הולי-דולי חדשה!!!

charmedmen

New member
דולי פייג´י חדשה

הכנתי דולי של פייג´ ותגידו לי איזה עדיף יותר פייג´ עם שחור כהה או שחור בהיר?

As I Am

New member
דייי!! ../images/Emo103.gif

אני לא יכולה עם זה. אנשים, אני עוזבת אתכם למעט זמן (מעט.. אר... כן, זה מעט זמן, לא? ^^;;;) ואתם כבר שוכחים שקיימים חוקי פורום?! מה היה קשה בלשרשר את ההודעה הזאת? הא? זה לא פורום דוליז, לא פותחים הודעה חדשה לכל דולי שאתם בונים. בנוסף אני גם לא מרוצה מכל הקטע של הביקורות על הדוליז והכל כי בשביל זה קיים פורום דוליז (שיש לו אחלה מנהלת שתשמח לקבל עוד חברים לפורום, אגב
). אז לפחות תשרשרו את כל זה, אוקי? מעכשיו, לא מעניין אותי, גלריה או לא גלריה, אני מוחקת את הדוליז שלא ישורשרו להודעות קיימות בנושא, זה כבר באמת מוגזם.

Charmed Gal

New member
לין הגזמת קצת!!

אני פותח הודעות דוליז חדשות רק שהקודם לא קופץ! אם תלכי להודעה קודמת שלי תראי שיש דולי אחת גם שם וגם בשרשור חדש, כי אני פותח חדש, רק שאני רואה שהקודם לא קופץ! ובפורום דוליז לא מתייסחים, ואני אוהב לעשות רק דוליז שקשורות למכושפות בגלל זה אני שם פה, כי אני רוצה לדעת מה חברי פורום מכושפות חושבים כי זה הקטע שלי, דולי של מכושפות, חברי פורום דוליז ממש לא מעניינים והם לא מתייחסים!

Woogyman

New member
היא ממש לא הגזימה.

כשכל הפורום מתמלא בדוליז ויש בערך 10 דוליז חדשות ביום כבר אי אפשר להגיב בפירוט על כל אחת כמו שאתה רוצה, וזה גם לא המקום. הקשר של פורום מכושפות לדוליז זה להגיד אם זה דומה או לא. עצות לשיפור השיער והבגדים של הדוליז, לא משנה אם זאת של מכושפות או לא, בשביל זה יש את פורום דוליז. במיוחד כשזה לא פעם ב.. אלא כל יום, כל הזמן.

Charmed Gal

New member
סם...

אני ממש מצטער אם זה מפריע לכם שאני עושה הרבה דוליז כמו מפעל, אני פשוט אוהב להכין דולי של מכושפות. ואני שם אותם פה כי פה דווקא בגלל שזה של מכושפות אני מקבל תגובות, בפורום דוליז אני מקבל תגובות של "יפה", "נחמד" וזה מעצבן! אני אשתדל מעכשיו לא לפתוח יותר מידי שרשורים כל איזה כמה ימים אני אשים את כל הדוליז שהכנתי בימים האלה... מקובל עליכם??? או שאם אני משמ ארצה לפרסם הכל יהיה לשרשור אחד כל יום...

As I Am

New member
גל, ../images/Emo103.gif

לא הגזמתי טיפה. אני לא קרובה לזה אפילו. אם הייתי עושה מה שאני אמורה לעשות ע"פ חוקי הפורום, הדוליז לא היו כאן. אני מסכימה במאה אחוז עם ההודעה שסם כתב - עניין הדוליז כאן מסתכם בעד כמה הן דומות לדמויות, וזהו. בינתיים אני משאירה את ההצעות לשיפור, אז במקום להתלונן אולי תעריך את זה קצת? כי באמת שזה סתמי, אוף טופיקי, וכמו שאמרתי - ניתן לדבר על זה גם בפורום אחר שקיים כאן בתפוז. אבל במקום למחוק נתתי לזה את היחס של FanArt, וכמו שאני משאירה תגובות על פאנפיקים, אני משאירה גם את זה. כל מה שביקשתי זה לשרשר הכל, מה שאתה לא עושה. לא מזמן היו חמישה שרשורי דוליז שאתה פתחת בפורום ואת כולם שרשרתי, אז אני רק מזהירה - מעכשיו אני מתחילה למחוק.

ארר, תגובה.../images/Emo9.gif

אני לא רוצה להעליב כאן אף אחד, ולא לעצבן אף אחד, אבל זה באמת כבר נהיה מעצבן, כל הענין של הדוליז. הרי זה לא פורום דוליז... ו... טוב, תעזבו, בטח תהרגו אותי. תשכחו שאמרתי.

HuGo Hell

New member
אני דווקא מסכים איתך..

ועם כולם.. הדולי באמת כבר מעצבן.. בשביל זה יש פורום דוליז.. אני מוכן לעשות את כול הטירחה ולהגיב שם..

כן! באמת!

אם תשימו את הדוליז האלה בפורום דוליז, אני אבוא לשם במיוחד כדי להגיב תגובות מיוחדות. רק שלא תשימו אותם בפורום הזה! זה לא הפורום המתאים, וזה מעצבן. מצטערת. {הוגו בוא לצ´אט}

Charmed Gal

New member
רועי...

זה ביקרות בונה, אני לא רוצה להעליב ולא כלום תדע!!! השיער, אמממ, לא משהו, השתמשת רק בשתי צבעים, והגודל!!! מה זה הגודל הזה? זה יותר גדול מאפרו! החולצה דווקא יפה, אבל הצוואר ארוך מידי. המכנסיים רק בצבע אחד ומסביב יש מסגרת לא מתאימה, וגם בחלק מהחולצה... אני ממליץ לך ללכת לאתר שמלמד איך לבנות דוליז, אני שם לך קישור, כי לדעתי פשוט לא היה לך עצבים לקרוא את הכל כמו שאמרת לי בצ´אט, זה קצת מסובך בהתחלה אבל מהאתר זה הדרך הטובה ביותר!!

Woogyman

New member
זאת בדיוק הנקודה שלי.

תקרא את ההודעה שלך ותראה שאין בה שום קשר, וגם הקטן ביותר, למכושפות. את אותה תגובה הוא יכל לקבל גם בפורום דוליז ואפילו שם היו עונים לו כאלה שמומחים לעניין. אני לא המנהל של הפורום, אבל לי אישית זה מפריע שהפורום מתמלא בדוליז. זה לא המקום לדעתי... וגל, זה לא ניסיון לריב, אז תגיב בהתאם. תודה.

Charmed Gal

New member
תגובה...

אני לא מנסה לריב ולא דיברתי בציניות, אני באמת מצטער אם זה מפריע לכם ואני ממש כמו מפעל אני מכין שתי דוליז ברגע זה... אבל אמרתי ואני אומר שוב בפורום דוליז לא מגיבים באמת! רק פה! ודווקא אני כן משרשר, ואני לא מבין מה הקטע? למה זזה מפריע? אני אישית תסתכל יש לי שרשור בעמוד! זה הרבה? שירשור דוליז אחד בעמוד? ממש לא! ודווקא לרוב אני ממש לא רואה שזה מפריע והרבה מגיבים!

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

אז תפרסם אותן בפורום דוליז ותבקש מחברי הפורום להגיב לך שם. זה יעיל באותה מידה וגם לא ממלא את הפורום באוף טופיק (כי אתה מכין אותן בכמויות מסחריות
).

SaberTooth

New member
טוב... אולי די...

גל, כל הדוליז שלך מאוד יפות, אתה ממש מוכשר, אבל דיי...
אתה לא צריך לרוץ לכן עם כל דולי חדשה, ועוד לצפות לביקורת על כל אחת
זה כבר ממש נמאס... חוץ מזה, בשביל זה הקימו פורום דוליז...

Charmed Gal

New member
טוב...

אני רואה שזה כן מפריע לכם... דווקא חשבתי שאתה אוהב סייבר... אבל אם כולם ירצו אני אפסיק להראות לכם את הדוליז...

As I Am

New member
אין לי בעייה ש*תראה* ../images/Emo103.gif

הבעייה היא עם כל ההודעות שנפתחות על זה. בסך הכל, אתה יכול באותה מידה לשלוח אלי את הדוליז ואני אשים אותן בגלריית דוליז... חבל על הפורום

007bg

New member
אני לא יודע

למה כואב לכולם שהוא מעלה דוליז אולי זה מציף אבל הוא פותח כמו סמי-טופיקים וזה נחמד לראות משהו וויזואלי בפורומים!!!

למעלה