For God Sake די כבר לדבר על זה...
אמרתי לכם! זו הייתה סתם מטאפורה! נכון נכון נקסון והשוקולד (לול...) לא ישתלטו על העולם,אבל תראו לאן זה מגיע,שנקסון נכנסים לכל דבר! זה מעצבן! פעם מייפל היה משחק רשת חמוד,והיום הוא סתם משחק מעפן מאז שנקסון קנו אותו. כל הזמן צריך להתעדכן בפרסים וכל השטויות והמשחקים שלהם וזה מעצבן! שייתנו לשחק בשקט! חוץ מזה שמעבר לנקסון מייפל סטורי ניהיה משחק לא כיף מכיוון שבמציאות אנשים רבים בגלל חפצים במשחק הזה! אנשים הולכים מכות בגלל משחק רשת,ועושים עוד הרבה מעשי סדום שלא נדבר עליהם כאן!!! אני לא אומר סתם ולא מדבר שטויות,מעבר לקהילת המייפל החמה שלכם כאן בפורום יש עוד אנשים בעולם שמשחקים מייפל ולא ברוח טובה! גם אני שיחקתי הרבה מייפל. בערך שלוש שנים. בהתחלה ממש שמחתי שאני יכול לשחק במייפל כמו חברים שלי,אבל אז הם פרשו והתחלתי לשחק לבד. חרשתי כל יום איזה שעתיים ועליתי הרבה רמות,השגתי הרבה כסף וחפצים טובים וכל זה,ואפילו קניתי nx cash בכרטיס אשראי. הכרתי הרבה ילדים במייפל. בסוף חברים שלי כל פעם "חזרו" למייפל ליומיים,ביקשו ממני כסף ופרשו שוב. חברים שלי עשו קומבינות עלי ועל חברים שלהם. הבנתי שמייפל זה לא עוד משחק שאני רגיל לשחק בו,אלא משחק רשת עם עוד אנשים ומי יודע מי אלה. ראיתי שיש האקרים,אנשים עדישים ואנשים שרק רוצים לפרוץ לך לשחקן. אנשים עובדים עליך ועושים עליך קומבינות. אנשים מוכרים חפצים במשחק תמורת כסף אמיתי ולהיפך. מאז פשוט עזבתי את המשחק הזה,וגם הבנתי כבר שלנקסון בכלל לא אכפת. הם רק רוצים את הכסף שלהם,כשיש מריבות שמגיעות למכות בגלל nx cash וכו'. כששמעתי על שרתים פרטיים החלטתי ששם הולך להיות ה-"Main" שלי,ולא במייפל גלובאל. לדעתי שרתים פרטיים הם הרבה יותר נוחים למשחק וגם פחות מריבות ושטויות כאלה. אתה הרבה יותר חופשי שם,ודווקא הכרתי שם הרבה ילדים נחמדים~!!!!! נכון,יש בשרתים פרטיים האקרים,אבל לדעתי הכל ברוח טובה מכיוון שהם לא רוצים להרוס את המשחק וגם בעלי השרת לא ממש מתעצבים מהם. אני עשיתי קצת האקים בשרת פרטי וכל הזמן קיבלתי באנים. דיברתי עם האדמין וביקשתי סליחה והוא החזיר אותי,מכיוון שהאקים לא פגעו באף שחקן או במשחק. אני לא ממש קוטל את המשחק,אני קוטל את האופן שבו הוא מתנהל. הכרתי הרבה ילדים שהחיים שלהם מתנהלים סביב מייפל סטורי,אז אם זה מה שהם רוצים,שיבושם להם,אבל כשזה מגיע למריבות מטופשות ואפילו מכות וירידות אחד על השני בגלל משהו מטופש שקרה במייפל לדעתי זה יוצא מפרופורציות! אז מה כבר קרה???? הפסדת 2 מיל? נכון,זה עצוב,אבל החבר רק רצה לעזור,וזה רק משחק רשת שאפשר תמיד להשתפר בו! את זה אני לא אוהב! את התמכרות הזו למשחק. עוד דוגמה. לפני חצי שנה בערך מישהו שהשם שלו היה זהה (באותיות גדולות) לשלי עשה סקאמים או מה שזה לא היה,וכנראה שהוא גנב למישהו "סטילי",אז מי שגנבו לו את הסטילי יום אחד עשה איתי צ'אט (הוא חשב שאני גנבתי לו) ואמר לי שהוא ימצא איפה אני גר ויבוא להרביץ לי...ניסיתי נואשות להסביר לו שהוא טועה והוא לא היה מוכן להקשיב. אמרתי לו שאני גר באיזו עיר בדרום (איפה שאני לא גר) ויום אחד הוא מצא אותי איכשהו בפורום אחד ואמר לי שהוא יודע איפה אני גר וכו'...קיצר,לדעתי הוא סתם זיין תשכל,וגם אם הוא היה בא להרביץ לי הייתי מרביץ לו ומגיש תלונה,אבל תחשבו על זה שיש מקרי אלימות בגלל משחק רשת מטופש,וזה כן קורה! גם בארץ! בגלל משחק רשת!!!!!! לדעתי מי שמשחק כבר למעלה משנתיים,כשהוא מכיר את כל התקופות במייפל ואת כל מה שקורה סביב המשחק ועוד אומר שמייפל זה משחק עם קהילה מדהימה,לדעתי זה נשמע פתטי! פשוט ככה! תגידו מה שתגידו. זה מה שאני חושב על המשחק הזה. אגב,אני מניח שרובכם כאן שמעתם לא מעט על הכינוי "ילד מייפל",לא ככה? אני מאמין שאתם יודעים על מה מדובר,ותוכלו גם לצפות בסירטונים ביוטוב ולראות כמה "ילדי מייפל" יש בעולם.... *סליחה על החפירה*