הופ

deisy

New member
1, 4, 6, אני יודעת..

למרות שאת 1 קצת הסתבכתי, ולא זכרתי במדוייק...אז אפשר לוותר לך

yonVata

New member
טוב אז...

4. בתקופה האחרונה אני סובל מנדודי שינה קשים, אני ישן בממוצע 3-4 שע' בלילה מתוכן גם לא בהכרח באמת ישן 6. את המנוי שלי לבלייזר עשיתי בטעות, בכלל חשבתי שהם מוכרים שם את העיתון וניגשתי לקנות אחד, ואז הציעו לי הצעה שלא יכולתי לסרב לה F3

deisy

New member
סנילי!

את 4 סיפרת לי
וזה לא היה מזמן
יללה משו חדש!

yonVata

New member
אוקיי

שבוע שעבר נהגתי לראשונה (ללא ההורים) נסיעה שהיא מעבר לתחומי גמלא-טבריה-ראש פינה. זה היה לסבתא וסבא בקריות. והיום ישלי נסיעה לבד לואל עם הרכב, הנסיעה הכי ארוכה עד היום שעשיתי לבד, בהצלחה לי. ובנוגע לסיניליות, את יודעת שלמחסור בשעות שינה יש השפעות גלית...

yonVata

New member
לך אני כבר לא יכול לחדש כלום :p

טוב לראות שאת פה מידי פעם :)

ToryMaster

New member
גאש.

טוב, החסינות שלי היא בפני יעל, מן הסתם. 1. מאז ומעולם חלמתי על נזם וזוג חורים באוזניים, חלום שנגנז לאלתר כשהבנתי את חומרת האלרגיה שלי למתכות. 2. אני מסוגלת לא לאכול כלום שלושה ימים ולא לשים לב אפילו. 3. אבל אני גם מסוגלת להוריד חצי קילו סטייק בארוחה, ושעתיים אחר כך שוב להיות רעבה. 4. אני מכורה לספרים. אני מתכוונת מכורה, כל דבר שאעשה ילווה בספר. לנצח אזכור את ההורים שלי בוכים עלי מצחוק כי הכנתי סטייק ובו זמנית קראתי ספר [וגם הפעם בה חתכתי סלט ותוכדי קראתי ספר]. 5. אני מסוגלת לדקלם בשטף עובדות מדעיות בלתי חיוניות להחריד. 6. אני ממוצא גרמני ופולני, אבל אני בספק אם מישהו ידע שגם בוכרי. 7. ואם כבר מדברים על זה, אני דור שלישי בארץ. ההורים של אבא נולדו כאן, אימא של אימא עלתה בגיל צעיר, ואבא של אימא היה בעצמו דור שלישי בירושלים. קשה להיות יותר ישראלי ממני. 8. אני אוהבת נחשים. מתה על נחשים. יום אחד יהיה לי כוח לבקן, ואף אחד לא יצליח לעצור אותי. 9. אני חולמת ללמוד ביולוגיה ימית [בין השאר, כמובן], זה בטופ 3 מקצועות שאני רוצה. אבל אני גם מפחדת מים [ומאגמים, ומנחלים, וכן הלאה]. 10. אני שונאת, אבל באמת שונאת, את הקיץ. בדם שונאת את זה, אין הרבה דברים שיכולים לשגע אותי כמו קיץ.

Hasselblad

New member
../images/Emo31.gif

אני יודעת את 2 וגם את 3... ותאמת גם את סעיף 5 למדתי להבין עם הזמן F3

ToryMaster

New member
סיון מעצבנת

2. אני לא שותה כמעט אף פעם, אבל כשכבר כן, אני שותה דברים של כוסיות, והתופעה הכי נפוצה אצלי תחת אלכוהול היא צחוק היסטרי בלי סיבה. אני פשוט יושבת וצוחקת. 3. לפני פסח קניתי לסיו קליפר, אבל מסיבות כאלו ואחרות לא נסעתי בסוף. אני משתמשת בו בעצמי מאז. התקופה הכי ארוכה בה מצית שרדה אצלי.

yonVata

New member
אני יודע שאת...

בוכרית. אני חושב שזה היה בשיחה הראשונה במסן של יותר ם3 דקות :p

deisy

New member
סיו אמרה כבר על 2 ו 3

אז לא אחזור על זה, אבל גם 5, 5 ו 10 את יכולה לעשות חדשים

ToryMaster

New member
נארף.

טוב גלית לא נחשבת, זה החוק החדש, אפחד לא צריך משהו חדש בגללה, היא יודעת הכל. 2. אני לוקחת תרופות קבועות, יומיומיות, כבר קרוב לשש שנים, עם הפסקות מאוד קצרות ולא משמעותיות. החלפתי לפחות חמישה סוגי תרופות בשנים האחרונות.

למעלה