הולי-דולי חדשה!!!

Charmed Gal

New member
הולי-דולי חדשה!!!

תגיבו!!! אף אחד לא הגיב על פיבי המסכנה!!!
אני אשים אותה שוב!!! ואל תצעקו שפתחתי שירשור חדש כי הקודם לא קופץ יותר!!!

Charmed Gal

New member
ושוב פיבי!!!

אף אחד, פשוט אף אחד לא הגיב עליה!!!
עכשיו תגיבו!!!

Tai Lyn

New member
גל, אין מה להגיד! שלוש פצצות חבל"ז

אם הן היו אמיתיות הן היו שלי!

Ophel McNeil

New member
אוקי. ../images/Emo9.gif

קודם כל, אני חייבת לשבח אותך, הדוליז שלך יפיפיות. אתה ממש מוכשר. דבר שני, אתה רוצה ביקורת, לא? אם לא, אז תפסיק לקרוא כאן. בבקשה. אני חוזרת - תפסיק לקרוא כאן! הולי דולי - אני לא יודעת אם זה היה ככה בתמונה, אבל השפה התחתונה מעט יותר בהירה מהעליונה. בד"כ, בגלל הברק, זה אמור להיות הפוך. וגם השיער נפוח מדי... בתור סתם שיער הוא נהדר, אבל הוא לא ממש דומה לתמונה (אם כי אני יודעת איזה בעיה איומה זה השיער). הכתפיה של החולצה גם דקה מדי. ועכשיו, לתשבוחות, שזה משהו שאני לא עשיתי עד עכשיו, ומגיע לי מכות בגלל זה - שילוב מדהים של החולצה עם החגורה והמכנסיים. אין, גל, כשזה מגיע לבגים - אתה המאסטר. הצללה מושלמת, וכשפתוחים את התמונה - אפילו הבעת הפנים מתאימה. רק שים לב, אתה מוציא פקסלים מהתמונה, וזה לא טוב. כי אלה של התמונה לעד יהיו בהירים יותר ושמים לב להבדל.
רוז - כמו שאמרתי. בבגדים אתה המלך. הם פשוט יפיפיים! גורמים לי להזל ריר מקנאה. עכשיו, אני לא בטוחה למה, אבל אולי בגלל הנעליים - זה נראה כאילו רוז היא גוצה מוזרה....
כנראה רק הדמיון שלי. גם ההצללה של המפגש בין החצאית לחולצה מעט מפריעה לי... לא יודעת. זה יכול להיות, אבל לי זה פשוט מציק. ושוב - בעיית הפיסקלים. צבע הישער של רוז בתמונה הרבה יותר כהה מאשר בדולי. מה גם, בקשר לשיער. רוז נשענת על הקיר - אז השיער שלה גולש עליה. הדולי שבנית עומדת רגיל, ולכן השיער שלה פשוט קופץ, כאילו מרחו עליו טונות של ג´ל. הוא גם קצר מדי... ומעט נפוח. זאת בעיה שמעט חוזרת על עצמה אצלך, תשתדל לעשות שיער יותר "דק". מה שכן, הדרך שבה החולצה נתלת על הדולי- פשוט מהמם!
פיבי - ישר מדי!!!!!! די לעשות בגדים ישרים!!! קישטה! לך! עכשיו, בתור סתם דולי, זה פשוט יפיפה, אבל הבעיה שיש כמה קווים ממש שונים לדולי מאשר לתמונה - החולצה, למשל. שים לב שבתמונה החלק העליון שלה כמעט ישר לגמרי (עכשיו נזכרת לי לעקם את הבד
), רחב, והכפיות מאוד נוטות לצדדים. בדולי הן יוצאות כמעט מאמצע החולצה, ומאוד מעוגלות. וזאת רק אני מדמיינת, או שלפיבי יש "קווים" (נו, אלה שמעבירים בהם את החגורה!) למעלה בג´ינס? אני כמעט בטוחה שיש, קווים שלא מופיעם בדולי. וגם השיער של פיבי בתמונה הרבה יותר פזור. בדולי הוא ממש גולש כאילו החליקו אותו עם טונות של ג´ל. אבל כרגיל - מהמם. (ואולי אתה חושב שאני נודניקית, אבל תחשוב על זה שפתחתי כל דולי שלך והתבוננתי בה במשך הרבה זמן, מבחינה בכל פרט).

Charmed Gal

New member
אופל!!!../images/Emo6.gif

תודה על המחמאות דבר ראשון!!!
שמתי גם לב שלא אמרת אפילו פעם אחת על הדוליז החדשות שהם "ישרות מידי" כי פיבי לא נחשבת היא ישנה, פשוט לא פירסמתי אותה ישר! בקשר לשיער אני יודע, זה אצלי שלבים, בהתחלה שיער מגעיל, אחרי זנ משתפר, אחרי זה שיער יפה אבל נפוח מידי, אבל השלב הבא יהיה שיער טוב והגינוי (נקווה)! השיער של פייפר, לא נורא אז לי יצא לפי התמונה, אבל זה לא אשמתי זה פשוט שהראש של הדולי ענק!!! השיער של פייג, אני יודע שזה לא מתאים לפיקסלים של התמונה, אבל בשיער אני הולך לפי הצבע האמיתי לא לפי תמונה מסויימת כי התמונה קטנה אז השיער נראה כהה יותר! פיבי, אני יודע, אבל אני לא יודע איך לעשות אותו אחרת שיהיה דומה! אממ ותודה על "מאסטר בבגדים" אני הכי אוהב להכין בגדים!!! ואני באמת אוהב שיותא לי בגדים ממש יפים כמו הבגד של ויטני או הבגד של יפייג´ זה עושה לי הרגשה טובה ואני שמח שאהבת!!! ואני מעריך את זה שפתחת כל דולי ובחנת אותו! ואני אגיב על הפיק שלך ברגע שאני אסיים לקרוא אותו (היום או מחר)! אוי ושכחתי בקשר לפיקסלים בבגדים, אין מה לעשות זה עדיף עדיין להוציא מהתמונה מאשר להמציא, זה נראה קצת קצת יותר כהה לא נורא!

Charmed Gal

New member
עוד כמה דברים אופל...

את ההצללה את יכולה לנסות לתקן! גם את המגפיים! וגם את עושה דוליז יפיפיות!!! והבגדים שלך נהדרים לא פחות משלי!!! ואת יכולה גם לתקן את החולצה של פיבי!! וסתם לידע כללי אם מעניין אותכם הדוליז הבאים שאני מתכנן זה פרו ופיבי מפרק 322! בגדים יפים כל כך!!

Charmed Gal

New member
דולי חדשה של פרו

פרו מפרק 322 מה אתם אומרים תגובות!!! ואופל אני אשמח לביקרות!!!

F A Q

New member
וואוווווו../images/Emo99.gif

איזה דולי יפה!!!!
איך אתה עושה את זה?! ועכשיו להערות...
דבר ראשון, תשנה לעצמך לפעם אחת את הראש של הבייס, זה פשוט תמיד איכשהו גורם לדולי להיראות לא מציאותית כי הראש כזה ענק!! הבגדים מדהימים! אתה אשף הבגדים! והפנים לא דומות במיוחד, לא יודע איך להסביר, זה פשוט לא דומה כ"כ.

F A Q

New member
שינויים בתגובה...

הבעיה בראש היא שהוא נראה כמו ביצה! זאת לא אשמתך, כי ככה הבייס אבל אתה תמיד יכול לשנות את הבייס. גם השיער, עוד פעם, יוצא טיפה נפוח, ויכול להיות שזה בגלל הצורה של הראש. ואם תיזכר בפרו(אהובתי.) השיער שלה ישר כמו מקל(מרוב הפן שהיא עושה!). והגבות גם גבוהות מדי. בכל מקרה, הדולי בעיקרון ממש יפה! תמשיך, אתה רק משתפר!

Ophel McNeil

New member
היה היה ילד.

ואז הילד הוצא להורג כי הוא עושה בגדים ישרים. איזה מסכן הילד!

Charmed Gal

New member
למה ישר???

השתדלתי שלא יהיה ישר!!! אבל חוץ מזה מה את אומרת אופל?

As I Am

New member
אוקי, הנה שיפור: ../images/Emo103.gif

היה היה ילד, ואז הילד הוצא להורג כי הוא פתח כל יום שרשור חדש על דוליז בפורום שהוא לא פורום דוליז. בנוסף, הילד לא שרשר את הדוליז כל הזמן... והמנהלת הייתה צריכה לשרשר. Better now? >.<

Woogyman

New member
לין מספרת המשלים.

את צריכה לחשוב על קריירה בנושא. טוב לדעת אבל שאת שוב איתנו (עד הנסיעה הבאה שלך).

למעלה