הופ

ווינגז

New member
Hail the pages turning

(חסינות מיעל, כמובן) 1. לאמא שלי יש שני אחים (אחות גדולה ואח קטן), ולכל אחד מהם יש שלושה ילדים - בן בכור ושתי בנות. גם אנחנו (האחים שלי ואני) שלושה, אח גדול, ושתי בנות - אני הקטנה. 2. אם כבר מדברים על זה - ההורים שלי תכננו ארבעה ילדים, אחרי שהלידה שלי הסתבכה - וויתרו על זה. תמיד רציתי אח קטן. 3. אני עובדת הכי טוב תחת מצבי לחץ ו/או כשאני צריכה לעשות כמה דברים במקביל - יעל תמיד צוחקת עליי כשאני מצלמת וומנהלת איתה שיחות ערות תוך כדי. 4. פעם נורא אהבתי לאכול תמרים, והייתי לוקחת אותם כארוחת עשר לגן. מתישהו איזו ילדה בגן צחקה עליי ואמרה לי שתמרים הם ג'וקים מתים, ומאז ועד היום לא אכלתי אפילו תמר אחד.
5. אני היחידה במשפחה שלי שנולדה בחיפה - אמא שלי קיבוצניקית במקור והאחים שלי ואבא שלי נולדו בירושלים. בבית שאנחנו גרים בו עכשיו אנחנו גרים מאז לפני שנולדתי. 6. כמו יעל, גם אני מסוגלת לא לאכול כמה ימים ובאמת לא לשים לב. 7. עברתי עד היום חמישה ניתוחים. אחרי אחד הניתוחים "ביליתי" בבית יותר מחצי שנה. 8. הדברים הקטנים הם אלו שהכי משמחים אותי - לראות ילד ברחוב, כשיש אור יפה בחוץ, כשאני נמצאת איפשהו ובדיוק מתחיל להתנגן שיר שאני אוהבת - זה יכול לחלוטין לעשות לי את היום. 9. ביסודי עשו עליי חרם, לא הסכמתי ללכת לביה"ס במשך שבוע וחצי בערך. 10. יש לי קרובי משפחה בכל רחבי ארה"ב, ובנוסף בגרמניה, אוסטריה, רוסיה, שוויץ ואפילו הודו.

ווינגז

New member
עוד שניים

1. מעט מאוד דברים יכולים להוציא אותי מדעתי, ורעש זה אחד מהם. אני לגמרי אדם של שקט, מתחיל לכאוב לי הראש אם, למשל, יש יותר מידי אנשים מדברים סביבי, או אם הטלוויזיה רועשת מידי. הדבר האחד שיוצא מהכלל מבחינתי הוא מוסיקה, למרות שיש לי ימים שאני לא מסוגלת להקשיב לה כי היא רועשת מידי בשבילי. 2. יש לי נטייה להתחבר אל אנשים שלא פגשתי מאוד מהר, אבל להתרחק בדיוק באותה המהירות מרובם, לא יודעת למה זה. פנים אל פנים לוקח לי המון המון זמן, אנשים בד"כ חושבים שאני מוזרה כי אני שקטה מידי.

GינGית

New member
טוב אני מנסה את מזלי הרוב אתם לא יודעים

1. אני פורצת הדרך במשפחה של חד הוריות אחרי אחותי ואחרי זה בת דודה מצד אמא ואחרי זה בת דודה מצד אבא ואפילו הפקידה שלי בבנק מי יודע כמה עוד שאני אפילו לא יודעת...... 2. זומנתי לחקירת משטרה 3. אני מאוד אוהבת בעלי חיים והבן שלי בעיקבותי 4. אני מכורה לשוקולד 5. אני חולת שליטה ומעדיפה לעשותת את הדברים בעצמי כדי להיות בטוחה שהם מתבצעים לשביעות רצוני 6. אני לא אוהבת איך שאני ניראת 7. לאחרונה עברתי מספר בדיקות מלחיצות וזה נגמר תקין 8. אחותי ואני משחקות ביחד במייפל 9. אני מחפשת חתן ............ במייפל 10. יש לי חברת במייפל שמאוד נקשרתי ואני מקווה להכיר אותה במציאות

GינGית

New member
למה שלא תתחברי גם? הקשישות בע"מ

החלום שלי היה לגור בבית עם גינה אפילו קיבוץ היה הולך

GינGית

New member
לאחרונה עברתי מספר ניתוחים מעצבנים

אני מקווה שבכל יצא תקין

xFade

New member
../images/Emo79.gif קיי ../images/Emo3.gif

1.אני בת יחידה
2.היו לי 2 עגילים בלשון אבל הורדתי אותם ואני מתכננת להחזיר אחד בקרוב
3.קעקועים פשוט עושים לי את זה
כמה שיותר יותר טוב
בינתיים יש לי רק אחד
4.הורדתי 45 קילו בשנה [!!]
5.אני אוהבת קיפודים
6.אני אוהדת מכבי חיפה מגיל מאוד קטן אבל המשחק הראשון שהלכתי אליו היה רק השנה
פשוט התאהבתי באווירה שם ומאז אני הולכת כמעט לכל משחקי הבית
7.אני ממש לא פוטוגנית אבל אני אוהבת להצטלם
8.הייתי מתופפת 3 שנים אבל הפסקתי כי עברנו דירה ולא היה מקום לשים את המערכת
9.אני ממש שקטה ליד אנשים חדשים אבל כשמכירים אותי לעומק יודעים שאני ממש לא שקטה
10.אני ממש אוהבת סושי

xFade

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif

1.יש לי אוסף של יותר מ100 לקים אבל אנלא משתמשת בהם כי אני עושה בניה
ובכלזאת,כשאני רואה לק שאני אוהבת אני פשוט חייבת לקנות אותו למרות שאני יודעת שאני לא הולכת להשתמש בו בזמן הקרוב
3.עליתי לארץ בגיל 3

לבנדר א

New member
אני לא לגמרי יודעת מה כתבת בהודעה הזו

כי אחרי "יותר מ100 לקים" הראייה שלי נהייתה מזוגגת.

למעלה