשר ללמוד אותו בחטיבה (כיתות ח'-ט') בצורה טיפה יותר רצינית ולאחר מכן להפוך אותו למקצוע בחירה (מי' והלך).

Dynamo1929

New member
ורציתי גם להוסיף

כפי שציינתי כבר, תנ"ך צריך להיות מקצוע חובה כשנתיים בזמן החטיבה, אבל לא מקצוע חובה לבגרות.פה נעוצה כל הבעיה. החברה הישרלאית היא כבר מזמן לא חברה דתית ולכן את לימודי התנ"ך לא צריכים לכפות על אף אחד (בתיכון). הכפייה הזאת מפתחת אצל הרבה תלמידים סלידה מהמקצוע ולכן הוא צריך להיות מקצוע בחירה. תראי, הבעיה שמלמדים אותו ברמה כיתתית בתיכון, יענו העיקר להגיש את כולם לבגרות, לסיים 2 יח"ל, ושלום על ישראל. וכמו כל שאר המקצועות הכיתתים, רמת ההוראה בו בדר"כ נמוכה ושטחית. אני טוען שמי שמעוניין במקצוע שילמד אותו בהרחבה ובצורה רצינית, ולמי שהספיקו השנתיים מהחטיבה-אז שיוותר על התענוג. לגבי פופולריות המקצוע, לא חושב שהוא יהיה פחות פופולרי מאשר ספרות, אדריכלות ושאר הירקות, לעומת זאת, הדבר החיובי שיצא מהפיכתו למצקוע בחירה הוא שאנשים שילמדו אותו, ילמדו את המקצוע לעומק, ולא יהיה מצב שיושב תלמיד ועל כורחו לומד משהו שמעניין לו את ה...

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל מילה חקוקה בסלע!!!

למעט סעיף 1
גם ככה המורים שמלמדים בשעות הראשונות בקושי מכירים אותי, אז לאן עוד להקדים את התחלת יום הלימודים?!

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז תלך לישון יותר מוקדם :)

ואו אם היה רפואה בבתי ספר היה

מדהים.. למרות שאני לא רוצה להיות רופאה אבל הנושא הזה מזה מעניין אותי משקשור ברפואה.. תחום מעניין בטירוףףףףףףףףףף!!!! אבל לנו בתיכון אפילו לא היה כימיה... קיפטריה לא ניראה לי זה תחום שהממשלה צריכה לעסוק בו.. לא ניראה לי שבארץ יכולים להרשות לעשות בכל בתי הספר קפיטריה.. אבל יש הרבה בתי ספר שיש להם מזנון כזה עם כל מיני סנדוויצ'ים ושתייה... לנו בחטיבה היה כזה דבר... 5,7,8,9,1,10 את צודקת בהחלטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!

SpyKid

New member
חחחח גם לנו יש קפיטריה עם

סנדוויצ'ים ושתיה, אבל האוכל שם אממ... לא ממש מתאים כארוחת צהריים כשלומדים עד 5:30...

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif למזלי זה רק ביום ראשון ו-3

השעות האחרונות זה ספורט עיוני אז בדרך-כלל מרחמים עלינו ומשחררים אותנו קודם...
אבל חברות שלי שבחרו מחשבים (
) לומדות ככה איזה 3 פעמים בשבוע! באמת אוז'ס...

eMiFrEaK

New member
חחחחח ספורט עיוני...

אויי הילדות הילדות.... כשהייתי בוינגייט למדתי את זה קצת... דווקא נחמד ביותר...!! ואמממממ... אני לומדת ככה כמעט כל יום...=\ אבל חפיף.. התרגלץי, יא' היה יותר קשה.. בכלל לא הייתי יוצאת מבצפר...

eMiFrEaK

New member
רפואה ../images/Emo99.gif

למזלי אני לומדת את זה גם ככה חחחחח בקשר לקפיטריה.... אני מזה גאה בשיכבה שלי...(יותר נכון בכמה ילדים מהכיתה שלי)... בגלל שאין תקציב (איזה הפתעה באמת!!) למסיבת סיום שלנו ביב'... אז החלטנו לעשות קפיטריה של היב'ניקים.... וזה הולך פשוט מצוייייייייייייין.. אנחנו מרוויחים ביום בסביבות ה-500 נטו...שאם לחשב... יש לנו עוד איזה חצי שנה... יהיה כסף..=)

M a r U s k A

New member
בואי לבית ספר שלי..

תקבלי את רוב הדברים שאת מבקשת ואפילו לוקר
אבל תחייה בלחץ אדיר

Demon D

New member
למה בישראל תמיד רוצים לשנות משהו ?

למה משידוע לי כמעט בכל העולם חופש הגדול הוא ברצף. ורק בישראל רוצים להכניס משהו חדש ומוזר, לדעתי, כמובן שבשבילי זה לא ישנה הרבה אבל בכל זאת מעצבן !!! לא מספיק שלא חודדים "נובי גוד"
עוד רוצים להרוס חופש.

למעלה