הופ הופ

החאמוס

New member
נושיfay,מוזר לחשוב שיצאתי כל כך פסימי היות~

ואני ממש לא! להפך! אני בנאדם חיובי שמחזיק מכולם כנחמדים ותורמים (כמובן בהתחלה),ומוזר לחשוב שאני יוצא פסימי ונגד מייפל...קודם כל אין לך אפשרות לדעת אם האדם הזה הוא באמת נחמד כיוון שאת לא מכירה אותו במציאות. בקשר למייפל הטוב? אז זהו,שאני כן מכיר את הצד הטוב של מייפל,וגם אני בצד הזה! אני מכיר הרבה אנשים שתורמים מזמנם ועוזרים לאחרים במייפל,וגם אני עזרתי לא מעט. לצערי כל זה נפסל כשהצד הרע של מייפל מתבטא בילדים מניאקים (-: אני לא אשכח כמה מהאנשים שעזרו לי בתחילת דרכי,אבל אני פשוט לא יכול להמשיך,וזה לא רק אני!!! אני לא מדבר בכלל על מייפל בגלל ניסיון רע שקרה אישית לי,אלא על עוד מקרים שמתפרסים באינטרנט וגם מקרובים אלי. מייפל זה משחק שסוחף מלא ילדים,וזה גורם להכיר את הצד הרע באנשים,שחושבים שהם מול המחשב ויכולים לקלל אחרים ולאיים עליהם. בקיצור אני לא אוהב את ההתנהלות של המשחק ואני מעדיף לשחק בשרת פרטי וקטן ונחמד כשמתחשק לי. בהצלחה לכל קהילת מייפל סטורי ואני מקווה שתהנו יחד ותמשיכו להשתפר עם הדמויות שלכם. להתראות.

ווינגז

New member
בכל מקום יש אנשים שעושים דברים רעים,

זה בכלל לא קשור למייפל סטורי. העניין הוא למצוא את הדברים הטובים והאנשים הטובים בכל מקום, ויש הרבה (ספציפית - הקהילה הזו מורכבת רובה ככולה מאנשים מדהימים). למרות שלא בדקתי לעומק, אני יכולה להבטיח לך שיש מספיק אנשים "רעים" גם בשרתים הפרטיים, אבל מעבר לזה - העולם לא מתחלק לאנשים טובים ואנשים רעים.

deisy

New member
אבל מה בדיוק הקשר לנקסון?

העובדה שיש ילדים מגעילים בעולם?
ואגב, יש לי ילדים שמשחקים כל מיני משחקי רשת ולא רק מייפל, ובכל מקום יש ילדים מגעילים ואין שם נקסון... אז?

yarden41

New member
למה אתה חי בסרט שמייפל סטורי הורס לאנשים

את החיים? מה יש לך?

deisy

New member
../images/Emo6.gif

הצחקת אותי מאד, אבל חייבת להסכים איתך

החאמוס

New member
XD לבנדר קרעת אותי!~

מממ זה לא בדיוק שטויות,ואם תשימו לב תבינו שזה קטע פארודי. ברור שנקסון לא ישתלטו על העולם (לול),אבל תחשבו על זה שאנשים מכורים למשחק פטריות וחלזונות מטומטם ואלו החיים שלהם. לנקסון לא אכפת מה קורה ללקוחות שלהם במשחק,הם רק רוצים כסף. בקשר להאקר ממש לא כתבתי שטויות (-: שרתים פרטיים הם חוקיים כל עוד אין רווח אישי ופגיעה בנקסון. אני שמח שיש שרתיים פרטיים! ככה פחות אנשים תלויים בנקסון והמשחק יותר חופשי. מי שרוצה להשאר עם החברים שלו וזה אין שום בעיה,אבל להתאמן במייפל גלובאל זה מבאס כי לא עולים רמות,וכל מה שמעניין את נקסון זה הכסף שלנו,ככה שלא נוכל לשחק בשקט אף פעם.

לבנדר א

New member
כן, אני רואה את זה עכשיו! ../images/Emo2.gif

כל הסניפים של נקסון הם בעצם בסיסי אימון תת-קרקעיים שילדים מתחת לגיל 13 שבאים לקנות כרטיסי NX מהופנטים ומשועבים בהם כדי להפוך לחיילים של נקסון! בכלל, כרטיסים לNX הם בכלל רובוטים מתקפלים שנועדו להחדיר לראשינו מסרים תת הכרתיים שנקסון צריכים להשתלט על העולם! וביום מין הימים, כשכולנו נתמכר לחלוטין ונשב מול המסך מזילי ריר וממלמלים "נק-סון... נק-סון..." כולנו כבר נהיה אבודים... עלית על זה.

Guid

New member
שלום, דוקטור הו... O.O

אחלה תסריט הבאת לנו כאן! XD

חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיXDD

אני כזה קורה..ו.."מה?...ממתי?!" עד שהמשכתי וראיתי זה סתםXD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמה את בסדר?!?!?!?!

יש בכל חנות של נקסון מעבדות תת קרקעיות שבהן מפתחים חזירים ענקיים שינשאו סרטים אדומים על הגב ואת הג'ליתפוח מהסופר מנסים להפוך לסופר מגה ג'לי קינג ענקוירוק שיעשה רעידות אדמה!ובכלל תחשבי מה יקרה אם הם יצליחו לשבת גנטית זאקום מאבנים!!!!הלכה הממשלה!!!!! כולם להסתתר!!! איום הנקסון. .

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifזה צריך להיות בראשי..P:

בחיי זה דיון להרבה אנשים לדעתי. ואני תוהה- האם האנשים הנ"ל היו נכנסים לפורום בעל אוכלוסייה קצת יותר גדולה ואלימה, וכותבים דברים נגד נושא הפורום. משום מה לא נראה לי..P:

oded12120

New member
אולי אם נקסון לא היו אנטישמים לא הייתה סיבה

למספר אנשים לעשות שרת פרטי. אולי זאת לא הסיבה העיקרית אבל בהחלט נקסון לא אוהבים אותנו הישראלים. האנטישמיות חוגגת במייפל ואף אחד לא עושה כלום-שום הזהרות. אני פגשתי gm ורשמתי לו שהאנטישניות חוגגת במייפל ושבבקשה ירשום הזהרה על פגיעה מסוג זה-כמובן כלום. בנוסף נקסון חוסמים אותנו מלקנות nx (ואוו בשרת פרטי מקבלים את זה חינם!). אני אישית לא משחק בשרת פרטי אני כבר עבודה רביעית בלי זה אבל אני בהחלט מבין אנשים שלא רוצים לשחק בשרת הרגיל. בנוסף-כל העניין הוא פשוט התמנייקות של נקסון כלפי ישראלים כי כמו שנאמר יש אלפי אנשים שעשו את זה לפניו(אל תדאגו הוא לא המציא פטנט)...

ToryMaster

New member
דבר גורר דבר

נקסון חסמו לישראלים את האופציה לקנות קאש מסיבות מאוד מסוימות ומוצקות.

למעלה