גאש.
טוב, החסינות שלי היא בפני יעל, מן הסתם. 1. מאז ומעולם חלמתי על נזם וזוג חורים באוזניים, חלום שנגנז לאלתר כשהבנתי את חומרת האלרגיה שלי למתכות. 2. אני מסוגלת לא לאכול כלום שלושה ימים ולא לשים לב אפילו. 3. אבל אני גם מסוגלת להוריד חצי קילו סטייק בארוחה, ושעתיים אחר כך שוב להיות רעבה. 4. אני מכורה לספרים. אני מתכוונת מכורה, כל דבר שאעשה ילווה בספר. לנצח אזכור את ההורים שלי בוכים עלי מצחוק כי הכנתי סטייק ובו זמנית קראתי ספר [וגם הפעם בה חתכתי סלט ותוכדי קראתי ספר]. 5. אני מסוגלת לדקלם בשטף עובדות מדעיות בלתי חיוניות להחריד. 6. אני ממוצא גרמני ופולני, אבל אני בספק אם מישהו ידע שגם בוכרי. 7. ואם כבר מדברים על זה, אני דור שלישי בארץ. ההורים של אבא נולדו כאן, אימא של אימא עלתה בגיל צעיר, ואבא של אימא היה בעצמו דור שלישי בירושלים. קשה להיות יותר ישראלי ממני. 8. אני אוהבת נחשים. מתה על נחשים. יום אחד יהיה לי כוח לבקן, ואף אחד לא יצליח לעצור אותי. 9. אני חולמת ללמוד ביולוגיה ימית [בין השאר, כמובן], זה בטופ 3 מקצועות שאני רוצה. אבל אני גם מפחדת מים [ומאגמים, ומנחלים, וכן הלאה]. 10. אני שונאת, אבל באמת שונאת, את הקיץ. בדם שונאת את זה, אין הרבה דברים שיכולים לשגע אותי כמו קיץ.