הופ הופ

מישהו 2

New member
מראה עד כמה אנשים לא מבינים

יש כבר מאות אלפים שרתים פרטיים למה דווקא נתפלו לילד הזה ושכאילו רק בגללו הפסידו מיליוני דולרים
... מסכן

Don Nirtin

New member
זה אתה שלא מבין.../images/Emo87.gif

הילד הזה עבר על החוק. חוק זה משהו שבדרך כלל לא אמורים לעבור עליו.

מישהו 2

New member
ברור שהוא עבר על החוק אבל זאת לא הנקודה

הנקודה היא שאלפי אנשים בישראל כבר פרצו ועשו שרתים פרטיים אז איך זה שדווקא נתפלו אליו ושכאילו רק בגללו החברה הפסידה מיליונים.

ToryMaster

New member
תמיד יש "אחד" שנטפלים אליו

אנחנו לא יודעים את הפרטים, יכול להיות שאיכשהו הוא עשה משהו אחרת שגרם להם להפסיד יותר, יכול להיות שפשוט עליו הצליחו לעלות, וזה בהחלט לא אומר שעכשיו הם יניחו לכל השאר. יש הרבה מאוד אופציות, הנקודה היא שזה הסיפור שאנחנו מכירים ולכן בו אנחנו מתעסקים.

החאמוס

New member
חח בדיוק רציתי לפרסם את הכתבה~

לדעתי מגיע לו לקבל עונש על פריצה וכו',ולא בגלל "פגיעה" בנקסון. נקסון לא שומרים על הטעם הטוב של משחקי רשת וסוחפים ילדים תמימים לתוך המשחק וגורמים להם גם לשלם כסף על nx cash. יש הגבלה של גיל (13 שנה לפחות) בשביל לשחק ואני מכיר ילדים בני 5 שמשחקים במשחק הזה והם מכורים למשחק וזה הורס להם את העתיד. לדעתי צריך להעלות את הגבלת הגיל וגם לבדוק יותר טוב,כי ככה מייפל פשוט סוחף את כולם והורס חיים! כן כן! נמאס לי לשמוע שמייפל זה משחק כיף ושאם אני לא רוצה לשחק בו אז לא להכנס. הוא לא תורם בשום דבר מלבד ללמוד קצת אנגלית,למרות שילדים קטנים מדברים בכלל עברית-אנגלית כזאת. אני שמח שפרצו לשרתים של נקסון מכיוון שזה יכול לגרום לנקסון להוריד הילוך עם ה"השתלטות על העולם" שלהם -_- אם לא שמתם לב נקסון מתרחבים ונפתחים סניפים שלהם ברחבי העולם ובסוף כולנו ניהיה מושפעים מנקסון (גם ממשחקים אחרים שלהם). אגב,בקשר לשרתים פרטיים נקסון הצהירו כי מותר לפתוח שרת פרטי עם קבצים פרוצים של המשחק (זה בגלל שכבר לא הייתה להם ברירה,קרתה פריצת קבצים של המשחק וכולם החלו להשתמש בקבצים שלהם) אלא אם כן לא מרוויחים כסף מהמשחק!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאמממ...

דבר ראשון- למען נוחיות הקריאה- תלחץ לפעמים על ENTER. זה יעזור. דבר שני, לדעתי רוב מה שכתבת כאן על השתלטות על העולם של נקסון הוא שטויות. אף אחד לא מכריח אותך להיכנס ולשחק, וההורי של ילדים בני פחות מ13 צריכים לדאוג שהילדים שלהם לא ישחקו בדבריםשיש עליהם הגבלת גיל! זה רחוק מלהיות משהו שבגללו נקסון "יפסיקו את ההשתלטות" שלהם על העולם. בקיצור, מצטערת אבל יותר מדי שטויות בהודעה אחת.

החאמוס

New member
XD לבנדר קרעת אותי!~

מממ זה לא בדיוק שטויות,ואם תשימו לב תבינו שזה קטע פארודי. ברור שנקסון לא ישתלטו על העולם (לול),אבל תחשבו על זה שאנשים מכורים למשחק פטריות וחלזונות מטומטם ואלו החיים שלהם. לנקסון לא אכפת מה קורה ללקוחות שלהם במשחק,הם רק רוצים כסף. בקשר להאקר ממש לא כתבתי שטויות (-: שרתים פרטיים הם חוקיים כל עוד אין רווח אישי ופגיעה בנקסון. אני שמח שיש שרתיים פרטיים! ככה פחות אנשים תלויים בנקסון והמשחק יותר חופשי. מי שרוצה להשאר עם החברים שלו וזה אין שום בעיה,אבל להתאמן במייפל גלובאל זה מבאס כי לא עולים רמות,וכל מה שמעניין את נקסון זה הכסף שלנו,ככה שלא נוכל לשחק בשקט אף פעם.

לבנדר א

New member
מה שאני עדיין לא מבינה

זה, למה אתה טורח להכנס לפורום המוקדש למייפל סטורי למי שמשחק בו, ובכל הודעה שאתה כותב אתה קוטל את המשחק?
אני משחקת מייפל סטורי כבר הרבה זמן, ואני לא רואה את זה כאילו "המשחק הוא כל החיים שלי". אמת, הרבה פעמים שיחקתי ביממה יותר זמן משאתה כנראה רואה לנכון, אבל זה העסק שלי. אני אבחר במה להשקיע את הזמן שלי, ואני רואה במייפל סטורי פשוט עוד אפשרות, ובנקסון אנשים שמעניקים לי את האפשרות הזו. על אותה הטענה אפשר להגיד שצריך לאסור שוקולד, כי הרבה אנשים "מתמכרים" אליו והוא לא מלמד כלום! אפילו לא אנגלית!
באמת בושה. יום אחד השוקולד עוד עלול להשתלט על העולם... אפילו שלי זה לא נראה כמו עתיד מאיים במיוחד.

החאמוס

New member
For God Sake די כבר לדבר על זה...

אמרתי לכם! זו הייתה סתם מטאפורה! נכון נכון נקסון והשוקולד (לול...) לא ישתלטו על העולם,אבל תראו לאן זה מגיע,שנקסון נכנסים לכל דבר! זה מעצבן! פעם מייפל היה משחק רשת חמוד,והיום הוא סתם משחק מעפן מאז שנקסון קנו אותו. כל הזמן צריך להתעדכן בפרסים וכל השטויות והמשחקים שלהם וזה מעצבן! שייתנו לשחק בשקט! חוץ מזה שמעבר לנקסון מייפל סטורי ניהיה משחק לא כיף מכיוון שבמציאות אנשים רבים בגלל חפצים במשחק הזה! אנשים הולכים מכות בגלל משחק רשת,ועושים עוד הרבה מעשי סדום שלא נדבר עליהם כאן!!! אני לא אומר סתם ולא מדבר שטויות,מעבר לקהילת המייפל החמה שלכם כאן בפורום יש עוד אנשים בעולם שמשחקים מייפל ולא ברוח טובה! גם אני שיחקתי הרבה מייפל. בערך שלוש שנים. בהתחלה ממש שמחתי שאני יכול לשחק במייפל כמו חברים שלי,אבל אז הם פרשו והתחלתי לשחק לבד. חרשתי כל יום איזה שעתיים ועליתי הרבה רמות,השגתי הרבה כסף וחפצים טובים וכל זה,ואפילו קניתי nx cash בכרטיס אשראי. הכרתי הרבה ילדים במייפל. בסוף חברים שלי כל פעם "חזרו" למייפל ליומיים,ביקשו ממני כסף ופרשו שוב. חברים שלי עשו קומבינות עלי ועל חברים שלהם. הבנתי שמייפל זה לא עוד משחק שאני רגיל לשחק בו,אלא משחק רשת עם עוד אנשים ומי יודע מי אלה. ראיתי שיש האקרים,אנשים עדישים ואנשים שרק רוצים לפרוץ לך לשחקן. אנשים עובדים עליך ועושים עליך קומבינות. אנשים מוכרים חפצים במשחק תמורת כסף אמיתי ולהיפך. מאז פשוט עזבתי את המשחק הזה,וגם הבנתי כבר שלנקסון בכלל לא אכפת. הם רק רוצים את הכסף שלהם,כשיש מריבות שמגיעות למכות בגלל nx cash וכו'. כששמעתי על שרתים פרטיים החלטתי ששם הולך להיות ה-"Main" שלי,ולא במייפל גלובאל. לדעתי שרתים פרטיים הם הרבה יותר נוחים למשחק וגם פחות מריבות ושטויות כאלה. אתה הרבה יותר חופשי שם,ודווקא הכרתי שם הרבה ילדים נחמדים~!!!!! נכון,יש בשרתים פרטיים האקרים,אבל לדעתי הכל ברוח טובה מכיוון שהם לא רוצים להרוס את המשחק וגם בעלי השרת לא ממש מתעצבים מהם. אני עשיתי קצת האקים בשרת פרטי וכל הזמן קיבלתי באנים. דיברתי עם האדמין וביקשתי סליחה והוא החזיר אותי,מכיוון שהאקים לא פגעו באף שחקן או במשחק. אני לא ממש קוטל את המשחק,אני קוטל את האופן שבו הוא מתנהל. הכרתי הרבה ילדים שהחיים שלהם מתנהלים סביב מייפל סטורי,אז אם זה מה שהם רוצים,שיבושם להם,אבל כשזה מגיע למריבות מטופשות ואפילו מכות וירידות אחד על השני בגלל משהו מטופש שקרה במייפל לדעתי זה יוצא מפרופורציות! אז מה כבר קרה???? הפסדת 2 מיל? נכון,זה עצוב,אבל החבר רק רצה לעזור,וזה רק משחק רשת שאפשר תמיד להשתפר בו! את זה אני לא אוהב! את התמכרות הזו למשחק. עוד דוגמה. לפני חצי שנה בערך מישהו שהשם שלו היה זהה (באותיות גדולות) לשלי עשה סקאמים או מה שזה לא היה,וכנראה שהוא גנב למישהו "סטילי",אז מי שגנבו לו את הסטילי יום אחד עשה איתי צ'אט (הוא חשב שאני גנבתי לו) ואמר לי שהוא ימצא איפה אני גר ויבוא להרביץ לי...ניסיתי נואשות להסביר לו שהוא טועה והוא לא היה מוכן להקשיב. אמרתי לו שאני גר באיזו עיר בדרום (איפה שאני לא גר) ויום אחד הוא מצא אותי איכשהו בפורום אחד ואמר לי שהוא יודע איפה אני גר וכו'...קיצר,לדעתי הוא סתם זיין תשכל,וגם אם הוא היה בא להרביץ לי הייתי מרביץ לו ומגיש תלונה,אבל תחשבו על זה שיש מקרי אלימות בגלל משחק רשת מטופש,וזה כן קורה! גם בארץ! בגלל משחק רשת!!!!!! לדעתי מי שמשחק כבר למעלה משנתיים,כשהוא מכיר את כל התקופות במייפל ואת כל מה שקורה סביב המשחק ועוד אומר שמייפל זה משחק עם קהילה מדהימה,לדעתי זה נשמע פתטי! פשוט ככה! תגידו מה שתגידו. זה מה שאני חושב על המשחק הזה. אגב,אני מניח שרובכם כאן שמעתם לא מעט על הכינוי "ילד מייפל",לא ככה? אני מאמין שאתם יודעים על מה מדובר,ותוכלו גם לצפות בסירטונים ביוטוב ולראות כמה "ילדי מייפל" יש בעולם.... *סליחה על החפירה*

לבנדר א

New member
אבל זה לא נקסון

כל מה שתיארת, שחקנים מרמים שחקנים אחרים והולכים מכות וכו'- אני לא מאמינה שזה בגלל מייפל. כלומר, ה~סיבה~ היא כביכול מייפל, אבל זה לא קשור. הנקודה היא שיש מניאקים בעולם, והם רק מתבטאים דרך מייפל סטורי כמו שיש אנשים נחמדים שזה יוצא להם במייפל סטורי. זהו טבע האדם, לא קנוניה של נקסון.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifENTER!!!!!!

בחייאת!!! רציתי לקרא את מה שאמרת אבל אזנבהלתי וסגרתי! גוש ענק של מילים, בחייאת תלחץ ENTER לפעמים

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאז היהלך חרא לשחק במייפל

אז חברים שלך ניצלו אותך, אז יש האקרים. אוקיי. אבלזה לא אומר שבגלל החוויה היחידה שלך בפרט כל מייפל הם אנשים רעים מגעילים האקרים ונצלנים שרק מחפשים להרוויח ולנצל. אז החוויה שלך היתה גרועה ואתה מקובע כל כך על זה שמייפל זה רע שזה מדהים אותי כל פעם מחדש. אם תשנה קצת גישה תראה שיש אנשים מדהימים, ודי להיות כל כך פסימי ואנטי וכדאי לראות כמה האנשיםכן עוזרים ותומכים, ואפילו אנשים שלאמכירים אותי ובחיים לא ראו אותי עוזרים. הכל עניין של גישה [שהפוכה מהיסוד מהגישה שלך למשחק=\] בקשר לשרטים פרטיים- אני נגד כל דבר שהוא חיקוי. כמו שצריבת דיסקים היא הפרת זכויות יוצרים, כמו שחיקוי מותגים זה גניבת זכויות יוצרים. כמו לקחת מחנות משהו ולצאת בלי לשלם על זה זה גניבה שרתים פרטיים זה גניבה וגניבת זכויות יוצרים! מה שאומר שאתה שותף לעבירה כמו כל גנב אחר. וזה שהצלחת להתחמק מעונש בשימוש במוצר גנוב- זה המזל שלך.

Black Stain

New member
יש בזה משהו

אבל מצד שני אתם מוציאים את נקסון יותר מידי טהורים. אם הם לא היו מרוויחים יותר מזה שהמשחק בחינם הם מזמן היו סוגרים אותו. הרבה יותר משתלם להם שילד יקנה כל חודש (או כל כמה חודשים) ערימת NX מאשר שילד ישלם פעם אחת X כסף על המשחק. הילד שעשה את השרת הפרטי סה"כ לא עשה את זה בשביל להרוויח כסף, הוא לא עשה את זה בשביל שנקסון יפשטו את הרגל, הוא סה"כ עשה את זה להנאתו הפרטית וגם שאנחנו אנשים שאין להם עשרות דולרים לבזבז על המשחק יראו איך זה לשחק מייפל עם שיער כחול. אז בחייכם, תפסיקו עם כל ההתחסדות הזאת, עם כל הכבוד לנקסון (ויש קצת כבוד) הם לא טלית שכולה תכלת, וגם לא הילד הזה. הוא ביצע עבירה והוא יענש עליה אבל כל הרעש כל כך כל כך לא הכרחי.

ToryMaster

New member
טלית שכולה תכלת?

הם לא עושים שום דבר רע נקודה סימן קריאה, אנשים צריכים לעשות את הבחירות שלהם, לא אוהבים את נקסון? חבל, אבל אף אחד לא מכריח אף אחד, הם בעסקים בשביל הכסף, זו המשמעות של עסקים, ואף אחד לא טען אחרת.

Black Stain

New member
זה ברור לי.

אני לא שונאת את נקסון, לא טענתי שהם עשו משהו רע למישהו, אל תנסי להוציא אותי ככה ולשנות את כל הפואנטה של הדברים שלי. אתם אומרים פה שאנחנו מקבלים את המשחק בחינם ואנחנו צריכים לסתום ת'פה בגלל זה. אז זהו שאנחנו לא מקבלים את המשחק בחינם מתוך הטוב לב של החברה, אלא כי זה פשוט משתלם להם ככה, אם הם היו רואים שהם בהפסדים הם היו סוגרים אותו לפני שהיית מספיקה להגיד MS. אז ילד אחד סתם פתח שרת פרטי לא למטרות רווח וניפחתם את זה למימדי על.

ToryMaster

New member
אף אחד פה לא יפח כלום

לא יודעת אם שמת לב, אבל לא אנחנו פנינו למשטרה, נכון? הם עשו את החקירה שלהם, וכנראה שמדובר בעניין רציני מספיק כדי שהם גם יפעלו בנדון. למי איכפת למה אנחנו מקבלים את המשחק בחינם? הוא בא בחינם וזה מספק אותי, אני לא מצפה מחברה עסקית לא לנסות להרוויח כסף. "סתם פתח שרת פרטי", נכון, באמת סביר שלא הייתה שם כוונת זדון, אבל הוא פגע ברווחים של החברה ובקניין שלה, וזה מה שאנחנו מנסים להגיד כאן, כדי להסביר למה שרתים פרטיים אינם חוקיים.

Black Stain

New member
אוקי

אני חושבת שאנחנו מתחילות ללכת סחור סחור. הילד ביצע עבירה והוא משלם עליה - רק שהיא לא כזאת חמורה כמו שאתם עושים ממנה, אני לא מדברת על המשטרה אני מדברת על השרשור הזה נקסון היא חברה שהמטרה שלה היא להרוויח כסף - זה ברור לי ועל זה מתבססת כל הטענה שלי, אתם אומרים שאין לנו זכות להתלונן כי אנחנו מקבלים את המשחק בחינם, אבל זהו שאנחנו לא לגמרי מקבלים אותו בחינם. זה הכל, אין פה נכון או לא נכון זה הכל דעות אז אני לא רואה טעם להמשיך לחזור על אותה נקודה. שרתים פרטיים זה לא חוקי, בסדר, זה היה ידוע גם לפני הכתבה.

ToryMaster

New member
ואני רוצה להבין איפה פה זה הוצא מפרופורציה

לי ולך זה היה ידוע, אבל היו דיונים על הענייןבפורום, לא פעם ולא פעמיים, המטרה בהבאת הקישור לכתבה הזו הייתה לסגור את העניין אחת ולתמיד.

ווינגז

New member
להגדיר את המשחק כחינמי זה מדויק לטעמי.

נכון, יש חלקים מאוד מסויימים במשחק שצריך לשלם עליהם כסף, אבל העובדה היא שמאז שהמשחק הוקם ועד היום [ובתקווה שגם בעתיד], את יכולה לשחק במייפל עשרים וארבע שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע, וכמעט שום דבר לא נמנע ממך - לא גישה לאיים מסויימים, לא זמן משחק (כמו הרבה משחקים שיש להם דמו לזמן מוגבל) ולא שום דבר שיכול לפגוע בחווית המשחק שלך. הדבר היחיד שאני חושבת שאפשר להתייחס אליו כ"פגיעה בחווית המשחק" הוא עניין החתונות, אבל שוב, אני מאמינה שזה מאוד לגיטימי מצד נקסון לדרוש כסף על דברים מסויימים כדי שהם יוכלו לפתח ולהעשיר את המשחק הזה עוד יותר. בינינו, אני באמת לא מכירה הרבה משחקים שיש בהם כזה גיוון כמו מייפל סטורי, שלא לדבר על הרלוונטיות של המשחק והחידושים שיש בו כל הזמן.

../images/Emo45.gif וכולנו זוכרים את גל המחאה שהיה כשנפתחה

מאסטיריה שבמקור הייתה פתוחה רק למשתמשי NX ובעקבות הרעש בסופו של דבר נפתחה לכולם.

למעלה