הולי-דולי חדשה!!!

charmedmen

New member
יו יו יו מה אתם כול כך קפדנים?

לפי דעתי מי שלא רוצה להגיב או לראות את הדוליז אז שלא יראה ומי שכן רוצה שיראה ואם לין מסכימה שיהיה שרשור של דוליז אז זה בסדר. וגל אני יודע שלא היה לי כוח לקרוא את האתר ואני אקרא אותו ולא היה לי גוונים במכנסים או בשיער לקחתי גוונים מהפלטה ולשיער ולמכנסים לא היה גוונים כי זה על פי תמונה ( מחקתי אותה ) ואם אתה יוכול תביא לי פלטת גוונים עם גוונים יותר כהים. ולכול אלה שאומרים לכו לפורום דוליז אז תבינו ה מתעלמים מאיתנו והאנשים שם מקתוענים אני לא (לא יודע מה בקשר לגל) מקצוען וזה לא נעים להיות לידם ולידכם זה הרבה יותר כיף להכין דוליז אך ורק של מכושפות ואתם יותר חברים מהם וחוץ מזה אין לי כוח לעבור שוב את התהליך של להכיר את כולם ולהתידד עם כולם ולהבין איך אתם מתנהגים ועכשיו עד שהצלחתי סוף כול סוף ( או שלא הצלחתי?
) אבל בכו מקרה כאן הכי כיף לעשות דוליז של מכושפות ואולי דוליז של קטעים מתוך הסדרה נגיד קול שולח כדור אנרגיה בדוליז וכאלה.

As I Am

New member
גאד... *מגלגלת עיניים* ../images/Emo103.gif

בינתיים שרשור אחד זה בסדר, כי הפורום לא עד כדי כך מלא בכל מקרה. אני לא יודעת מה בקשר להמשך, כשיתחילו שידורי העונה הרביעית בארץ, וכשהעונה החמישית תתחיל לרוץ בארה"ב ובאינטרנט. אולי אז זה יישתנה.

charmedmen

New member
הנה שאנן דהורטי ב...

בתופה רעה לאחר 10 חודשים של ברוגז עם הספר (לתמונה אין כול קשר לשחקנית ואין היוצר אחראי לפגיעה ברגשות מעריציה של השחקנית) דרך אגב זאת לא דולי אמיתית אלא דולי שנעשתה תוך 5 דקות ובאצבע אחת

Tai Lyn

New member
היא נראית יותר כמו שאנון דוהרטי

מסרט סקס או מבאטמן הדור הבא אבל לא חשוב היא ממש לא דומה לשאנון והעיצוב במילה אחת - גרוע בלי להעליב ביקורת בונה!

HuGo Hell

New member
אפרו? ../images/Emo12.gif {אתה פשוט לא יודע לעשות..

סורי אל תעלב} ואני עדיין לא רוצה לדעת איפה היית בצ´אט ממש לא.. לפחות אני מקווה שנהנת ^^;; {ליאל}

Woogyman

New member
רועי - תפרוש בשיא.

עסקי הדוליז זה כנראה לא בשבילך (בדומה אליי).

charmedmen

New member
אתם ממש לא יכולים להבין בדיחה גרועה

מה כול כך קשה להבין שאת הדולי הזאת עשיתי תוך שתי שניות באצבע אחת אני ממש יודע שהשיער לא יפה ולא דומה או מציותאי אבל עדין זה היה אמור להיות בדיחה...

charmedmen

New member
הנה שאנן האמיתית וזה הכי קרובב שאני

מצליח בשיער (עדיף לראות את הדולי מרחוק)

Woogyman

New member
אני חושב שזה בסדר..

כל עוד זה משורשר והם לא דורשים תגובות טכניות בסגנון פורום דוליז.. אם הבנתי נכון את לין.

charmedmen

New member
הוגו מה לא בסדר במה שאנחנו עושים

הרי לין מרשה לעשות את זה כול עוד זה בשרשור אחד! ואתם לא תמיד צריכים להעיר לנו במקום להגיב על הדולי

Charmed Gal

New member
לין!!!

סליחה? אני לא משרשר? יש פה עוד דוליז של ילדים אחרים הם לא משרשרים אלי! לכי תסתכלי על הדוליז שלי כולם משורשרים! הדוליז הראשונים שלי בכלל היו איזה 8 בשרשור חד, שאני שרשתי! ובעמוד הזה יש רק שניים, אחד שכבר לא קופץ ואחד חדש!!!! אז תעשי לי טובה! אני ועוד איך משרשר! אבל אני לא אשים פה יותר דולזי אם התגובות הדוחות שלכם... אבל לפי זה גם אל תשימו פה יותר פאנקיקים יש פורום גם לזה! לא שאני רוצה שיפסיקו אבל רק הבהרתי נקודה! ואתם יודעים הפורום גם ככה חצי מת אופל פותחת טופיק כל יום ופה ושם מישהו אחר, כך ששרשור דוליז ממש לא מזיק לאף אחד! ועכשיו שאופל לא פה הפורום בטח בכלל ימות שוב!

Charmed 4ever.

New member
גל... קצת הגזמת עם התגובה,../images/Emo54.gif

אתה לא חושב? מה הקשר בין פאנפיקים לבין דוליז?? אוקיי... אני יכולה עכשיו להסביר לך את ההבדל! כשאתם מפרסמים דוליז, אתם מבקשים תגובה גם על המבנה של הדולי עצמה ועל המקצועיות שלכם... (בשביל תגובה כזו נבנה פורום דוליז!) בפאנפיק, שזה לגמרי שונה... ו.. נכון יש פורום לפאנפיקים, אבל פאנפיקים זה סיפור אחר לגמרי, כי בפאנפיק כותבים תגובות על התנהגות הדמויות בפיק ולא על איכות הכתיבה למרות שמי שמגיב על פאנפיקים בד"כ מגיב גם על איכות הכתיבה.. אבל אתה לא יכול לבקש מאיתנו לא לפרסם פאנפיקים שקשורים למכושפות כי זה אחד הדברים שאנשים עושים, אבל דוליז התחיל להיות ממש מכה.... כי כל יום יש דולצי חדשה... אז.. כן, אפשר לפרסם שרשור דוליז אחד כדי שאנשים יוכלו להגיד אם הדוליז דומות או לא למקור (לא המקור הזה!)... אבל אתה לא יכול לבקש מאיתנו להביע דעה על האיכות של הדולי עצמה כי זה לא המקום.... חוץ מזה... אני חושבת שאתה מאוד מוכשר בהכנת דוליז!

Woogyman

New member
יש גבול לכמה שגולשים פשוטים וחמודים

כמונו, שלא ניסו לצייר דולי בחיים שלהם, יכולים להגיב על דוליז, במיוחד כשזה 20 ביום. תאלצו להסתדר בלי יותר מדי תגובות או ללכת לפורום דוליז.

Charmed Gal

New member
נכון מאד 20 ביום!!!

אני עושה אולי שתיים ביום וגם לא שם אותם ישר, אני מחכה שיהיו לי 4,5 ואז אני שם, ואני כועס על זה שאתם אומרים שאני לא משרשר!!! אני ועוד איך משרשר! נכון מאד 20 ביום!!! אני עושה אולי שתיים ביום וגם לא שם אותם ישר, אני מחכה שיהיו לי 4,5 ואז אני שם, ואני כועס על זה שאתם אומרים שאני לא משרשר!!! אני ועוד איך משרשר! וניצן אותו דבר עם הפאנקיקים!!! אתם רק צריכים לומר אם לדעכתם הסגנון של הדמויות דומה לסדרה! ואם כבר לןמר את דעתכם על הכתיבה! אותו דבר עם דוליז , לומר אם זה דומנה לדמויות או לא ומה שבא לו שיתן ביקרות! כו אופל (את חסרה לי מאד
) !!!

Tai Lyn

New member
גל פאנפיקים זה אומנות, דוליז זה...

זה... איך להגיד את זה? לא!

למעלה