הופ הופ

שוב, שרתים פרטים דווקא כן חוקי.

עובדה שיש לי שרת פרטי, נאסרתי? לא. ומדוע? מפני שאני לא משתמש בזה למטרה רווחית, אני לא פוגע בשום מקרה בנקסון ולכן נקסון לא נותנים לי תביעה. מה שאותו אקר בכתבה עשה, הוא פגע בנקסון. לכן, שרתיים פרטים כן חוקיים, עד גבול הטעם הטוב, וכל עוד זה לא פוגע בנקסון.

ToryMaster

New member
לא, הם לא חוקיים

בעצם קיום השרת הפרטי אתה מפר זכויות יוצרים, שלא לדבר על מונע מהם רווחים, זה שלא נאסרת זה עניין אישי שלך ומזל שלך, אבל זה לא עושה את זה חוקי יותר, חד וחלק.

deisy

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק זה.. זה שלא עשו לך כלום זה כי הם לא יודעים.. אבל שרת פרטי לא חוקי.נקודה. זו הפרה של זכויות יוצרים.

Guid

New member
תכלס נקסון צודקים.

משתמע מהכתבה שהבחור עשה יותר מסתם לפתוח שרת פרטי...

yarden41

New member
אוה ../images/Emo12.gif

לא חשבתי שישראלי יעשה זאת. מה נקסון אמרו על זה?

yarden41

New member
זאת אומרת

שלמרות שאחוזי ההאקרים בישראל בין הגבוהים בעולם, לא ידעתי שאחד מהאחוזים האלו יפרוץ למשחק...אבל עכשיו, מה הפלא? רוב הישראלים הם מספיק מפגרים בשביל לקחת את הסיכון שיכניסו אותך לכלא...

MR Lordi

New member
לדעתי לא מגיע לו בכלל! ../images/Emo4.gif

כי- נקסון עושים כסף מאנשים שרוצים לקנות רק כמה בגדים... ובשרתים פרטיים משיגים את זה בחינם! מה שאומר- ששרתים פרטיים יותר טובים ושנקסון רוצים לעשות עוד כסף!!!

IceFairy

New member
איך בדיוק אתה רוצה שנקסון ישלמו משכורות

לעובדים שלהם?, אחזקת הסרברים וכל מה שכרוך בכך? יש גבול עד כמה המשחק יכול להיות בחינם. והגיע הזמן (וכפי שכבר ציינתי זאת כאן בפורום, נקסון הולכים להחמיר מאד בנושא הזה) שכל ההאקרים האלו ייתפסו אחד אחר השני.

MR Lordi

New member
יש להם מספיק כסף...

רוב הכסף שלהם זה מארה"ב...אחנו רק חלק קטן מהכסף שלהם...

ToryMaster

New member
וואלה, אתה רואה החשבון שלהם?

אז מה אם רוב הכסף שלהם זה מארה"ב? איך זה קשור לעניין בכלל?

IceFairy

New member
זה בכלל לא נכון מה שאתה אומר, תאמין לי

שאני יודעת על מה שאני מדברת, ואני מכירה את העניינים קצת יותר מקרוב...

ToryMaster

New member
אתה חשוב שנקסון יכולים להפעיל את המשחק בחינם?

יש לך מושג מה ההוצאות שלהם בטח? הם בעסקי הכסף, תאהב את זה או לא, וזו דרכם להרוויח כסף, יש חברות שלא מאפשרות שימוש חופשי בכלל.

Don Nirtin

New member
דווקא לא חשבת ש...../images/Emo87.gif

למרות שגם אני מתלונן על זה שכל דבר שם זה קאש- עדיין, כשאנשים משחקים בשרת פרטי- הם מונעים מנקסון כסף. וכשלנקסון אין כסף וזו הפרת זכויות יוצרים- אתה מבין את ההמשך, אני מקווה.

D amaged R oses

New member
../images/Emo6.gif ענק!

אגב, נסחפתם פה עם השרשור |: מי יישמע ישראלים קרימינלים וכולם בחו"ל[כולל נקסון] מושי-מושלמים

icy woman

New member
תגידו

כשאתם רוצים משחק ונכנסים לחנות, אתם מצפים שייתנו לכם חינם??? אפשר לקבל חינם- אם גונבים. וזה בדיוק אותו הדבר!!!

D amaged R oses

New member
זה לא קשור,

מגזימים פה בשרשור על כמה שישראלים חוטאים. זה ממש גועל נפש. להזכירכם, אתם ישראלים יהודיים בין אם אתם רוצים או לא

למעלה