Don Nirtin
New member
יש משהו שאתם לא יודעים עליי?../images/Emo87.gif
1. פעם אחת נשלחתי בהסעה מהביה"ס לחירשים למקום הלא נכון והאישה שם הייתה ממממ.... מלאה בכל המקומות הנכונים.
2. אני שונא תינוקות. למדתי להתרגל במרוצת השנים. 3. אני שונא חריפים, חמוצים, וסלטים בלתי מזוהים. 4. אני חובב קולה מושבע. 5. לוקח לי בממוצע 10 דקות להירדם במיטה. 6. ועם זאת, לוקח לי 20 שנה לקום ממנו............. 7. בגיל 3, השלג הראשון בירושלים, וכל מה שהרס את הכיף היה שפרפר חירבן ישר על הראש שלי ><. 8. הכלבה אכלה לי את המכשיר שמיעה שלי כשהייתה גורה. מאז, היא מבינה שזה לא אוכל........ והתענוג עלה 3K אגב. 9. אני בתפוז כבר בערך 8 שנים. קצת יותר. :|. 10. באחד הימים חיכיתי להסעה שלי לבית הספר. פתאום אני רואה את הכלבה שלי מסעיף 8 עם כלב רחוב כלשהו. ובכן, הם התייחדו בדרך הטבע. רק מה, להסעה הייתה בעיה לחנות במקביל למדרכה בגלל הכלבים שהתעסקו בשלהם. אבא שלי נאלץ לגרש אותם ברגל- ולספוג את ה.... מה שיוצא מהכלב רחוב- ישר על הנעל שלו. וסתם לפואנטה- הכלבה בכל זאת נכנסה להיריון כי מסתבר שהיא עשתה את זה עם הכלב שוב. באותו היום אפילו.
1. פעם אחת נשלחתי בהסעה מהביה"ס לחירשים למקום הלא נכון והאישה שם הייתה ממממ.... מלאה בכל המקומות הנכונים.