תרבות דיבור בפורום

1. אין לנהל מתקפות אישיות 2. אין לכנות אנשים בשמות - באופן גלוי או סמוי 3. אין להביע ביקורת אישית על בחירה שאדם עושה בחייו 4. אין להתייחס לאישיות / לחכמה או לתכונות אישיות אחרות של גולש אחר 5. אין לדבר על בעיות גולש אחר אלא אם הגולש עצמו העלה את הנושא בפורום 6. אין לתקוף אדם במצוקה מה כן עושים? 1. אם יש לך מה לתרום לדיון - אחלה!! אם אין - מותר לא להגיב 2. לספר על חוויות אישיות שקשורות לנושא 3. לתת רעיונות כיצד ניתן לפתור בעייה שהגולש ביקש עליה תגובות 4. להיות אוזן קשבת ולב תומך כשצריך 5. אם יש חשד שאדם הוא מטריד או מתחזה - יש להמנע מלהגיב ולהפנות את תשומת הלב שלי ו/או של מיכלי כדי שנטפל בגולש הבעייתי. 6. הותקפתם ישירות? - התעלמו! מיכלי ואני נטפל בגולש ו/או בהודעה - אפשר ורצוי ליידע אותנו. אילו הודעות נמחקות? 1. פרסום 2. הודעות עם מספר טלפון (כמעט כולן) 3. הודעות שעל פניהן פוגעות בגולש אחר (אפילו חשד) 4. הודעות עם ניבולי פה, קללות וכדומה 5. שיחות אישיות שאינן נוגעות לענייני הפורום 6. הודעות שדנות בניהול הפורום - כבר פירטתי כיצד לנהוג בעניין מקווה שלא שכחתי כלום

די נאוה מספיק עם הציטוטים האלה

יש פה אנשים עם תארים ויכולת מופלאה של הבנת הנקרא ולא צריך לזלזל באינטיליגנציה הליכות ונימוסים של אף אחד. תוך 3 דקות למדתי מי פה הפורום ויש כאן 4-5 שמות פעילים ותו לא. יש פה הרבה יותר נסתרים ומזדמנים שלא מצאו לנכון להתבטא פה אולי בגלל היובש. אני מסכימה איתך ועם מיכלי שיש דרך לבטא דברים אבל אתן לוקחות על עצמיכן יותר מידי תפקידי שוטרות ופחות מידי לזרום עם אנשים ומה שבא להם להגיד. ניראה לכן הגיוני לנתב כל פיפס למקום אחר במקום לתת לכולם תחושה שפה המקום לספר ולשתף? נו באמת?

mici122

New member
שלום לכולם שיתוף../images/Emo4.gif

אז לא הייתי כל היום בבית ועכשיו חזרתי ו 20 מיילים קיבלו את פני ונכנסתי לכאן ותהו ובהו ואני לא מאמינה אני פשוט לא מאמינה נאווה זוהי השיטה? למחוק? לשלוט? להחליט בשביל אחרים מה טוב? ממש לא מובן לי למה? הרי באנו לכאן מתוך רצון שלנו מתוך אהבה רצינו להיות בבית חם ובבית חם יש שיתוף, הבנה, אהבה וכשבא לך לדבר על כלב, חתול, פרה או דג או כמה כואבת לך הבטן, האוזן או הרגל וכמה את מתרגש ממילה טובה, או מעשה שהנסיך או הנסיכה עשו למענך או סתם בא לך לקטר ולבכות או לצחוק ולשמח אז אתה עושה את זה בלי לחשוב על זה פעמיים אם זה המקום או לא בקיצור נאווה כל כך חבל שככה ניווטת את הדברים יכולנו להיות כולנו כאן ביחד משפחה חמה ואוהבת
אנחנו בטוח נמשיך להיות משפחה
אם זה בפורום פה או בבית אחר
אנחנו עוד על מזוודות עוד לא הספקנו לפרוק הכל אבל את תשארי לבד עם עוד 2 או 3 כותבים ודבריי נאמרו באמת מכל ה

היי מיכוש, טוב שאת בבית...

ספרי איך היה היום? מה עשית? ספרי, שתפי כולנו געגועים... ואנא השתדלי שזה יהיה קשור לחד הוריותך... בבקשה? אדמונית

mici122

New member
אז אספר מה הית אתמול בערב

בן זוגי ה חד הורי הזמין מקום במסעדה משהו משהו זה נקרא קפה AMOUR יש שם גם חד הוריים אבל גם נשואים על השולחן המתינו 2 כוסות שמפניה עם בקבוק שמפניה נר מיותר ו חד הורי בלון גדול וצבעוני עליו כתוב יום הולדת שמח חד הוריתשלי אכלנו אוכל שחבל על הזמן אני לא ארחיב כי זה שייך לפורום גורמה אבל על הקינוח אני חייבת לספר מוס קציפת שוקולד בלגי לבן עם רוטב פסיפלורה אמממממממממממ משהו משהו מקווה שבריי נגעו לפורום היה פשוט נפלא וטעים

לולה3

New member
מיכלי אולי די?

את לא חושבת שיש בהערה שלך מין הציניות בעצמה. כמה אפשר להגיד נו,נו,נו...ולנופף עם האצבע? תיזרמי... בבית שלך אין מקום לקצת ציניות? העלבות/הכפשות/פגיעה בכותב אחר כל אלו מובנות ומחויבות מחיקה. אבל את יוצרת בפניי את הרושם של אדם היושב ואומר אופס למשפט הזה אני רגיל ,הוא מאיים עליי אני אמחוק אותו.. את הנהלים העברתם הצורה ברורה למידי,עכשיו תרגעו ותשתתפו . הייתם עסוקות בלהסביר את עצמכן ואת נהלי פורום זה יותר מאשררק באמת להיות פה ולנסות לקחת חלק בקליטה שלנו. השינוי לא קרה רק לנו,אלא גם לכן, אתן לא יכולות לצפות שהכל ישאר אותו הדבר. הרי ברור לכן שמצטרפים חדשים באים עם טעמים ומרקמים שונים , צריך היה להיות ברור לכן שאופי הפורום ישתנה ולו במעט, ואתן צריכות לקבל את זה באהבה. אם הכתיבה הדינאמית, והיבשושה לדעתכן של ה"בוקר טוב" "ערב טוב" מאפיינת את אותן מצטרפות חדשות {כולל אנוכי} לא מתאימה לכן. אז יש פה בעיה ,אתן את שיעורי הבית שלכן לא הכנתם. בתור מוחקות המאה המנסות לשמור על צביון הפורום הזה כפי שהוא הייתם צריכות לגשש לדעת איזה נשים אמורות להצטרף אליכן. ואז להגיד מתאים לנו /לא מתאים לנו. עכשיו אנחנו פה. אולי פשוט תנסו להשתלב, השינוי הוא לא רק לנו אלא גם לכן. שיהיה לנו יום טוב.

mici122

New member
לולה סליחה???????????

וכי למה את חושבת שלא מתאים לנו? הרי לא רק בענייני קפה וביי והיי דנו כל הזמן אבל.... כאשר המנהלת פה מודיעה שלא לדון בשום שיתוף שלא נוגע לחד הורי/ת אז זה מוגזם ואם אני רוצה לספר לחברותיי איך נהנתי אמש אז זה אסור כי נאוה לא היתה מעורבת קודם הרי הדוגמא של ציפורן היא הדוגמה הטובה ביותר בגלל ששאלנו לשלומה וגב' נאוה לא ידעה על מה מדובר היא הרגישה בחוץ או מאויימת או השד יודע מה במקום לשלוח לציפורן מסר שחשוב לה לדעת מה היה כדי לתמוך בה היא יצא בהכרזה שזה מתאים לפורום אלימות במשפחה נו באמת? זה מוגזם! איפה חופש הביטוי? אפשר לדון על המון נושאים ולא כל הזמן להדגיש את חד ההוריות שלי ולכן הקצנתי עד כדי בחילה את השיתוף שלי

לולה3

New member
נו שוין.. הגבתי ל"אנא הימנעי

מתגובות ציניות". שימי לב עד כמה הרוחות טעונות פה. ובבקשה קיראי שוב את אשר כתבתי. ולא אני לא חושבת שעניני היי וביי היו המהות שלנו. להזכירך אני שיתפתי והייתי חלק מזה 3 שנים. ההודעה שלי לא התיחסה לדברייך,ההפך הוא הנכון מצאתי את זה משעשע, אבל אוסיף ואומר שכמו שנאוה העבירה מסר כן גם אנחנו. ובחיים כמו בחיים הא/נשים הם אלו שקובעים את הלך הרוחות.ולכן אין טעם להמשיך להגיב לכל הודעה "זה לא שייך לפורום חד הורי" . בואו נזרום ...יותר פשוט מזה? ובלי פיוזים קצרים בבקשה

daliach

New member
../images/Emo65.gifחד-הוריות

בתור חד-הורית שמחה למצוא כאן עוד חד-הוריות ואפילו עם חוש הומור שמשתפות אחרות בחוויות היום יום שלהן הרי זו אחת מבעיותנו שאין לנו עם מי להשתתף ואני שמחה למצוא שפה משותפת גם לבעיות וגם לשמחה עם אותן חד-הוריות

למעלה