morosh1234
New member
דיון../images/Emo27.gifהאנטישמיות במייפל סטורי
טוב, זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בשנאה כלשהי במשחק. רציתי קצת לשמוע את דעתכם על הנושא הזה, בכל זאת.. גם אם לא נתייחס לדברים האלו ונדחיק את האבק מתחת לשטיח - זה עדיין ימשיך להתקיים.. כל האנטישמיות הזו
ובכן, אני חושבת שכל הקטע של השנאה והפגיעה בנו מגיע מהחינוך שמושתל לילדים שמשחקים שם. כאילו, תחשבו על זה, הם בסה"כ ילדים.. מילא שמבוגרים שיודעים בערך מה קרה בשואה וכו' שונאים אותנו [למרות שגם הם לא צריכים לשנוא], אבל ילדים, בגיל שלנו
זה פשוט מגעיל וכ"כ מעליב שאנחנו, הישראלים והיהודים בכלל - שבסה"כ באנו במטרה חיובית, להנות מהמשחק עצמו; נפגעים ונעלבים מהערות או ממעשים אחרים. למשל, יש גילד עם שם של HateIsrael וכו'. יש אנשים שלא מוכנים לעשות איתי טריידים בגלל זה. יש כאלו שפשוט שונאים אותנו, בלי סיבה באמת מוצדקת. והכי גרוע - יש אנשים שפשוט מחליטים לתת לעצמם כינויים שקשורים איכשהו לשואה - אני תכף יעלה לכם תמונה באנגלית שלשחקן שרושם שם קוראים Iloveadolf, ומי שאולי לא יודע - אדולף, או בשמו המלא אדולף היטלר הוא זה שהרג 6 מיליון יהודים בשואה.. ואני לא צריכה להזכיר לכם מה עוד הוא עשה לנו, נכון? בקיצור, יש כ"כ הרבה תועבה עליינו במשחק, כ"כ שנאה שאני לא יודעת למה היא.. מה אני יגיד לכם, לפעמים זה פשוט מוריד את כל ההנאה במשחק. אז.. מה אתם חושבים
טוב, זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בשנאה כלשהי במשחק. רציתי קצת לשמוע את דעתכם על הנושא הזה, בכל זאת.. גם אם לא נתייחס לדברים האלו ונדחיק את האבק מתחת לשטיח - זה עדיין ימשיך להתקיים.. כל האנטישמיות הזו