הופ

ווינגז

New member
עשרה דברים שלא ידענו עליכם ../images/Emo11.gif

גיבושון קטן, כי בכל זאת הייתה לנו (או לי) תקופה יבשה בפורום. והפעם - כתבו פה עשרה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם. זה יכול להיות רציני או שטותי (אבל אמיתי). נסו לספר דברים שאנשים פה באמת לא יודעים, גם אלו שאתם מדברים איתם או קרובים אליהם (קרבת דם או נפש
). סתם דוגמא שטותית - אני ממש שונאת פלפלים. שוטו

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאללה ../images/Emo6.gif

1. אני עדיין מפחד מהחושך
2. ובמיוחד בלילה שאני שומע רעש הכי קטן ^-^ 3. יכול להיות שהאוגר הקודם שלי מת מגידול O_O 4. אני אוהב לאכול 5. שוקולד רוצח לי את הבטן כנ"ל ממתקי גומי 6. למרבה הצער אני מכור לממתקי גומי F3 7. אין לי סגנון מוזיקה קבוע, ליידי גאגה, ריאנה, אול סיטי, שירים בכורדית וזמירות מיוון
8. 95% מהבגדים שאני לובש הם מהחנות TNT- החנות האהובה עליי 9. יש לי עדיין את הקלפי מייפל מהמפגש הראשון
10. לא אוהב בחורות רזות, אוהב אותן קצת שמנמנות

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאללה נו../images/Emo41.gif

1. אני נהנה ללכת לבית ספר שלי. 4. הפעם הראשונה שהברזתי מהבית ספר הייתה בכיתה ט' וגם שם זה התפקשש משהו לא נורמלי. 7. הרבה אנשים מתפלאים שאני 3 י"חל מתמטיקה, בטוחים שאני 4 או 5
8. שיר שמציף אותי זה "עוד אח אחד" 9. אני חולק חדר עם אח שלי ולא נהנה מהרעיון

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאין בעיה ../images/Emo3.gif

1. הפרי האהוב עליי זה תפוח ירוק עסיסי וחמוץ-מתוק כזה. 2. אם אני רוצה לצחוק טוב דרך סדרה כלשהי אז זה רק - FAMILY GUY

אוקיי D:

1. אני אשכזסחוג. אני אוהב חריף, ממש. נדיר XD 2. אני הכי אוהב תפוחי סמית', אבל הם גורמים לכאבים, ואני ממשיך איתם. 3. אני לומד בבית ספר לבנים בלבד. 4. פעם כל הכיתה הייתה צוחקת עליי שהייתי משחק מייפל, ועכשיו הם צוחקים עליי שאני לא משחק. 5. אני בבית ספר דתי לבנים בלבד :\ 6. במייפל לעולם לא עברתי את רמה 60. 7. המשקפיים שלי תמיד עקומים, לא משנה כמה אתעקש לשמור עליהם ישרים. 8. אני מסתובב עם 3 מכשירים דיגטליים בשווי מאות שקלים בכיס כל יום 9. ואיתם אני סוחב 3 זוגות אוזניות ושלט מוזיקה לN95 10. אני שונא את לילות שישי. ישנים מוקדם, אין שום אור ואין קול, והשקט מדכא אבל גורם לי לחשוב ולהרגיש את מה שאני באמת מרגיש.

ווינגז

New member
אני, כתבת את זה בפורום פעם לדעתי

יאללה, תחליף את שלושתם במשהו חדש

טוב, החלפות 0.0

1. אני קונה את כל מה שאני רוצה לבד. דוגמאות הזמן האחרון: פלאפון 650, אישהו משחק משחק 140, MP5 מאתיים שלושים שקל, כרטיס מסך למחשב עוד 230... מ900 ירדתי ל150, אבל אני עומד למכור משהו אז זה יעלה ל500. 3. אני משתתף במכירות באתר EBAY, ולהערכתי עשיתי שם קרוב ל250 דולר עד עכשיו D: 5. הפסקתי לשחק מייפל. לתמיד.

אעעא ><

5. אני עוסק בתחביב קטן אך לא מקצועי של הוספת אפקטים מיוחדים לסרטים ( רק חבל שאין לי הרבה 0.o )

deisy

New member
למרות שהמוח שלי מרוקן בשעה כזו.. ננסה..

1. ילדים זו חולשה שלי. 2. אני דומעת בקלות, בעיקר מדברים שקשורים בילדים 3. אני שונאת לנקות 4. אבל מנקה כל שבוע 5. שונאת לעשות כביסות 6. עושה כביסות 4 פעמים בשבוע 7. אני אוהבת יין לבן 8. יש לי תיבה של מכתבים שכתבו לי במהלך השנים כל מיני אנשים שאני אוהבת ואני בחיים לא אזרוק אותם! 9. חודש הבא אני מתחילה עבודה חדשה
10. המוח שלי כבר לא עובד כל כך טוב בשעה כזו, אחרי שקמתי ברבע לשש בבוקר

למעלה