הופ

xFade

New member
../images/Emo79.gif 10.היה לי כל צבע אפשרי בשיער ../images/Emo3.gif

אני מוחה!

7 לא נכון. פשוט החברות שלך לא יודעות לצלם! בפעם הבאה בקשי מסיון, או יעל, או ממישהי אחרת שיודעת לצלם. (כן, אני עדיין חייבת לך כמה תמונות.|מתביישת|)

xFade

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif

אבל אין מה לעשות,אני יוצאת פשוט לא טוב כשמישהו אחר מצלם אותי

נו טוב.

חסינות מיעל. (אני אתן לכם לנחש לבד איזו
) 1. אני בתפוז כבר עשר שנים, באינטרנט שתיים עשרה, ויש לי מחשב כבר עשרים שנה. 2. אני לא בן אדם ששומר על קשרים. 3. אם אני לא עושה מעל לשתי פעולות בו זמנית קשה לי להתרכז בפעולה, וזה משגע את כל מי שמכיר אותי. (אני יכולה לצפות בסרט ולקרוא ספר ולצטט מילה במילה את השורות האחרונות מהדיאלוג שהיה בסרט) 4. לעומת זאת, אם אני אראה סרט בלי שום הסחת דעת, אני בקושי אזכור את המשפט שאמרו באותו רגע. 5. אני קוראת במהירות של שני עמודים לדקה בעברית. (120 עמודים לשעה וכו') כמובן שזה תלוי בסוג הספר, ברמת הכתיבה וברמת העניין שלי בו. הקריאה שלי תהיה מהירה יותר או איטית יותר בהתאם. 6. אני לא כועסת, נעלבת, נפגעת או שונאת אף אחד, לא משנה מה הוא עשה לי, אני גם נגד אלימות. 7. למרות זאת, יש אדם אחד שנפגעתי ממנו ואני כבר לא מדברת איתו, והסיוט הכי גדול שלי (בערך, נו.) זה להפוך להיות אדם כמוהו. 8. החלומות שלי נעים בין מאוד מוחשיים וצבעוניים לצלולים ממש. החלומות שלי מדהימים ומרהיבים ויותר טובים מסרט או ספר. הדמיון שלי מופרע ומפותח יתר על המידה (יש דבר כזה, הדמיון שלי לא יודע איפה לעצור) 9. גם הסיוטים שלי כאלו. (אבל במובן הרע, כן?) 10. אני פרפקציוניסטית בטירוף. אני חייבת שכל מה שאני עושה יהיה מושלם והכי טוב, או שאני לא עושה אותו בכלל. יש לי ציפיות כאלו גם מאחרים, למרבה הצער, כי לרוב אני מתאכזבת, מפסיקה לצפות מאחרים מה שאני מצפה מעצמי, ואז חוזרת לצפיות הישנות שלי. (במובן של מה שאני מצפה מאחרים, לא של כרית!)

הממ

3. בבישול אני בדרך כלל פועלת לפי האינטואיציה שלי, וזורקת דברים לתוך הסיר\מחבת\תבנית בתקווה שזה יצא אכיל. גיליתי כמה דברים ממש נהדרים בצורה הזו (אני נעזרת פה ושם במתכונים, אבל רק להנחיה כללית). 10. אין דבר כזה שמשהו שאני מבשלת או אופה לא יצא טעים. לא קיים. אפילו כשאני שורפת את העוגה והיא חצי אפויה (משהו שלא קורה לעיתים קרובות) היא יוצאת טעימה.

כמובן לא שלח את ההודעה טוב

כותבת מהפלאפון וזה מה שיוצא.. שמישו יחיה את השרשור שאוכל לענות עליו בסופש..

גם אני!

1. במשך כל ילדותי רציתי לגדל כלב, ואף אחד מההורים שלי לא הסכים. בסופו של דבר היום מגדלת אותי חתולה. 2. אני מאמינה גדולה בשמירה על אורח חיים "ירוק" וידידותי לסביבה. ויתרתי על רכב חברה, אני ממחזרת בקבוקים וניירות, אני חוסכת בשימוש במשאבים ופעם ניסיתי להכין קומפוסט לגינה (אבל התייאשתי). 3. פעם הייתי דתיה. בגיל ההתבגרות החלטתי שאני חייבת להתנסות בפילוסופיות ודתות שונות כדי להחליט אם באמת יהדות זה מה שמתאים לי. בין היתר השתתפתי במעגל ויקה וחקרתי פילוסופיות חיים. בסופו של התהליך ההוא החלטתי שיהדות זה מה שמתאים לי. 4. כעבור שנים מצאתי הגדרה אחרת שמתאימה לי יותר. היום אני אגנוסטית. 5. לפני כמה שנים הלכתי למסיבה במטרה להשתכר ולדפוק את הראש. זה הצליח כל כך שמאז לא נגעתי באלכוהול במשך כמה שנים. היום אני מסוגלת לשתות אלכוהול לפעמים אבל בד"כ לא שותה יותר מרבע בירה (וגם זה בלחץ). 6. מאז שנת 2001 הלכתי לכל מצעדי הגאווה בתל אביב ובירושלים, ופעם אחד למצעד הגאווה בחיפה. 7. מעולם בימי חיי לא העתקתי במבחן. 8. אני אוהבת לעזור לאנשים. אין מצב שאני אראה זקנה ברחוב ולא אנסה לעזור לה. זו לא קלישאה- יש הרבה זקנות שבאמת צריכות עזרה לחצות את הכביש! 9. פעם לא חייכתי. יש לי המון תמונות ישנות עם מבט זועף. חשבתי שמי מחייך הוא בטח טמבל. היום אני מחייכת המון (וחושבת שהייתי קצת טמבלית בעצמי). אם אני לא מחייכת סימן שאני כועסת או עייפה. 10. אני ממש ממש שונאת טלביזיה. יש תוכניות שאני אוהבת לצפות בהן, אבל אני שונאת את הרעיון של להשאיר את הטלביזיה דולקת במשך שעות או ללא מטרה מוגדרת. 11. אני נורא עייפה ואמורה לישון, אבל רציתי להספיק לכתוב לפני שהשרשור יפסיק לקפוץ... אני מקווה שהעומס בעבודה ירד בימים הקרובים ואני אוכל לחזור לכתוב!

לבנדר א

New member
1, 2, 5, 10.

וגם 8 לייק דה. שלחת אותי בריצה לדף על אגנוסטיות בויקיפדיה. חומר מעניין. מצפה לי עוד המון קריאה מחר, כשלא יכאב לי הראש.

טוב

אכן 8 היה קל מדי
ומתי בשם כל הקדושים סיפרתי לך את 5? 1. בסוף התיכון ניגנתי בגיטרה בס בלהקה מקומית. 2. את העובדה הבאה יעל אתגרה אותי לכתוב. אני אצטט אותה: "נראה אותך כותבת שהיית מאוהבת בחברה הכי טובה שלך בתיכון." 5. השתתפתי פעם בטריאתלון נשים. (רציתי גם השנה, אבל אני מתעצלת) 8. אני משוחחת כמעט עם כל שומר, נהג ומנקה שאני פוגשת. 10. טסתי לארה"ב לחודש וחצי בהחלטה שהתקבלה בתוך כמה שעות. יום אחד בכלל לא דמיינתי טיסה, ויומיים אחר כך כבר הייתי בניו יורק. זו היתה הפעם הראשונה שלי בארה"ב, ובכלל מחוץ לטווח ישראל-מצריים-אירופה. ותוספת טריה למספר 6, ממש מלפני כמה דקות- מתברר שהשנה אני אצעד לראשונה במצעד הגאווה הראשון בראשון לציון.

לבנדר א

New member
אני מתנגדת

להגדרה של ישראל-מצריים-אירופה כטווח מצומצם.
נראה לי שסיפרת לי את 5 כששתינו אצל שלי. אבל זה יכול להיות בערך בכל זמן, אלוהים יודע שקישקשנו די הרבה. גיטרה בס? that's hawt.

טוב נו.... ../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif

1. הורדנו את מייפל בשביל הבת הגדולה שלי לפני 4 שנים בערך ומאז אני מכורה. (כשהייתי בהריון עם הקטנה שלי עשיתי הפסקה של שנה בערך). 2. יש לי 3 בנות. 13, 11 ו קינוח מתוק מתוק בת שנתיים. 3. לאחרונה אימצנו כלבה מ SOS חיות. (אחרי שהלברדורית שלנו מתה לפני שנה בערך בגיל 13). 4. אני עובדת במחקר קליני. 5. אני מאד אוהבת את העבודה שלי. 6. לאחרונה נרשמתי לחוג ריצה בוינגייט בשעות הבוקר המוקדמות. (וזה קשה...
) 7. יש לי 2 אחיות ואח. 8. אני הבכורה. 9. אחי הקטן מתחתן בעוד חודש ואני מאד מתרגשת. (הוא צעיר ממני ב 10 שנים). 10. כשאני מחליטה לעזוב את המחשב לטובת הטלויזיה, אני בדר"כ נרדמת מולה.

Don Nirtin

New member
היה מעניין לקרוא.../images/Emo87.gif

איזה מחקר קליני זה, אם מותר לשאול?

../images/Emo46.gif ../images/Emo3.gif

2. לפני שנולדה הקטנה שלי היה לי הריון אחד שלא הצליח.
4. אני עובדת בניהול מחקרים קליניים בתרופות חדשות שחברות התרופות רוצות לבחון את יעילותן ובטיחותן. ועוד אחד ליתר ביטחון אם מיקי מכירה את 4.... 11. גדלתי בחיפה.

למעלה