הופ

ווינגז

New member
אז דיון על מה שקרה פה - פאצ' לבעלי Cash?../images/Emo12.gif

מה דעתכם על העניין? מרוצים או מאוכזבים? למה לדעתכם נקסון עשו צעד כזה, והאם זה עלול לפגוע בהם יותר מלעזור? צעד כלכלי חכם או לשים רגל לעצמם?
(נסו להיות אובייקטיביים, גם אם מעצבן אתכם העניין) כל מה שיש לכם להגיד על תשלום ה-Cash בפאצ' החדש, לפה (דיון, רבותיי). הודעות שלא עומדות בתקנון הפורום, ימחקו.

לשיםם רגל לעצמם...../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

מספיק להיכנס לאיזור שם כדי לראות עד כמה אנשים מאוכזבים מהעובדה שחייב NX בשביל שני הקווסטים החדשים.. פשוט א-כ-ז-ב-ה

דעתי בעניין../images/Emo87.gif

זה פשוט ברור מאליו מה הם מנסים לעשות. לצעוק "בואו תקנו קאש כדי שיהיה לכם גישה לעיר שיכולנו לעשות אותה לכל העולם אבל לא ממש בא לנו כי אנחנו יכולים להרשות את זה וכי אנחנו מייצרים את המשחק הזה בשביל כסף. כסף. כסף. כסף". זהו.

הדרוש1992

New member
כל כך מעצבן....

הם מנסים למשוך לעצמם קונים... זה כל כך ברור וכבר עולה על העצבים.. לפי דעתי.. אם הם רוצים עוד כסף... שישאירו את העיר רק לקטש לבערך חודש... ואז שיפתחו אותה לכולם... די ברור שזה לא יקרה.... לפי דעתי השחקנים יודעים להביע את דעתם.. וראיתי את זה בכניסה לעיר... כדאי לנקסון לחשוב פעמיים לפני הצעד הבא שלהם....

הדרוש1992

New member
קאש*

שחכתי להגיד (לרשום...?) ... נראה לי שנקסון הפסידו בגדול הפעם... בגלל הפאצ' הזה שלקח הרבה יותר מידי זמן.... יעזבו כמה אלפי שחקנים... (האנשים שאולי יקנו מהם קאש) זה היה ממש מטומטם מצדם... לא מבינה איך הם בכלל חשבו על זה... אני אישית ממש מאוכזבת (חח נכון מזכיר את ארץ נהדרת?)

שאלה../images/Emo87.gif

איך מגיבים אלה שבכניסה לעיר החדשה? תוכלי להעלות צילום מסך?

sapir aloud555

New member
המ, המ.

ללא ספק אחד העדכונים הגרועים. אבל מה אומרים? אחרי רע בא טוב. (וזה עוד בלי להזכיר את העדכון עם הקווסט של בוב.) לדעתי הם דיי הרוויחו בכסף, אבל הסיבה של זה ממש לא הוגנת לשאר השחקנים. אפילו לאלו שיש להם Nx. חברי גילד שנכנסו לאיזור הזה אמרו שהמפה לא רעה בכלל, ודווקא המפלצות מביאות יחסית Exp טוב (או, בואו נגיד, יותר טוב מFog) אבל זה לא שווה את התשלום לNx. מהצד השני שדיי ברור לרובינו, תשלום על מפה שעדיין לא בטוח אם היא תשאר אצלנו אחרי האיוונט?.. בלי לדעת מה יש בתוכה? קווסטים שכוללים להכנס לשם? זה מציק. נקסון חכמים, אני מאמינה שהם הפסידו היום כמה שחקנים שלא מוכנים לשלם Nx על המפות, אבל תמיד יש את אלו שמשלמים Nx אפילו על לעשות את אותיות הAbc במגהפון. אז מה השינוי, בעצם? הפעם המגהפון יהיה על כמה ש"Nexon sucks", הם עדיין מרוויחים כסף על כל מגהפון כזה. אז הם יכולים להצביע על השחקנים ולצחוק.

XxTherionxX

New member
רע מאוד... ומאכזב פי מאה....

ניקסון מנסים לאנוס את השחקנים להשתמש בכסף... הרי ברור שרוב השחקנים הם צעירים שעדיין ברשות של ההורים... וקצת התבכיינות לאמא ואבא בטוח תקנה להם NX וניקסון יתעשרו עוד קצת.... יש שם מפה אחת פתוחה (לא מצאתי יותר מזה) ללא NX עם רוחות רפאים קטנות... על 100 אנשים ששורפים שם את הייאוש כי אין להם NX לאגים בלי סוף... בצ'אנל שאני הייתי בו כולם קיללו את ניקסון... לא בטוח , אבל כנראה הבעל שלי במשחק קונה לי עוד NX כדי שנלך לשם ביחד... למרות שאמרתי לו שעדיף שלא... חוצמזה הוא שילם על כל החתונה ועוד נתן לי 35K NX לשטויות... נראה לי שאם ניקסון לא ירדו קצת מהקטע של ה NX הם יאבדו שחקנים... תמיד אחרי פאטצ'ים סקניה ישר הייתה עמוסה ולא היה אפשרי להכנס... מיום ליום היא מתרוקנת... ואחרי הפאטצ' הזה... נראה לי שהיא תתרוקן יותר... אני בכל מקרה מאוכזבת... לילה טוב לכולם...

XxTherionxX

New member
האמת שההודעה מהלילה סתם הייתה מעמצבים...

לא ממש משנה לי אם זה על NX או לא... אבל באמת היו ש מלא אנשים בקריזה שהם לא יכולים להכנס... זכותם של ניקסון לעשות מה שבא להם... פשוט העירו אותי ב 10 בלילה כדי להכנס למשחק בשביל זה... ובסוף לא יכולתי להכנס לשם אז זה מה שביאס אותי...

ToryMaster

New member
Wake up and smell the roses, לדעתי

בוקר טוב, תכירו, נקסון חברה מסחרית - מייפליסטים, מייפליסטים - נקסון חברה מסחרית. זו המשוואה הכי פשוטה בעולם, אם תשאלו אותי. החברה לא חייבת לנו שום דבר, הם אלו שבוחרים לאפשר לנו לשחק בכזה קנה מידה נרחב באופן חינמי, וזה באמת קנה מידה נרחב, אני לא חושבת שיש הרבה משחקים בימינו שמאפשרים כזה חופש וכל כך הרבה דברים בחינם. אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שנקסון צריכים לשמור "עלינו", השחקנים החינמיים, אבל העובדה היא שאנחנו לא נותנים להם הרבה מבחינה כלכלית, ושאין לנו שום סיבה וזכות לצפות שהם יתקפלו מולנו ויעשו מה שאנחנו רוצים, כשאנחנו אל תורמים להם כמעט כלום. לכמה מכם הפאצ' הזה מפריע לשחק?

SimsY

New member
הם גם מרוויחים משחקני חינם

יש להם פרסומות באתר וגם איך הם יוכלו להתגאות במספרים מנופחים אם השחקנים החינמיים יעזבו ? לא נראה לי שהם יוכלו לפרסם את המשחק בואו לשחק במשחק שכולם משחקים כשיש רק 100,000 שחקנים

וגם,

אם ישארו רק שחקני NX, לא מספיק שיהיו ממש קצת משתמשים, והמשחק יתחיל לשעמם (אני אישית, משתעממת להתאמן לבד..) שחקנים חדשים שיבאו יעזבו מהר אחרי שיראו שהכל זה עם קאש (בתור שחקן בלבל 10 נניח, לראות שהכל זה עם כסף, מוריד את החשק לשחק..) אם הם צריכים להתפרנס, שישימו פירסומות סמויות או משהו כזה... ככה זה הכי פחות פוגע בשחקן... (שלא נדבר על זה שלפחות חצי מהשחקנים קנו קאש....)

ווינגז

New member
לדעתי (יש לי הרבה מה להגיד../images/Emo3.gif),

זה מאוד מוקצן להגיד ש"הכל עם קאש". מאוד נפוץ שאתרים ומשחקים פותחים אופציות מסויימות לכל המשתמשים, בעוד חלק מהאופציות ניתנות בתשלום. קחו לדוגמה את "ישראבלוג" - כל משתמש יכול ליצור בלוג, אבל יש גם אופציה בתשלום (AKA "פרו") שפותחת אופציות נוספות. כנ"ל בתפוז, שהוא, כידוע, אתר חינמי; יש בו אופציות (כמו אתר "כפיות") שניתנות בתשלום. מה שאני מנסה להגיד הוא שהרבה פלטפורמות חינמיות - אתרים, משחקי רשת וכו', פותחות אופציות נוספות בתשלום. רוב מייפל הוא משחק חינמי לחלוטין, אבל לנקסון יש גם אינטרס כלכלי. רק באמצעות קוני ה-Cash הם יכולים להרשות לעצמם להחזיק כזה משחק, בכזה סדר גודל. יש כ"כ הרבה אופציות במשחק הזה, כ"כ הרבה מפות, אופציות וחידושים כל הזמן. ה-Nexon Cash בסה"כ פותח אופציה לקניית בגדים וחפצים אחרים+ שינוי תספורת-פנים, חתונות, חיות, סוג אחד של PQ (שבא עם החתונה) ומפות שבבוא הזמן יהפכו להיות מפות ללא תשלום, שבאות עם קניית בגדים של ה-Event. אף אחד לא מכוון אלינו אקדח ומכריח אותנו לשלם כסף, זו אופציה שאנשים בוחרים לקבל או לא לקבל, ולכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אני חושבת שהרבה יותר הגון להגיד "מי שרוצה משהו - שישלם" (על אופציות מעטות יחסית במשחק, שוב) מאשר לשים פה ושם פרסומות סמויות (לא עולה לי דוגמה, אבל פרסומות סמויות זו ממש לא דרך הגונה להרוויח כסף). אף אחד לא דורש מאיתנו לשלם, ואי אפשר להגיד שמייפל החינמי הנוכחי הוא "דמו", כי הוא מהווה את החלק המרכזי והגדול ביותר במשחק.

אני לחלוטין מסכימה איתך.

באמת. אני דיברתי על זה, שאם הם ימשיכו לעשות דברים כאלו, ורוב הדברים יעלו כסף, זה יבריח גולשים ישנים ובעיקר חדשים... ברור שהם צריכים להתפרנס ממשהו... המשחק מאוד מושקע, וזה לא בא להם בחינם...

miss_t

New member
טוב מכיוון שאין לי את הבעיה של NX

אני יכולה להגיד שזה לא כזה נוראי אמנם עוד לא סקרתי את האזור החדש (אעלה תמונות ועדכונים) בכל מקרה, נקסון מחפשים להרוויח כסף מה שאני יכולה לומר זה שה-כ-ל ממש זול. ערכה של אובראול+כתר+שרביט כוכב עלתה לי 1600NX כנסו לcash shop ותראו- המחירים של הpakage ממש זולים!! ממש זולים!! אז אולי זה מעצבן אבל זה מעודד רווחים לנקסון וחוץ מזה- למי שלא שם לב- האזור יפתח לכולם אחרי החג (ככה הבנתי מההודעה למעלה)- אז למה עצבים?

One Minute

New member
איכס, פשוט איכס.

חיכיתי 12 שעות לפאצ' המסכן הזה ובסוף אני מגלה שנקסון יורקים על הבאר שהם שותים ממנה רוב הפעמים. הם לא מתחשבים בנו בכלל, אז מה שיש אנשים שלא יכולים להוציא כסף על משחק? אז מה, אלה שלטעמם זה מיותר? לדפוק אותם לכל כך הרבה זמן, ל-12 שעות? ברגע שהם קוראים את הFTP ומתאכזבים שזה מה שהם עשו? הם ממש מגעילים, אנחנו לא חייבים לבזבז על משחק כסף- אם הם עושים דברים כאלה זה בחינם. פשוט מזעזע. =\ מצדי שיקפצו מהגג. חברה מעפנה ולא מתחשבת. בחיים לא עושים דבר כזה, עיר לNX קאש? בפאצ' של 12 שעות? :|

למעלה