הופ

lior732

New member
לי יצא פעם אחת...

בספינה לאורביס היה אנטישמי אחד ועוד איזה 50 ישראלים (צ'נל 1) והוא יצא החוצה לקרימזון בלרוג ומת בגלל כל האנשים

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif

אני חושבת שאולי כדאי לי לפרוש נימאס לי מהיחס הזה
שיעשו מייפלסטורי מיוחד לישראלים הדפוקים האלה

ווינגז

New member
אל תפרשי בגלל זה.

נכון, אנטישמיות זה רע. נכון, אנטישמיות זה פוגע... אבל המזל הוא שזה רק משחק אינטרנט, ואת יכולה להתרחק מזה אם את לא רוצה. פשוט להתרחק במסך אפילו, לא לראות מה כותבים. זה לא שזה יעלים את זה, אבל לפעמים לא שווה לריב עם האנשים האלו. כמו שכבר אמרתי, תופעות כאלו הרבה פעמים נובעות מחוסר ידע או מחינוך מהבית, אבל לא שווה לקחת את זה ללב (שוב, במידה וזה רק משחק אינטרנט, והרוב במשחק הזה הוא ילדים בני 13-18 בערך
)

Almost me

New member
אתם חיים בסרט - זו לא אנטישמיות

מרבית הישראלים במייפל הם חארות (כן, מצטערת לבשר לכם, כל ישראלי רץ לחפש איזשהו האק באינטרנט) זו הכללה, של אנשים שראו מלא ישראלים חארות, כמי שמשחקת במייפל מעל שנה, כשלא היו הרבה ישראלים לא היו הרבה האקים ולא שנאו אותנו להיפך... הייתי מדברת המון עם כל מיני אנשים שהתלהבו מהעובדה שגם מישראל משחקים במייפל. כתבתי כבר קודם יש כמה כתובות IP מישראל שנחסמו לפתיחת חשבונות חדשים ולקניית NX (תנסו את בזק בינלאומי למשל) כשאמרתי לאיזשהו האקר ישראלי את זה הוא אמר לי שאני חיה בסרט... אנטישמיות היא שינאה שנובעת ממוצא ולא מפעולה (אתה חרא מגיע לך שישנאו אותך ולא חלילה בגלל שאני ישראלי שונאים אותך)

sapir aloud555

New member
~ ../images/Emo121.gif

הקפיצו את השרשור אז חשבתי: למה לא. מצאתי את ההודעה הזו בפורומים של בזיל, שרשור שלם של "אתה מישראל?" לינק: "u from israel dont lier" לילה טוב, אני לא יודעת מה אני עושה פה, באמת.

jenniecat

New member
../images/Emo7.gif

האמת... הם צודקים יש את הישראלים המעצבנים האלה שבאים אלייך ואומרים ISRAL כנראה שפשוט לא יודעים אנגלית ומחפשים מישהו לדבר איתו עברית רק לא יפה שהם עושים את ההכללה שכל השיראלים ככה...

otollo

New member
../images/Emo174.gifאיזה גועל

אז יש כמה(הרבה) ילדים בכתה ד' שכותבים כל חמש דקות ISRAEL. אז מה? זה אומר שכ-ל הישראלים הם נובים מעצבנים או מה שהם לא כתבו שם? אתם יודעים כמה פעמים באו אליי ושאלו אם אני מדבר ספרדית? ומה, אני אומר שכל הספרדים טיפשים? -_-; הגישה שלהם פשוט גישה של אנשים טיפשים וגזענים.. זה הכל. זה מרגיז אותי לקרוא דברים כאלה, אז אני אפסיק עכשיו...

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifלמה שאני מחפשת את השחקנים

האלה הם לא מופיעים? חוץ מהחלק שלא אמרו שום דבר רע על הישראלים? יש מצב שנקסון חמסו אותם?

חץ הזהב

New member
אני נאלץ בצער רב להסכים איתם

אין מה לעשות, הקהילה הישראלית במייפל על הפנים. אני כבר לא מוכן להזדהות כישראלי! המצב הוא עד כדי כך גרוע, שהיה לי פעם סין לאוו דקס מצוין, אומנם היה רק רמה 26 אבל בנוי נהדר שמחקתי אותו רק כי הופיעה בשם שלו המילה ישראל ולא יכולתי לשחק ככה! עד מתי אנחנו נאלץ להגיד לאנשים שאנחנו איטלקיים? הדרכים לדעתי לטפל בבעיה, היא או לפתוח שרת מייפל ישראל (מה שלא עולה על הדעת בגלל העלויות הכלכליות העצומות שכרוכות בכך), ובו לרכז את כל הנובים הישראלים, או להראות בצורה חד משמעית לכל אלה שהם לא רצויים!.

jenniecat

New member
הבעיה היא

שרוב הישראלים גרועים מאוד באנגלית מה לעשות זה לא שפת אם שלנו ואפילו לא דומה לשפה שלנו אז יש הרבה ישראלים שגרועים בזה וכל מה שהם למדו זה את השפה של מייפל כמו MESOS PLZ ונכון זה ממש מעצבן אבל זה יותר מעצבן שאנשים לא יודעים להפריד ומבחינתם כל הישראלים כאלה

למעלה