טומי*

New member
שבוע טוב ......../images/Emo70.gif

צילום השקיעה מהיום ע"י אב חדהורי בחיי כולה פורום

r a l i

New member
עכשיו אני מבינה לאן נעלמה ההודעה ..

זהו זה, עד לפני רגע זה היה ממש אניגמה... אז גב' מנהלת, המחשב שלי שקרס שייך לאם חד הורית החדירה שבוצע למחשב בוצעה במחשב של חד הורית... ולחברות שלי שהן גם חד הוריות, חשוב מן הסתם לדעת לאן נעלמה שבוע ימים החברה שלהן החד הורית, נ.ב. קניתי מייבש כביסה חדש....מיוחד לחד הוריות!

m i c h a l i

New member
וההסבר שלי לכל המחיקות

כי אני באמת לא מתכוונת לשלוח לכל אחת ואחד הודעה אישית על כך למרות שכך אני נוהגת בד"כ. מצטרפות ומצטרפים חדשים את הידיעה על היצטרפותכם אל ביתנו קיבלתי ברגשות שמחה והתרגשות. לקבל קבוצה גדולה של משתתפים חדשים ( בבת אחת) אכן עוררו בי תקוות לבית גדול יותר משהיה . הסברתי את חוקי הבית כנהוג בכל מקום חדש אליו אנו מגיעים. אני בכל אופן כשמגיעה למקום חדש יושבת וקוראת קצת את הלך הדברים, מנסה להבין מי ומה ועל מה מדובר במקום אליו אני מגיעה. לפעמים אפילו שותקת זמן רב עד שאני מבינה שאכן כך ראוי לנהוג ואלו הם חוקי הבית. לא כדי לרצות את היושבים בו אלא כדי להשרות אווירה נעימה מהרגע הראשון בו רגלי דורכת בו. גם נאווה וגם אני קיבלנו את העובדה שאתן חבורה מגובשת ושמחה אך כמה חבל שירדתן לפסים אישיים, העלבות, מסרים לא ברורים ופתיחה במלחמה שמבחינתנו אף פעם לא החלה. הצבתי בפניכן את חוקי הבית, מן הראוי היה שתקראו אותם אולי תפנימו. כל הודעה שלי תמיד הסתיימה בהערה שניתן לפנות אליי בכל עיניין: אם זה בתפעול הטכני של הפורום ( למרות שאין זה מתפקידי) אם זה כדי לענות על דבר מה שאינו ברור אם זה בהודעה ברורה למדיי מה מקומם של הודעות פירסום ( בלוחות) אם זה בהודעה על שיחות חולין שמסתכמות בהיי וביי ומי נמצא ( לשם זה קיים הצט) נאווה ואני לא נמצאות כאן כדי לחנך אף אחד. ההודעות שנמחקו עברו על חוקי תפוז בכלל ועל חוקי הפורום בפרט. כל הודעה שתכיל פגיעה אישית בכל אחד מחברי הפורום תימחק ללא התראה. כולי תקווה שלפחות חלק מכן אכן תמצאנה את הבית החם שיש לנו ולשאר חברי הפורום להעניק. אנו לא מתכוונות לשנות את חוקי הפורום אך אני מדגישה שוב , כל הערה או הצעה לשיפור או לרעיונות חדשים כגון סקר, רעיון לדיון וכו' יתקבלו בברכה. הדלת בבית הזה תמיד פתוחה .... לשני הכיוונים... אני מתכוונת להיות בצ'אט של הפורום בשבוע הקרוב החל מהשעה 22:00 כולכן מוזמנות לשוחח להעיר לצחוק לחבק להיות משפחה

מי שמצפה שישבו ויקראו פה את הלך

הדברים , בסופו של דבר מקבל פורום של קוראים בלבד כפי שהרבה נכנסו לאחרונה וטענו שהיו, ללא השתתפות אקטיבית. מן הראוי שכשמנהלת קוראת כזה דבר שתסיק את המסקנות. יש פה בפורום אנשים שמכירים אחד את השני גם לא וירטואלית? מסופקתני... נכון שהכניסה של האורחים היתה קצת כמו רוח סערה אבל זה מה שנותן נפח ורצון לגרום לפסיביים להשתתף. אני במקומכן מנהלות יקרות, הייתי נותנת לדברים להתגלגל בלי להתערב והמחיקות הן הגרועות מכולן כי זה מראה על חוסר יכולת ורצון לנהל פורום שנוגע לאנשים .... כל מה שנמחק כאן כבר נקרא ע"י מי שהיה צריך לקרוא ולמחיקה אין משמעות. חוץ מזה הרוב קובע ואולי המנהלות צריכות להתבונן מהצד וללמוד קצת יותר על הנפשות הפועלות, ולהתאים את עצמן למצב החדש .

m i c h a l i

New member
מצטערת

אך את באמת חושבת שאת מכירה אותי ואת אנשי הפורום. אכן אנחנו מכירים אחד את השני , כמובן שלא את כולם. המחיקה לא נעשית על מנת לסתום פיות ואיומים מסוג "הדפסתי" הם חסרי משמעות. ניבולי פה או פגיעה אישית בכל אחד מחברי הפורום תימחק את מוזמנת לקרוא שוב את שכתבתי. בברכת סופשבוע נעים לכל מי שבוחר להישאר כאן איתנו וגם למי שלא

../images/Emo24.gif מיכלי

מסכימה עם כל מה שהסברת.. עד היום זה היה כך ואיני רואה שום סיבה לשינוי. נכנסתי ראיתי "חושך" ברחתי כל הכבוד לך ולנאווה על הסדר בבאלגן חשוב שיהיה כאן נעים וכייף

שוקולT

New member
מיכלייייי ../images/Emo23.gif

קראתי את השירשורים ונדהמתי, עד כה היה כאן נעים ונחמד, אמנם תמיד נחמד לקבל חברים חדשים אולם יש לכבד את "הבית" אליו נכנסים.. מצדדת בך , במצוטטת ובדגיגה, גם אני חושבת שאע"פ שנוספו חברים חדשים לא צריך שישתנה פה כלום מצדיעה לך ולנאווה על העבודה אותה אתן משקיעות כאן יישר כוח

m i c h a l i

New member
וכמו שאמרה נאווה לפניי

הפורום הזה נמדד באיכותו ולא בכמות ההודעות שבו. אני תמיד מוכנה ללמוד דברים חדשים אבל לא מוכנה שיסובבו את ידי ויכריחו אותי ללמוד אותם. על אחת כמה וכמה במקום שהוא לא רק שלי אלא של עוד הרבה אנשים אחרים גם אם הם "רק" קוראים פסיביים כהגדרתך. אנחנו אוהבות אותם גם כפסיביים. הערות נוספות לגביי אופן ניהול הפורום נא להפנות להנהלת הפורומים.

ממש כמו רוח סערה

וואו לא יאומן. לא נכנסתי בערך שבוע, והיום כשנכנסתי נדהמתי!!!! מה קרה כאן? בלאגן גדול. וחבל מאוד. אין לי הרבה להוסיף על מה שנאמר בנוגע לאורחים. אכן מסכימה, כשנכנסים לבית זר, לא נכנסים כרוח סערה והופכים את הקערה על פיה!!! רק נכנסתם וכבר ניסיתם להשתלט, לשנות, להעיר, לפגוע, לנפץ ולנתץ כל מה שקיים. מה זה קנאה? הוצאת אגרסיות? תוקפנות שמצאה חור ניקוז ופשוט השפריצה החוצה? על מי? על חפים מפשע! על מארחים שרק הסבירו איך נוהגים כאן בבית. לא בבית שלכם ולא בבתים אחרים. כאן!!!. אז מי שלא יאה לו או לה שפשוט יפנה את פניו לדלת - ויצא. אף אחד לא מחזיק אתכם כאן בכוח. אנחנו הפסיביים, הקוראים, השקטים וה"חנונים" נהנים כאן מאוד. נהנים מהתמיכה, העידוד, הפירגון וסתם לאוזן הקשבת... אז... זהו. מי שחושב וחושבת שמתאים מברוק

m i c h a l i

New member
תודה לך דגיגה... לך ולכל המגיבים

גם כאן וגם במסרים על העידוד והתמיכה שלכם הבית הזה פתוח לכל מי שמוכן לכבד את יושביו שבוע טוב לך

../images/Emo4.gifמזמן לא הייתי

ואני המומה מהמהומה. מה קרה לבית החם? ולמה אין זכות למנהלות לנתב את הפורום שיתנהל על פי הכללים המקובלים פה?

מבקשת להוסיף דיעה על המתרחש

בימים האחרונים עובר ביתנו זעזוע, וזה כואב לכל מי שזה מהווה עבורו בית ואכפת לו מהבית. לטובת החדשים שהגיעו אלינו, אשמח לספר כמה דברים. הפורום שלנו ידע עליות ומורדות רבים. הוא עבר תקופות שהיה תוסס ומלא שירשורים ודיונים. בית במלוא מובן המילה. וידענו גם תקופות של געגוע למשהו שחסר. בעיקר אחרי שעזבה המנהלת האחרונה, אביגיל, והפורום יבש כמעט לגמרי לתקופה לא קצרה. אבל לרבים מאיתנו היה אכפת והיה חסר. וכך החליטו מיכלי ונאוה לנסות ולהרים חזרה את מה שהיה, וזה לא קל. עברו בערך חודשיים ואנחנו מנסים להתרומם. אני מבינה ויודעת שהגעתם מפורום מאוד מהיר. ביקרתי בו פעם וראיתי את קצב הכתיבה ותכנים רבים בסגנון "בוקר טוב" "מה הענינים" "מי בא לקפה" "מה קורה" וכו', שזה נחמד מדי פעם או אולי פעם ביום, אבל כשזה הופך להיות דומיננטי, באו ב"תפוז" וארגנו עוד שתי אופציות תקשורת: צ'אט- מתאים בול לשיחות בסגנון מה שהזכרתי. מסרים אישיים- לכל ה
למיניהם, בעיקר כשרק בין שני משתתפים. ז"א, כשבא לי לשאול את מיכלי משהו קצת יותר אישי שלא נוגע לכל המשתתפים או שאינו מועמד להתפתח כדיון, אני אשלח לה מסר. לזה זה מיועד. דבר נוסף- אופי הפורום. האופי פה מאוד שונה מהפורום ב-Ynet. ואני יודעת כי מההצצה שלי אז, ראיתי שאני לא מתחברת. זה לא הסגנון שלי. אני אישית לא כל כך רוצה לראות את הפורום הזה הופך להיות התאום הזהה של Ynet ולכן חשוב לכבד את חוקי הבית שלנו (מה שכתבתי על צ'אט ומסרים). אני לא יודעת מה נמחק. קצב הכניסה שלי למחשב היא פעם ביום-יומיים בדר"כ וזה מה שמתאים לי. לכן, הזילזול שחלקכם הבעתם על איטיות הפורום ו"איזה מזל שבאתם לפני שהוא מתייבש לגמרי" לא רלוונטי מבחינתי. הפורום במגמת עלייה. איטית אמנם, אבל כנראה שזה מה שמתאים לרובנו. אתם לא מצילים אף אחד והציניות לא נעימה ולא במקומה. אנא אל תהרסו מה שאנחנו מנסים בעמל רב לבנות. יש משתתפים שנכנסים כל יומיים, ויש כאלה שפעם בשבוע. ככה זה אצלנו. אני חוזרת ואומרת מכל ה
: אני שמחה שהגיעו משתתפים חדשים , כולכם נראים לי כאלה שיכולים לתרום ונהניתי משירשור ההכרות שלכם. אבל אנא כבדו גם את הותיקים ובאותה מידה שלי לא התאים להיכנס לפורום ז"ל שלכם, כך אולי גם הפורום שלנו לא מתאים לכל אחד. ואתם לא מאיימים אל אף אחד ב"בוא נלך" שלכם
מקווה שיישארו רבים מכם ושהפורום יהיה פורה וביתי כמו פעם. ברוכים הבאים!

EYהודית

New member
אגיד לך משהו אחד...

קרה לי היום משהו מדהים... שלא קרה לי מעולם בחיי. כל כך הייתי צריכה לשתף, אבל הרגשתי שאני פוחדת, המנהלות ירדו עלי ויגידו שזה לא חדהוריות פרופר. אם זאת התחושה שלי, שאני לא מסוגלת לכתוב חופשי כל מה שאני רוצה, אז כנראה שפה זה לא המקום שלי. חבל, אני אוהבת את הבית הזה, תפוז. אני פה עם הפורום שלי כבר שנתיים... קוויתי שאוכל להיות חברה מן המנין בפורום אחר פה, אבל מסתבר שלא. אני מרגישה פספוס. ליל מנוחה

טומי*

New member
המממממממ.....

ממש לא רציתי להתערב בנעשה כאן, אבל בדיפדוף אחורנית הבנתי שהפורום עד לימים אלו שהיגענו לכאן כקבוצה, היה פורום סולידי..עם הודעות מספר ביום יום. אין לי מושג מה הן ההודעות שנמחקו, מה נכתב בהן דברים קשים? העלבות שאי אפשר לעבור עליהן לסדר היום? את כל זה כנראה שלעולם לא אדע. בתור אחד שמנהל כמה פורומים יכול להעיד שפרט לפרסומות או לאוטינג...או להעלבה קשה במיוחד, אני לא מוחק כלום.בין היתר אני מנהל אחד הפורומים הפעילים ביותר של תפוז...פורום של 500-700 הודעות יומיות. אני לא זוכר מתי לאחרונה...אולי לפני חודשיים שלושה שמחקתי איזו הודעה. טוב כמובן לכל מנהל/ת את הזכות לעשות בפורום שלו/ה חוקים משלו/ה...אבל למי זה טוב המחיקות האלו? למי זה טוב חוקים נוקשים של פורום? האם לא מספיקות החוקים של הנהלת תפוז? ה"נוהל של התנהגות בפורומים"? שבוע טוב!

דניאל166

New member
טומי - אולי אפשר לעבור לפורום שלך

קבוצה של 40 גולשות חביבות וחמות שמחפשות בית חם ומקלט למצוקות היום יום. תאמין לי שקראתי את כל ההודעות שנמחקו. לא היה בהודעות דבר קטן שהצדיק את מחיקתן. צריך להיות אדם מרושע ואטום למחוק כמות כזאת של הודעות ללא ניד עפעף. מצער שזה המצב שישנם כאלו אנשים בעולם. מצער שבמדינת ישראל במאה ה21 חופש הביטוי נרמס ברגל גסה. בטוחני שאם מישהו היה פונה לבית המשפט בנדון היו מורים להחזיר לאלתר את כל ההודעות ולשלם פיצוי על עגמת הנפש שנגרמה לציבור שלם.

למעלה