הופ

האם אתם מסכימים

שאעלה קישור לשרשור בפורום: "שואה - הנצחה ותיעוד" ואודה לכם אם תוסיפו הסבר על המשחק. תודה מראש.
 

חץ הזהב

New member
למה כ"כ שונאים אותנו במייפל

לדעתי, אחת הסיבות העיקריות ששונאים ישראלים במייפל היא ש90% מהישראלים הם האקרים ו/או סקאמרים ו/או בוטרים. אני הרבה פעמים ראיתי האקרים, וכשסתם שאלתי אותם אם הם מישראל הם ענו לי כן. למען האמת, בערך 95% מההאקרים ששאלתי אם הם ישראלים ענו לי כן! אני הייתי פעם בגילד ישראלי, וכל האנשים שם למעט אני (ואני מדבר על 15-20 איש) היו האקרים! מה אנשים לומדים מזה? הם לומדים שהישראלים סתם הורסים את המשחק (והם צודקים לגמרי), הם לומדים שהיהודים עוברים על כל החוקים ושאנחנו מזיקים למדי. אחרי זה אתם מתפלאים למה אנשים כמוני מסתירים את עצמם תחת זהות בדויה של איטלקי?!?!
 

ToryMaster

New member
אני לא מתפלאת על כלום

ואני מסכימה שהאקרים ושות' הורסים את המשחק, מה שקשה לי לקבל זה את זה שחושבים שהסיבה היא בגלל שאנחנו ישראלים.
 

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif

המון ישראלים הם סקאמרים/האקרים. כל חמש דקות בא אליי איזה ישראלי ואומר לי ללחוץ טאב טאב ספייס אנטר בטרייד וטוען שזה יכפיל לי את הכסף
.
 

Z E R O

New member
תמיד ידעתי /זה סקאם... אבל מה זה...

...עושה? כאילו הוא גורם לי ללחוץ על טרייד לפני שהוא נתן את התמורה?
 

otollo

New member
../images/Emo174.gifהם אומרים לך לשים את הכסף שם

ואז ללחוץ את זה וזה עושה טרייד בלי שהם שמים כלום בעוד אתה לא יודע שהרגע נתת להם את כל הכסף שלך את שאתה רואה שהטרייד לחוץ.
 

cohenmrz

New member
אני גם ניתקלתי במיקרים כאלו!

כן גם אני ניתקלתי במיקרים של אנטישמים שקיללו אותי ולא היתייחסו אליי אחרי שאמרתי להם שאני ישראלי.... זה פשוט נורא צריך לעשות משהו!!
 
למעלה