לנאווה...
עד עתה נמענתי מלענות ולהתווכח. אבל באמת, יש לי שאלה אלייך והיא נשאלת בשיא הרצינות: מבקשת ממך הסבר מהותי וענייני לתכלית הפורום, למהות הפורום, למטרת הפורום. כגולשת וותיקה במספר פורומים, תמיד היתה לי האפשרות להכנס, לשאול, להתווכח, להעלות בעיות ולמצוא פתרונות במסגרת הפורום ותתפלאי אפילו להעלות חיוך והומור מעל דפי הפורום. אם את אכן טוענת שהפורום הוא "בית", מדוע אין לי האפשרות לחפש את הכלב לאימוץ, פה, בין חברותי, בבית!!!!! שהרי "בית" הוא בית לכל דבר, בבית אמיתי אוכלים, שותים, רבים, צועקים, מחייכים, עושים ברוגז, עושים שולם, מתייעצים, מתווכחים ועוד הרבה הרבה דברים שמן הסתם לא עולים כרגע בנפשי הסוערת. מדוע אני צריכה עכשיו ללכת לפורומים אחרים ולחפש את הכלב? מדוע אני צריכה ללכת לפורומים אחרים ולחפש מרגוע לנפשי הדואבת עקב היותי חד הורית? האם בפורומים אחרים כמו "בדידות" יבינו את בדידותי שנובעת מהיותי חד הורית? שהרי יש אנשים רבים שנמצאים בין אנשים ובחברה והם בודדים מאוד מאוד!!!! האם בפורום בעלי חיים/כלבים יבינו את הצורך שלי או אי הצורך שלי בכלב ואת המשמעות שיש לכלב במשפחה חד הורית לעומת משפחה קונבציונלית? ובנימה אישית נאווה, מעולם לא פגעתי באף אחד ובאף אחת באנשי פורום זה או אחר, ובכל זאת - מקווה אני מאוד שאת ביתך שלך את מנהלת בצורה חמה יותר וביתית יותר. נ.ב. מדוע מחקת את הודעתו של דניאל? האם הוא קלע למטרה מסויימת? למזלי, הספקתי להדפיס את הודעתו לעתיד. אם נצטרך. ולידיעתך: אינני מכירה את דניאל. להיפך, הוא פגע אתמול מאוד בחברות הפורום ואני בחרתי להתעלות ולא להגיב. את המסקנה הוא כנראה הסיק לבד. וחבל שאת לא. שתהיה לך אחלה של שבת בביתך הקר והמנוכר.