הופ

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חיכיתי מהבוקר כדי לגלות שאני יכול לראות את המפלצות החדשות אם יש לי NX -_- אתמול כשראיתי את זה- התעצבנתי אולי אני פורש למייפל אירופה בגלל זה....

SimsY

New member
הם מיום ליום לא יכולים לטעון שהמשחק הוא בחינם

ורק "אופציות שמעשירות את המשחק" הם בתשלום כי מיום ליום אפשר לראות יותר ויותר מקומות במשחק שהם בתשלום אז זה כבר יותר נעשה TRY BEFORE YOU BUY כמו כל משחק SHAREWARE ממוצע. אם זה יימשך ככה - אני לא חושב שאני אשאר במשחק יותר - כן נכון אני לא מביא להם כסף אבל אני שווה להם כמשתמש שרואה פרסומות ומעלה להם את כמות המשתמשים ככה שהם יוכלו להתרברב ש"מליונים משחקים"

SimsY

New member
ומה זה הקאש שופ ?

הם לא ממנים את עצמם דרך הקאש שופ ? ודבר שני - אין לי בעייה עם זה - זכותם - רק שלא יגידו אחר כך שהמשחק הוא חינם לכל החיים ושלא יתהדרו בנוצות האלה כי זה הופך להיות כמו כל משחק SHAREWARE - יש רק חלק מהשלבים - אם אתה רוצה את שאר השלבים - תשלם!

sapir aloud555

New member
תוספת,

ענו לנו על כמה שאלות מאתמול, הממ. כנראה נקסון קיבלו מלא מכתבי נאצה על זה, אז החליטו לקבל רווח רק לחודש אחד. או בואו נגיד, לצ'פר את שאר השחקנים שלהם. כך ש-המפה כן הולכת להשאר אחרי האיוונט. והיא תפתח בשביל כל המשתמשים רק אחרי האיוונט. lol.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| כרגע זה מתקין לי.

חלק גדול מהNX (כמעט הכל, חוץ מחולצה) הולך להימחק לי ביום ראשון.. בכל מקרה, אני לא חושבת שהם מכריחים אנשים לשחק, אחרי הכל הם פיתחו את המשחק, וגם אם הם רוצים את הכסף הזה, זאת זכותם המלאה. כי אחרי הכל, הם השקיעו לא מעט במשחק הזה וגם הם יכולים לדרוש כסף. אני מבינה את הכעס של רובכם, גם אני חשבתי ככה בהתחלה כשאמרו לי שיש משימות לבעלי NX.. חוץ מזה, יש גם ככה משימות לבעלי NX בלי כל הפאטץ' הזה, ולא שמעתי מישהו שבא בטענות על זה. אותם דברים נמצאים גם במשחקים אחרים, תראו למשל את הסימס, הם מפתחים מלא תוספות רק בשביל כסף בכיס שלהם. טוב בכל מקרה, זאת דעתי.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| הו כן,

אני מתנדבת לצרף תמונות והסברים על החלקים של בעלי NX.

Robinho1

New member
אממ שאלה

איך בדיוק צריך NX כדאי להכנס?צריך לשלם כל פעם סכום מסויים?או שנגיד קניתי NX לפני כמה שבועות אז אני יכול להכנס?

miss_t

New member
צריך לקנות פריט שיש עליו H

תחפושת לhallowen.... כמובן מה cash shop מספיק אחד כדי להכנס.

One Minute

New member
../images/Emo207.gif הודעה משמחת!

באחד לנובמבר נקסון יפתחו את העיר עצמה לקהל הרחב ללא ה-NX. הם טוענים שמה שהיה כרגע הוא רק "הצצה" מיוחדת לעיר, לא משכנע במיוחד. בכל מקרה, בואו נקווה שהם לא יורידו את הEXP ושהמקום לא יהיה מפוצץ, כי זה יכול להיות ממש טוב.

מה זאת אומרת הצצה מיוחדת?../images/Emo87.gif

מה הכוונה? ויופי. 1 בנובמבר זה גם יום ההולדת שלי

One Minute

New member
תירוץ שלהם למה אנשים עם NX ראו

שזאת הצצה ראשונית. הצצה ראשונית על העננים שעשיתי להם סמאגל

ווינגז

New member
השאלה היא האם זה פייר כלפי האנשים שכבר שילמו.

אני מנחשת שלא מעט אנשים קנו במיוחד חפצים של ה-Event, רק על מנת שיוכלו להכנס לטירה. לא ברור אם נקסון "נכנעו" ללחץ שהופעל עליהם מצד השחקנים הלא משלמים או שהתכנון היה כזה מלכתחילה, אבל ההיגון אומר לי שמרבית האנשים היו מעדיפים לחכות לאחד בנובמבר אם היו יודעים שאז החלק הזה יפתח לכולם גם בלי תשלום. מה דעתכם?

sapir aloud555

New member
לדעתי הם נכנעו ללחץ.

כתבתי את זה למעלה. התכנון שלהם בטח היה אחרת, פשוט הם שוב החליטו לשנות את זה. כשמרבית השחקנים (בצדק) התעצבנו שהגדילו את הפילטר נגד קללות, בפאטצ' הנוכחי החזירו אותו לפילטר הקודם. עוד דוגמה היא - שהרבה שחקנים לא רצו שייצאו הכרטיסי Exp וDrop בקאש שופ, אז Gms דחה את תאריך היציאה של זה דיי הרבה זמן, בזמן שלמייפל-סי היו את הכרטיסים מלפנינו. אח"כ נשאל שנית אם כדאי להוציא את הכרטיסים בגלובל, והתוצאה יצאה משהו כמו 55% לטובת יציאת הכרטיסים. כמובן כשהם יצאו חלק מהשחנים שלא קונים Nx התעצבנו, אבל קיבלו את זה. אותו דבר עכשיו.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif כן

לגבי הפילטר, זה באמת היה מעצבן. לא יכולתי לכתוב כלום!
בכל משפט יצא לי איזשהי קללה שבכלל לא מתקרבת לזה.

miss_t

New member
איזה קללות? לא שמתי לב...

רק שמתי לב שאי אפשר לומר get it טוב כנראה שאני לא מקללת מספיק.

למעלה