הופ

Don Nirtin

New member
יש משהו שאתם לא יודעים עליי?../images/Emo87.gif

1. פעם אחת נשלחתי בהסעה מהביה"ס לחירשים למקום הלא נכון והאישה שם הייתה ממממ.... מלאה בכל המקומות הנכונים.
2. אני שונא תינוקות. למדתי להתרגל במרוצת השנים. 3. אני שונא חריפים, חמוצים, וסלטים בלתי מזוהים. 4. אני חובב קולה מושבע. 5. לוקח לי בממוצע 10 דקות להירדם במיטה. 6. ועם זאת, לוקח לי 20 שנה לקום ממנו............. 7. בגיל 3, השלג הראשון בירושלים, וכל מה שהרס את הכיף היה שפרפר חירבן ישר על הראש שלי ><. 8. הכלבה אכלה לי את המכשיר שמיעה שלי כשהייתה גורה. מאז, היא מבינה שזה לא אוכל........ והתענוג עלה 3K אגב. 9. אני בתפוז כבר בערך 8 שנים. קצת יותר. :|. 10. באחד הימים חיכיתי להסעה שלי לבית הספר. פתאום אני רואה את הכלבה שלי מסעיף 8 עם כלב רחוב כלשהו. ובכן, הם התייחדו בדרך הטבע. רק מה, להסעה הייתה בעיה לחנות במקביל למדרכה בגלל הכלבים שהתעסקו בשלהם. אבא שלי נאלץ לגרש אותם ברגל- ולספוג את ה.... מה שיוצא מהכלב רחוב- ישר על הנעל שלו. וסתם לפואנטה- הכלבה בכל זאת נכנסה להיריון כי מסתבר שהיא עשתה את זה עם הכלב שוב. באותו היום אפילו.

Don Nirtin

New member
אז הנה, חדשים../images/Emo87.gif

1.יש לי סגנון ממש ממש מוזר בספרים. אני מעדיף אותם עבים, עם מתח, והרבה עלילה. אה וסקס. 2. דף הבית שלי הוא WWW.KAFE.CO.OL ולמרות זאת אני בקושי מבקר שם. 3. יש לי חיבה לכתוב טלנובלות במתכונת תקצירים.

Don Nirtin

New member
החיבה שלי למוות הוא כל כך אובססיבי../images/Emo87.gif

כך שאיכשהו בכל טלנובלה לפחות 20 דמויות הולכים לעולמם.

Don Nirtin

New member
המממממממ

למייפל סטורי הגעתי דרך דף בנענע. כן כן. והבנאדם הראשון שבכלל התחלתי לדבר איתה מחוץ לפורום היא יעל

Don Nirtin

New member
כתבתי את זה בכוונה ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

בשביל לכתוב עוד עובדות
ב2003 או 2004 נסעתי לשוויץ במסגרת קו לחיים.

Guid

New member
מוקדש לקאמבק של יעל~

הנה לכם עשרה דברים שלא ידעתם עלי: 1. היה לי פחד מאוטובוסים עד כיתה י"א. 2. כל מה שהחלטתי שאין מצב בחיים שיהיה לי אותו- קיבלתי. זה מתבטא בכל מכשיר סלולרי שהיה לי עד היום. כולם. 3. אני שונא אפונה. 4. יש לי חולשה לדברים יפים. 5. ולשוקולד. 6. לא אהבתי לשמוע מוזיקה עד הצבא. 7. אני לפעמים מדבר מתוך שינה. 8. הפעם הראשונה שהיה לי אינטרנט הייתה אחרי הצבא, שזה לפני 3 שנים. ותודו שאתם בשוק! 9. אני לא רואה סרטי אימה, כי אחר כך יש לי סיוטים להמון זמן.. 10. במצב הנוכחי שלי, אני גר רוב השבוע בתל אביב, ובבית אני נמצא רק בסופ"ש... תודו שזה היה פשוט מרתק.

Guid

New member
אוף, את.

אז 6- יש לי רק 3 תמונות של עצמי במחשב האישי והפרטי שלי. ו8- יש לי אלרגיה לפרווה ולאבק, ואני מגדל כלב בבית וגר במושב... P:

מ י ל ר

New member
טוב נו גם אני אנסה

למרות שאני חדש ולא ממש מכירים אותי :/ 1) שהייתי קטן הייתי מאוד רכושני, הדבר הזה נשאר אצלי עד היום, תמיד אני רוצה דברים, ואני יעשה הכול בשביל להשיג את הדברים שאני רוצה. 2) מתי שאני קולט שמנסים לעבוד עלי או לדפוק אותי באיזה שהיא צורה אני נכנס למצב מגננה, אני לא אתן לאף אחד לנצל אותי באיזה שהוא שלב 3) אני במעלית עם חברים נגיד ואז נכנסים שכנים אני פשוט מתחיל לצחוק, עם השנים לא הצלחתי להתמודד עם זה, אז אני פשוט לא עולה במעליות עם חברים, אם באים לעלות ובא שכן, אני ממציא תרוץ ויוצא מהמעלית, בע. 4) אני יודע לשמור סודות, דבר שרוב האנשים לא יכולים, סוד שמגיע אלי נחתם בגופי ולא יוצא מן העולם, סוד זה נטל כבד, רק שתדעו. 5) רוב האנשים לא יודעים על הצרות שלי, אני מאוד סגור על הדברים האלה, אפילו ההורים שלי לא יודעים מה מפריע לי ומה לא. 6) אם אני לא אוהב מישהו אני אראה לו את זה (כול מיני הערות ציניות כאלה) ואני אפילו לא אשים לב לזה. 7) אחד האחמשיות בעבודה שונאת אותי, זה דיי מעצבן אותי שאני צריך להזהר יותר שאני איתה במשמרת, בת זונה. 8) אני אוהב לראות אנימה מגיל קטן, הייתי רואה דרגון בול זי והייתי פשוט עף מזה באוויר, עד היום יש קטעים שאני אוהב משם, מאז ראיתי הרבה אנימות, תמיד זה היה בסוד שרק החברים הקרובים ידעו, ואז באיזה שהוא שלב כבר לא היה אכפת לי שידעו כולם, אני לא מתבייש בזה שאני רואה סדרות מצוירות. 9) אני כול כך אוהב את האייפון החדש שלי שזה פשוט דוחה את הנשמה. 10) בעבר תמיד הייתי עוזר לאנשים אבל לא היו עוזרים לי, הייתי הולך ומסדר לאנשים את המשחב ודברים דפוקים שכאלה, עד שאכלתי על זה סיבוב והפסקתי לעזור לכולם, אני עוזר רק לחברים הקרובים מאוד, ברגע שאנשים אחרים שהם לא החברים הקרובים מהבית (לדוגמא: עידן) עוזרים לי, אני מעריך אותם פי אלף מבני אדם אחרים. אממ, וזהו, חח לקח לי קצת זמן לכתוב את זה.

לבנדר א

New member
תיקון קטן

"למרות שאני חדש ועוד לא ממש מכירים אותי :/" הנה, עכשיו אנחנו מכירים אותך קצת יותר, ואני מצפה להמשיך ןלהכיר אותך.

ווינגז

New member
אני עם קים בזה ../images/Emo13.gif

ובדיוק בשביל זה טוב שיש את השרשור הזה - אנחנו זוכים להכיר אחד את השני טוב יותר.

ווינגז

New member
חוק חדש שיהפוך את זה ליותר מאתגר ../images/Emo124.gif

אחרי שתכתבו עשר עובדות, במידה ואחד או יותר מחברי הפורום ימצאו ביניהן דברים שהם כבר יודעים עליכם - הם יציינו זאת בתגובה אליכם (כולל האדם שכתב את העובדות יצטרך להחליף אותן בדברים חדשים שאנחנו לא יודעים עליו, עד שכל עשרת הדברים שנכתבו יהיו חדשים ומפתיעים. לצורך הנוחות (והעצלנות של יעל ושלי
), כל אדם יוכל לבחור להפוך את עצמו ל"חסין" מאדם אחד בפורום. עליו לציין זאת מראש בהודעתו (או, לכל מי שפרסם תגובות עד עכשיו - כתגובה להודעה שפרסם). למשל - אם יעל חסינה מפניי, היא לא תהיה חייבת להחליף את עובדות, גם אם אדע משהו ממה שהיא עוד תכתוב על עצמה. קאפיש?

לבנדר א

New member
לכי לישון!

נראה לי שאני לא אחסום אף אחד. נראה כמה אתם יודעים עלי... : -P

למעלה