הופ הופ

ReallyWrong

New member
נכון שיש סטטיסטיקה,

אבל סטטיסטיקה, לא משנה מה היא אומרת, זו לא סיבה להגיד "רוב הישראלים מפגרים" ושאר נפלאות שעלו בשרשור הזה. במיוחד לא אם אתה ישראלי, כי זה המצב כרגע, וחלק סביר מהפורום הזה לא בגיל שהוא יכול להתנצר\לעבור לגור בחו"ל [לא על דעת עצמו לפחות] אז בינתיים כל מה שיש לכם לעשות זה לחיות עם זה. ובלי קשר, דווקא כישראלי לפי דעתי צריך לא להסכים עם זה, ולא לשתוק כשמישהו במייפל עושה איזה סמג'ה אנטישמית, או סתם עושה צחוקים בהנסיס או לא יודעת מה [וב'לא לשתוק' אני לא מתכוונת ללעשות לו וויספר של BEN ZONA, אל תכנסו לזה] כי אני מרשה לעצמי להניח שרוב האנשים שגרים בישראל, אם לא כולם, יודעים שאין כזה דבר "כל הישראלים ככה וככה", וסביר להניח שאני יכולה להגיד את זה גם על ספרדים, אמריקאים וקנדים. אבל שוב, זו הדעה שלי, אתם לא חייבים להסכים איתי, לא מכריחה אף אחד לעשות שום דבר אז מי שלא מסכים, שלא ייצא עליי בהיסטריה בבקשה, תודה :)

deisy

New member
לא דובר על *ישראלים*

דובר על חוסר החוקיות בשרתים פרטיים.. במקרה הבחור ישראלי, אבל זה ממש ממש לא קשור!!

Black Stain

New member
זה לא קשור

הפכתם את הילד למינימום רוצח ואת נקסון לשה תמים וטהור שנפל קורבן למעשה טרור נוראי של ילד מישראל

ToryMaster

New member
לא, הפכנו אותו לגנב

לא צריך לקחת הכל כל כך קיצוני, הוא גנב כי זו המשמעות של מה שהוא עשה, אולי הוא לא התכוון, אבל אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש.

Black Stain

New member
הייתי צינית

אני יודעת שהוא ביצע עבירה, אבל בכל זאת תקחו את זה בפרופורציה.

ToryMaster

New member
מי כן? אני רצינית.

לא מבינה למה את מתכוונת, כווני אותי להודעות שמדגימות את מה שאת מדברת עליו.

miss_t

New member
רגע, אני מנסה להבין משהו

בעצם הבחור הזה מואשם בזה שהוא הצליח לפרוץ לנקסון ובגללו התחיל כל העניין של שרתים פרטיים??

yarden41

New member
נה~אה~

לפי מה שאני הבנתי, זה שאותו ההאקר פרץ לשרתי נקסון ואיכשהו גרם לכך שבשרת הפרטי שלו אנשים יוכלו ל"קנות" או יותר נכון לקבל בחינם חפצי נקסון, מה שגורם לכל האנים בגלובאל לעזוב בשביל שרת הפרטי. וכמובן שזה לא חוקי בעליל

הבחור מאושם שהוא פרץ לנקסון,

גנב את קבצי השרת, והפיץ אותם, בגללו יש את השרת הפרטי[אאל"ט, ככה הבנתי]

MR Lordi

New member
גם בnrg כתוב על זה...

הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס לזה...אז לפחות צילמתי...

yarden41

New member
מליוני דולרים? טוב של הגזימו ../images/Emo69.gif

נקסון הפסידו משהו כמו אלף דולר בקטנה

למעלה