אוקי. ../images/Emo9.gif
קודם כל, אני חייבת לשבח אותך, הדוליז שלך יפיפיות. אתה ממש מוכשר. דבר שני, אתה רוצה ביקורת, לא? אם לא, אז תפסיק לקרוא כאן. בבקשה. אני חוזרת -
תפסיק לקרוא כאן! הולי דולי - אני לא יודעת אם זה היה ככה בתמונה, אבל השפה התחתונה מעט יותר בהירה מהעליונה. בד"כ, בגלל הברק, זה אמור להיות הפוך. וגם השיער נפוח מדי... בתור סתם שיער הוא נהדר, אבל הוא לא ממש דומה לתמונה (אם כי אני יודעת איזה בעיה איומה זה השיער). הכתפיה של החולצה גם דקה מדי. ועכשיו, לתשבוחות, שזה משהו שאני לא עשיתי עד עכשיו, ומגיע לי מכות בגלל זה - שילוב מדהים של החולצה עם החגורה והמכנסיים. אין, גל, כשזה מגיע לבגים - אתה המאסטר. הצללה מושלמת, וכשפתוחים את התמונה - אפילו הבעת הפנים מתאימה. רק שים לב, אתה מוציא פקסלים מהתמונה, וזה לא טוב. כי אלה של התמונה לעד יהיו בהירים יותר ושמים לב להבדל.
רוז - כמו שאמרתי. בבגדים אתה המלך. הם פשוט יפיפיים! גורמים לי להזל ריר מקנאה. עכשיו, אני לא בטוחה למה, אבל אולי בגלל הנעליים - זה נראה כאילו רוז היא גוצה מוזרה....
כנראה רק הדמיון שלי. גם ההצללה של המפגש בין החצאית לחולצה מעט מפריעה לי... לא יודעת. זה יכול להיות, אבל לי זה פשוט מציק. ושוב - בעיית הפיסקלים. צבע הישער של רוז בתמונה הרבה יותר כהה מאשר בדולי. מה גם, בקשר לשיער. רוז נשענת על הקיר - אז השיער שלה גולש עליה. הדולי שבנית עומדת רגיל, ולכן השיער שלה פשוט קופץ, כאילו מרחו עליו טונות של ג´ל. הוא גם קצר מדי... ומעט נפוח. זאת בעיה שמעט חוזרת על עצמה אצלך, תשתדל לעשות שיער יותר "דק". מה שכן, הדרך שבה החולצה נתלת על הדולי- פשוט מהמם!
פיבי -
ישר מדי!!!!!! די לעשות בגדים ישרים!!! קישטה! לך! עכשיו, בתור סתם דולי, זה פשוט יפיפה, אבל הבעיה שיש כמה קווים ממש שונים לדולי מאשר לתמונה - החולצה, למשל. שים לב שבתמונה החלק העליון שלה כמעט ישר לגמרי (עכשיו נזכרת לי לעקם את הבד
), רחב, והכפיות מאוד נוטות לצדדים. בדולי הן יוצאות כמעט מאמצע החולצה, ומאוד מעוגלות. וזאת רק אני מדמיינת, או שלפיבי יש "קווים" (נו, אלה שמעבירים בהם את החגורה!) למעלה בג´ינס? אני כמעט בטוחה שיש, קווים שלא מופיעם בדולי. וגם השיער של פיבי בתמונה הרבה יותר פזור. בדולי הוא ממש גולש כאילו החליקו אותו עם טונות של ג´ל.
אבל כרגיל - מהמם. (ואולי אתה חושב שאני נודניקית, אבל תחשוב על זה שפתחתי כל דולי שלך והתבוננתי בה במשך הרבה זמן, מבחינה בכל פרט).