הופ

deisy

New member
טוב, נשתף פעולה עם החסינות

למרות שברור לי שלא אצה מזה לעולם
החסינות האישית היא מסיון מן הסתם

deisy

New member
או קי

1. כשהייתי קטנה היה לי כלב זאב שגדל איתי יחד ומאז אני מאוהבת בחיות ובעיקר בכלבים.. 2. עברתי ניתוח אפנדציט בחודש החמישי בהריון הראשון. 3. אני פוחדת ממים (מהים בעיקר, אגמים גדולים ונהרות) 9. אני חולה על אדרנלין

deisy

New member
על 3 עניתי כבר...

אז: 4. בגיל 18 טסתי לחול לטיול, חזרתי אחרי 4 שנים, אחרי שחייתי בספרד, ארגנטינה, צ'ילה ואורוגואי - עם ילד.. 8. אתמול נתקעתי במעלית בעזריאלי, פעם ראשונה שבאמת פחדתי להיות לבד! 9. מגיל 15 אני הולכת על עקבים, לאחרונה ירדתי מהם קצת 10. מגיל 12 יש לי ציפורניים ארוכות, ואני שונאת לק.

deisy

New member
נוב'מת...

4. אני אוהבת גבינות יותר מבשר, וכמה שיותר מסריחות יותר טוב

ווינגז

New member
נראה לי שדיברנו על זה לפני התערוכה של סיו.

[בוקר טוב, העכביש עוד לא נמצא ואני בערך מפחדת לזוז.
]

Macbook

New member
קצת עליי ../images/Emo3.gif

1. אני חולה מחשבים ומכוניות. 2. אני מאלה שיכולים להנות ממתמטיקה ולהתלהב אם הם מצליחים תרגיל. 3. אה כן, אני חולה גם על גאדג'טים. 4. אני חצי תימני ואף אחד לא מאמין לי. 5. אני נוראאא שקט במציאות ואני לא פתוח ודיי ביישן כלפי אנשים שאני לא ממש מכיר. ליד חברים שלי, אתם תתביישו שאתם מכירים אותי.
6. פעם אחת הזמנתי לאבא שלי נסיעת מבחן על רנו. אחרי זה הוא הלך לספר על זה לכל העולם וכל פעם שראו אותי היו שואלים אותי "נו, אתה יכול להזמין לי נסיעה על ב.מ.וו?" 7. יש לי בעיה עם מקלחות, מקלחות במקומות אחרים בפרט. 8. אם אני נרדם בלילה ההורים שלי לא יצליחו להעיר אותי. בבוקר מספרים לי על נאומים כמו: "תעזבו אותיייייי, תנו לי לישוןןןןןןןן, יש לי זכויותתתתתתתתתתתתתתת, לכו כבר יא מציקים, יא חופריםםםםםםם"
9. אני לא יודע לבלוע תרופות. 10. אני צוחק מכל דבר. יש לי התקפי צחוק קולניים ומביכים במיוחד, אנשים מתחילים לצחוק ממני, יצאתי מהכיתה לא פעם ולא פעמיים רק כי צחקתי בקול רם לפחות דקה או שתיים.

לבנדר א

New member
אול-רייטטטט!

1. אני צריכה שהתחושה שלי בכפות הידיים תהיה זהה. לא 100% אותו דבר, כמובן. אבל נגיד, אם אני אחזיק משהו קר, אני אעביר אותו בין הידיים כדי שהן יהיו באותה טמפרטורה. כנ"ל על דברים חמים, רטובים וכו' 2. יש לי התמכרות קשה לסימס שהמצב שלה הוא און-אוף כבר כמה שנים. כרגע היא במצב און, שזה אומר לשחק סימס במקום מייפל. סליחה שוב. 3. יש לי אחות ואח, צעירים ממני בשנתיים וחצי ובארבע וחצי שנים בהתאמה. לא דיברתי איתם כבר קרוב לשנתיים. 4. הצטרפתי לפורום הראשון שלי בגיל 10 בערך. זו הייתה קהילה שאמא שלי הייתה חברה בה, וכתבתי שם בשרשור הבדיחות בדיחות שהעתקתי מאתר ערוץ הילדים. 5. אני בשומרי הגן כבר 8 שנים and counting. כרגע חברה בקבוצת הנוער היחידה בארץ ובמקביל בסדנת מבוא להדרכה שהתחילה בקיץ. 6. אני פוטריסטית. אבל באמת. בשנים האחרונות קצת תעיתי, אבל אני יודעת איפה הלב שלי נמצא. 7. כשהייתי בכיתה ג' (או שזה יכול להיות ב') קיבלתי מאמא שלי רשות לא להכין יותר שיעורי בית. מאז לא הכנתי יותר שיעורי בית. מלבד לפעמים בלשון, כי בזמן השיעור הייתי נסחפת וממלאה יותר דפים בחוברת משהייתי אמורה. 8. קניות של בגדים מלחיצות אותי. כמעט כל מה שיש לי בארון הוא יד שניה. בפעם האחרונה שכן הלכתי לקניות, לפני קרוב לשנה, חזרתי הביתה עם בגדים שבכלל לא אהבתי ולבשתי פעם אחת במקרה הטוב. 9. יש לי על הבטן צלקת אופקית מניתוח שעברתי בגיל שבועיים. 10. לקח לי מלא זמן לחשוב על הדברים האלה, ועדיין אני בטוחה שחלקם ידועים לכמה מכם.

לבנדר א

New member
../images/Emo2.gif מתי סיפרתי לך על סימס?

2. יש לי על הארון אוסף קטן של פתקיות דביקות שהספרניות בספריה הקרובה אלי משתמשות בהן לסמן ספרים שמורים. 5. אני אוהבת מחוכים. ממש אוהבת מחוכים. הם כל כך יפים. 6. הרגלי השינה יוצאי הדופן שלי התחילו להתפתח אי שם בכיתה ב', כשהתחלתי לטחון ספרים. אני אפילו זוכרת באופן ספציפי איזה יום, נדמה לי בכיתה ג', שהרגשתי נורא ולא הצלחתי ללמוד כל היום כל היום כי הלכתי לישון ב4 בבוקר. 8. לא נחשב אם זה רק חצי.
10. בהמשך ל6, בערך בגיל 11 התחלתי לנדוד בלילה מהמיטה למחשב. בהתחלה הייתי עושה את זה בסתר, אבל כמובן שנתפסתי כמה פעמים, ואחרי כמה שנים ההורים שלי פשוט הרימו ידיים.

הא

בטח ש- 8 נחשב
אני ידעתי את כולו. וגם את 5 החדש לא יכולתי לפספס... אבל את עדיין יכולה לבקש חסינות :)

לבנדר א

New member
חסינות איז פור סיסיז.

5. בגיל שש מצאתי חור עלילה בתנ"ך והשתמשתי בו בוויכוחים תיאולוגיים. אף מבוגר לא הקשיב לי. 8. המון שנים לא הצלחתי לבטא את האותיות ש' וצ', ובמקומם דיברתי עם ס'. נפטרתי מזה רק בסביבות גיל 13.

למעלה