לדעתי (יש לי הרבה מה להגיד../images/Emo3.gif),
זה מאוד מוקצן להגיד ש"הכל עם קאש". מאוד נפוץ שאתרים ומשחקים פותחים אופציות מסויימות לכל המשתמשים, בעוד חלק מהאופציות ניתנות בתשלום. קחו לדוגמה את "ישראבלוג" - כל משתמש יכול ליצור בלוג, אבל יש גם אופציה בתשלום (AKA "פרו") שפותחת אופציות נוספות. כנ"ל בתפוז, שהוא, כידוע, אתר חינמי; יש בו אופציות (כמו אתר "כפיות") שניתנות בתשלום. מה שאני מנסה להגיד הוא שהרבה פלטפורמות חינמיות - אתרים, משחקי רשת וכו', פותחות אופציות נוספות בתשלום. רוב מייפל הוא משחק חינמי לחלוטין, אבל לנקסון יש גם אינטרס כלכלי. רק באמצעות קוני ה-Cash הם יכולים להרשות לעצמם להחזיק כזה משחק, בכזה סדר גודל. יש כ"כ הרבה אופציות במשחק הזה, כ"כ הרבה מפות, אופציות וחידושים כל הזמן. ה-Nexon Cash בסה"כ פותח אופציה לקניית בגדים וחפצים אחרים+ שינוי תספורת-פנים, חתונות, חיות, סוג אחד של PQ (שבא עם החתונה) ומפות שבבוא הזמן יהפכו להיות מפות ללא תשלום, שבאות עם קניית בגדים של ה-Event. אף אחד לא מכוון אלינו אקדח ומכריח אותנו לשלם כסף, זו אופציה שאנשים בוחרים לקבל או לא לקבל, ולכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אני חושבת שהרבה יותר הגון להגיד "מי שרוצה משהו - שישלם" (על אופציות מעטות יחסית במשחק, שוב) מאשר לשים פה ושם פרסומות סמויות (לא עולה לי דוגמה, אבל פרסומות סמויות זו ממש לא דרך הגונה להרוויח כסף). אף אחד לא דורש מאיתנו לשלם, ואי אפשר להגיד שמייפל החינמי הנוכחי הוא "דמו", כי הוא מהווה את החלק המרכזי והגדול ביותר במשחק.