הופ

Hasselblad

New member
טוב אני אנסה גם

המממ חסינות.... אחרי אתגר קשה המנצחת באתגר החסינות האישית היא גלית! 1. אני יודעת לספור עד 10 בלפחות 10 שפות שונות. 2. היה לי נזם באף שעשיתי בהודו ובוא נגיד שלא ממש היה לי חור פשוט דחפו לי את העגיל לאף וככה הופ נהייה לו חור
. 3. הברזתי לראשונה מבית ספר בכיתה ב' ועשיתי את זה המון. 4. אני מאוד מאוד אוהבת פירות אבל הפרי האהוב עלי זה נקטרינה. 5. אני מכורה לקיסמי שיניים דנטלים. 6. אני מאבדת כפייתית של תעודות זהות ודרכונים איבדתי למעלה מ 4 תעודות זהות ונראה לי שמשהו כמו 4-5 דרכונים. 7. כשהייתי בת שבע אח שלי תקע לי סכין בכף רגל בזמן משחק "שטחים" 8. במסעדות אני שותה רק מי עדן ואם אין מי עדן אז קולה או משקה קל אחר (לא מזמינה סוגים אחרים של מים) 9. הסדרת טלויזיה היחידה שאני עוקבת ולא מפספסת זה מחשבות פליליות 10. אני יכולה לבשל כמעט הכל וגם דברים מורכבים אבל אורז רגיל פשוט בחיים לא יוצא לי
ועוד תוספת קטנה שאולי יש פה כמה שיודעים אבל בגלל שזה כבר 11 אתם לא יכולים להתלונן... 11. אני ממש ממש ממש מתגעגעת אבל חסרת זמן לחלוטין!

Guid

New member
אני יודע על 9... P:

העיקר לתת לך עוד סיבה לכתוב פה...

yonVata

New member
שאשלח לך את המסר?

אני דיי בטוח שהוא עדין באינבוקס שלי :p

Don Nirtin

New member
מה יש לך.../images/Emo87.gif

11. את מבשלת מעולללללללללללללללללללללללללללללה. ויעידו על כך עוגיות הטחינה שנטרפו ע"י אני.
. ולהכנת אורז פשוט צריך רק: מים 2-3 כוסות אורז תבלינים וזהו. זה לא יכול להיכשל.

Hasselblad

New member
אם אתה אמיץ

אתה מוזמן לנסות את האורז שלי... רק לפני זה תחתום על זה שאתה לא תובע אותי ולא דורש החזר על הוצאות כספיות שקשורות לטיפול רפואי...

Don Nirtin

New member
מותק../images/Emo87.gif

כשאני מכין את האורז הן יוצאות לי חצי מוכנות למחצה ובכל זאת אני אוכל אותן ככה

Hasselblad

New member
מחליפה את 9 ואת 10

9. הייתה תקופה מאוד ארוכה עד לפני שנה בערך שהייתי מכורה לשוקו בשקית של יטבתה. 10. על אותו המישור של האורז... אני אופה הרבה רק ששמרים אף פעם לא הולך לי

למעלה