הולי-דולי חדשה!!!

Charmed Gal

New member
פאנקיקים זה אומנות דוליז לא???

אני לפעמים חושב לעצמי מאיפה הם מקריצים את המשפטים הדפוקים האלה

Tai Lyn

New member
זה יפה אבל זה לא אומנות.

כל שרוך יכול ליצור דוליז(רועי אל תעלב). פאנפיקים זה קשה, זה מצריך ידע, כישרון וזה גם קשה, תאמין לי! דוליז זה חמוד, לא מיוחד אבל לא אומנות(רחוק מאומנות, רחוק שנות אור מאומנות)

Woogyman

New member
פנפיקים מתקשר ישירות לסדרה

כדי להגיד אם פאנפיק הוא טוב, אתה חייב לראות את הסדרה ולהתמצא בה, אחרת לא תבין כלום. לכן אין טעם לפרסם פנפיק בפורום כתיבה רגיל. בשביל להעביר ביקורת על דולי אתה רק צריך להסתכל בתמונה המקורית.. מה גם שאופל מפרסמת פרק פעם בשבוע, לא חמש ביום. ותפסיק להתעצבן למען השם (גל)! אם אתה לא יכול לנהל דיון בוגר, תפסיק להגיב. אנחנו אומרים את דעתנו בצורה בוגרת, אין סיבה שנקבל תגובות של ריב.

Charmed Gal

New member
זה לא תגובות של ריב!!!

תפסיק כבר להתנהג אלי כמו ילד בן 5!!!! זה מרגיז שאתם אומרים שאני פותח חמישה שרשורים בעמוד אחד!!! הכי הרבה פתחתי 2 כי אחד כבר לא קפץ!!! אני תמיד משרשר!!! אז תפסיקו לומר שלא!!!!!!!!

לא קשור לשרשורים! גל, זה הדוליז!

פשוט נמאס... זה לא פורום דוליז, זה פורום מכושפות! ונמאס לי לבוא לפורום בשביל לדבר על מכושפות ולראות איזה 10 דוליז! זה כל כך מעצבן ונמאס! אתה רוצה לעשות דוליז? לך לפורום דוליז... ואם אתה רוצה תגובות מיוחדות לדוליז מכושפות? אני אבוא במיוחד לפורום דוליז כדי לתת את זה... אוקיי????? אני מצטערת, אני לא מתכוונת להעליב, להרגיז, ולפתוח בריב, אבל זה פשוט ככה!

As I Am

New member
גל! ../images/Emo103.gif

זה מאוד נחמד שאתה כועס, אבל את הכעס שלך לא להוציא ככה בפורום. זה לא המקום ומאוד שקלתי למחוק את ההודעות התוקפניות האלה שלך. אני הסברתי את עצמי בעניין הדוליז ואני לא מתכוונת לחזור על זה שוב ושוב. את משרשר עכשיו, אבל קודם לא שרשרת ואל תגיד לי שזה לא נכון כי אני זאת שהייתה צריכה לשרשר במקומך שלושה שרשורי דוליז לאחר! בעניין הביקורות, ראיתי שהתחלת לפרסם בפורום דוליז. כל הפורום מוזמן ללכת ולהגיב לך שפ. אין סיבה שתפרסם אותן בשניהם. בהתחלה חשבתי שעניין הדוליז יכול להיות נחמד, ושתהיה גלריה בפורום והכל, אבל זה עבר את הגבול. במיוחד עם התפרצות הכעס הזאת שלך.

Charmed Gal

New member
טוב באמת תעשי לי טובה...

אולי שירשרת אלי כמה דוליז של אחרים של רועי ויש עוד איזה מישהו פה שעשה דוליז והוא לא שירשר, את הדוליז שלי אני משרשר לזו עובדה! טוב שלום, אני צריך לקחת קצת מנוחה וחופש מהפורום הזה, ואני אחזור שהמשחק תפקידים יתחיל או משחק היכשפות, מה שיהיה קודם... בינתיים כולכם מוזמנים לפורום החדש שלי של איתמר ושל תום באתר http://www.tv4u.too.co.il

Charmed Gal

New member
ודרך אגב לין...

אל תתפלאי שהפורום אחר ימות, כי גם ככה הוא חצי מת, את אוסרת מיליון דברים, את לא פותחת טופיקים! ודרך אגב מי שלא אוהב דוליז לא חייב לפתוח את ההודעה, אבל יש פה כמה שכם אוהבים והם כן יכולים לראות.

HuGo Hell

New member
גל הפורום לא מת {אני חושב}

תפסיק להתרגז, לין צודקת במה שהיא אוסרת דברים.. היא לא פותחת טופיקים כי היא עובדת על הגלריה.. וחוץ מיזה.. הפורום הוא אחד מהפורומים הכי פעילים {לפי דברי אופל} אז דיי לעצבן..

HuGo Hell

New member
לין - בקשר לגלריה..

וואוווווו התמונות ממש יפות.. הגלריה ממש יפה.. וואוווו.. מדהימה..

As I Am

New member
Ariggato! ^^ ../images/Emo103.gif

(תודה, בשפת העם.. ^^;) התחלתי גם את הגלריות של האחיות, אבל יש כל כך הרבה תמונות
אז ייקח זמן עד שכולן יעלו. לא נורא, תחכו קצת.
וגל, בקשר לפורום - אני לא יכולה להכריח אנשים להשאר, מצטערת. הפורום לא מת, פשוט כרגע אופל בצפון, יעל בחו"ל וע"פ מה שהבנתי יותם לקח הפסקה, או משו... *.* חוץ מזה, צריך להתחשב בזה שלא משודרים פרקים, ככה שכשתתחיל העונה החמישית, והעונה הרביעית בארץ, אפשר לצפות ליותר "חיים" (כפי שאתם קוראים לזה ><) בפורום, ולהרבההה עבודה בשבילי.. @.@ וואל, תהנה לך בפורום השני, בהצלחה :)

HuGo Hell

New member
יור וולקאם ../images/Emo8.gif {הוספתי תמונות ו..

טאפטים חיחי) ואני כבר מבין מה זה "Ariggato"

די כבר! אוף!!!!!! הפורום לא מת!

ואלה שאומרים שהוא מת, גורמים לו להישמע מת! אז פשוט דיי!!! למה הגישה השלילית המחורבנת הזאת?? ולמה אתה מאשים את לין שהיא לא פותחת טופיקים?? תפתח בעצמך! לין לא יכולה לעשות הכל! וכל הדברים שלין אוסרת הם מסיבה כלשהי! היא לא עושה דברים סתם! אוף!

Charmed Gal

New member
הגישה המחורבת בגלל...

שכולם פה תוקפים אותי בגלל כמה דוליז! שיו מה הקטע!? את ליאל "בכית" שרק אני ואופל דיברנו איתך ועוד צדקנו, פה כולכם פתאם תוקפים אותי כאילו מה עשית? רצחתי מישהו!!! שמתי כמה דוליז מה הקטע?

As I Am

New member
אני לא אגיב ../images/Emo103.gif

על העניין עם הדוליז שוב. אני חושבת שזו לא רק אני וכשזה מתחיל להפריע גם לשאר הפורום זה גם משהו. מלבד זאת, קיימים חוקי פורום, קיים פורום דוליז, וכמו שאמרת, יש לך פורום מכושפות בניהולך ואם את באמת כל כך סובל כאן, חבל.

Tai Lyn

New member
אני רוצה שלא תדבר על מה שאתה לא

מבין! מספיק פגעתם בליאל ביאקי לא נדמה לי שצריך לחזור על זה גם כאן. אז תעשה טובה ופשוט תשתוק! פעם אחת בחיים האומללים שלך - תשתוק! זה יותר מדי לבקש? אני לא חושב!!!

למעלה