הופ

ווינגז

New member
לכי את לישון ../images/Emo11.gif

אגיב על ההודעה שלך בבוקר, אם לא יגיבו לפניי.

deisy

New member
לא תקין

מאדם אחד? פחחחח הצחקת אותי, הרי סיו ישר קוטלת את כל עשרת הדברים שאני כותבת, אח"כ תבוא איריס ותקטול עוד חצי, יעלי את החצי השני, ואם אני אוסיף את איציק לעניין אז אין לי מה לכתוב בכלל...
כי מה שהם לא יודעים, לא יעלה על גבי הפורום מן הסתם

../images/Emo3.gif

1. הייתה לי אסטמה כשהייתי בת 10 בערך, הגעתי לבי"ח פעמיים בגלל התקפים חזקים, ואחרי טיפול של שנתיים האסטמה עברה למרות שעדיין יש השלכות שאני סובלת מהן. 2. יש לי אח אחד שגדול ממני ב-4.5 שנים 3. אני אוהבת יין אדום
4. למדתי ספרדית רק מצפייה בטלנובלות, וכשהייתי בברצלונה בשנת 2007 דיברתי כמעט שוטף ברמה שאני בעצמי ואחי היינו המומים
5. כשהייתי ילדה בכלל לא אהבתי לקרוא, רק כשהתחלתי לצום בכיפור התחלתי להינות מספרים
6. כמעט ולא עובר שבוע שאני לא בוכה לפחות פעם אחת, אפילו אם זה סתם משיר שמרגש אותי או קטע בטלויזיה שראיתי
7. כשהייתי בצבא שירתתי בבסיס ציוד של חיל הים
8. אני לא מסוגלת לעבור יום אחד אפילו בלי לשמוע מוזיקה, אפילו אם זה רק שיר אחד לפחות
9. אני שומעת מוסיקה באנגלית, ספרדית, איטלקית, קוריאנית ומעט עברית
10. בשנת 2006 הייתי בפריז וביקרתי שם ביורודיסני, אחת החוויות שלא אשכח בחיים, ועד היום יש לי בחדר את הפרח עם מכסה הזכוכית של היפה והחיה שקניתי שם
ונראה לי שנתתי כאן יותר מ-10 דברים אבל שיהיה

חחח טוב../images/Emo3.gif

6. הסרט הכי חרוש אצלי הוא היפה והחיה
בערך אחרי 30 פעם שראיתי אותו הפסקתי לספור
7. פעם הייתי כ"כ מכורה לטלנובלות שהייתי מסוגלת לראות גם 3 נובלות יומיות
היום כבר לא ממש איכפת לי גם אם אין לי אף נובלה יומית

מאיפה אתה יודע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

טוב, הנה 6 חדש, הטיול הראשון שלי לחו"ל היה שייט לתורכיה

MR Lordi

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

1. אני אוהב סרטים מצויירים!
2. אני שונא סרטי אימה. (לא כי זה מפחיד. זה פשוט מטומטם). 3. אני אוהב בירה.
4. אני גרמני. 5. אני שונא חריף ודגים. 6. אני שונא את ג'סטין ביבר. 7. אני משנה רינגטון כל כמה ימים. 8. אני לא אוהב שמפריעים לי. (למשל- אם אני רואה טלוויזיה ומתקשרים, אני מסנן). 9. אני שונא חתולים. 10. ראיתי את 'ממזרים חסרי כבוד' יותר מ12 פעמים.

../images/Emo12.gif yaa?

טוב, עוד מישהו שפוי ששונא את ג'סטין ביבר ששר כמו ילדה ונראה כמו בן 11 ושיש לו תפוח אדמה רקוב על הראש ושהוא אגו ועוד...

MR Lordi

New member
אני לא יכול לתאר עד כמה אני שונא אותו!!!

אחותי מתה עליו וכל החדר שלה פוסטרים שלו וכל היום היא שומעת אותו ואני מתחרפן!!

תודה לאל שאחותי לא מכירה אותו.

תמיד תוכלו לאטום לה את החדר ושתישאר עם ג'סטינלה XD

MR Lordi

New member
גם רעיון...

אבל לא משנה איך, אני תמיד שומע ברקע אפילו בחלש את השירים שלו! גם כשאני שומע מוזיקה חזק אני שומע את ג'סטין ביבר ברקע :'(

yonVata

New member
טוב....

ננסה... בגלל שואל בקושי נכנסת לפה, אז אני אגיד שהבנאדם הבא אחריה היא סיוון שאני חסין משאלותיה (למרות שגם את בקושי מגיבה פה F3) 1. ישלי 1 אח מ2 ההורים, 1 אחות מאמא ובן זוגה, 1 אחות ו2 אחים (תאומים) מאבא ובת זוגתו, ו2 אחיות חורגות מבן זוגה של אמא. נשמע מסובך? 2. ישלי פוביה מבי"ח (כןכן יעל, עכשיו הכל ברור הא?...) 3. ישלי פוביה גם ממחטים 4. אני אוהב בירה, נכון שלא ידעתם? 5. עד גיל 17 וחצי לא היה לי פלפון, ועד היום אני מצטער שיש לי אחד F3 6. בצעירותי היה לי פירסינג בגבה, עד שנפרדתי מהגבה שלי עליה השלום 7. עד גיל 5 הספקתי לעבור 4 דירות, ב4 מקומות שונים בארץ 8. עוד 78 ימים יונתן יהיה אזרח חופשי ושמח 9. הספקתי לגור בכל חדר בבית בערך חוץ מבסלון 10. הייתי אמור להיות מגוייס לנח"ל... מי היה מאמין שאני אסיים בחי"ח? תם הטקס.

למעלה