Hail the pages turning
(חסינות מיעל, כמובן) 1. לאמא שלי יש שני אחים (אחות גדולה ואח קטן), ולכל אחד מהם יש שלושה ילדים - בן בכור ושתי בנות. גם אנחנו (האחים שלי ואני) שלושה, אח גדול, ושתי בנות - אני הקטנה. 2. אם כבר מדברים על זה - ההורים שלי תכננו ארבעה ילדים, אחרי שהלידה שלי הסתבכה - וויתרו על זה. תמיד רציתי אח קטן. 3. אני עובדת הכי טוב תחת מצבי לחץ ו/או כשאני צריכה לעשות כמה דברים במקביל - יעל תמיד צוחקת עליי כשאני מצלמת וומנהלת איתה שיחות ערות תוך כדי. 4. פעם נורא אהבתי לאכול תמרים, והייתי לוקחת אותם כארוחת עשר לגן. מתישהו איזו ילדה בגן צחקה עליי ואמרה לי שתמרים הם ג'וקים מתים, ומאז ועד היום לא אכלתי אפילו תמר אחד.
5. אני היחידה במשפחה שלי שנולדה בחיפה - אמא שלי קיבוצניקית במקור והאחים שלי ואבא שלי נולדו בירושלים. בבית שאנחנו גרים בו עכשיו אנחנו גרים מאז לפני שנולדתי. 6. כמו יעל, גם אני מסוגלת לא לאכול כמה ימים ובאמת לא לשים לב. 7. עברתי עד היום חמישה ניתוחים. אחרי אחד הניתוחים "ביליתי" בבית יותר מחצי שנה. 8. הדברים הקטנים הם אלו שהכי משמחים אותי - לראות ילד ברחוב, כשיש אור יפה בחוץ, כשאני נמצאת איפשהו ובדיוק מתחיל להתנגן שיר שאני אוהבת - זה יכול לחלוטין לעשות לי את היום. 9. ביסודי עשו עליי חרם, לא הסכמתי ללכת לביה"ס במשך שבוע וחצי בערך. 10. יש לי קרובי משפחה בכל רחבי ארה"ב, ובנוסף בגרמניה, אוסטריה, רוסיה, שוויץ ואפילו הודו.
(חסינות מיעל, כמובן) 1. לאמא שלי יש שני אחים (אחות גדולה ואח קטן), ולכל אחד מהם יש שלושה ילדים - בן בכור ושתי בנות. גם אנחנו (האחים שלי ואני) שלושה, אח גדול, ושתי בנות - אני הקטנה. 2. אם כבר מדברים על זה - ההורים שלי תכננו ארבעה ילדים, אחרי שהלידה שלי הסתבכה - וויתרו על זה. תמיד רציתי אח קטן. 3. אני עובדת הכי טוב תחת מצבי לחץ ו/או כשאני צריכה לעשות כמה דברים במקביל - יעל תמיד צוחקת עליי כשאני מצלמת וומנהלת איתה שיחות ערות תוך כדי. 4. פעם נורא אהבתי לאכול תמרים, והייתי לוקחת אותם כארוחת עשר לגן. מתישהו איזו ילדה בגן צחקה עליי ואמרה לי שתמרים הם ג'וקים מתים, ומאז ועד היום לא אכלתי אפילו תמר אחד.