מבקשת להוסיף דיעה על המתרחש
בימים האחרונים עובר ביתנו זעזוע, וזה כואב לכל מי שזה מהווה עבורו בית ואכפת לו מהבית. לטובת החדשים שהגיעו אלינו, אשמח לספר כמה דברים. הפורום שלנו ידע עליות ומורדות רבים. הוא עבר תקופות שהיה תוסס ומלא שירשורים ודיונים. בית במלוא מובן המילה. וידענו גם תקופות של געגוע למשהו שחסר. בעיקר אחרי שעזבה המנהלת האחרונה, אביגיל, והפורום יבש כמעט לגמרי לתקופה לא קצרה. אבל לרבים מאיתנו היה אכפת והיה חסר. וכך החליטו מיכלי ונאוה לנסות ולהרים חזרה את מה שהיה, וזה לא קל. עברו בערך חודשיים ואנחנו מנסים להתרומם. אני מבינה ויודעת שהגעתם מפורום מאוד מהיר. ביקרתי בו פעם וראיתי את קצב הכתיבה ותכנים רבים בסגנון "בוקר טוב" "מה הענינים" "מי בא לקפה" "מה קורה" וכו', שזה נחמד מדי פעם או אולי פעם ביום, אבל כשזה הופך להיות דומיננטי, באו ב"תפוז" וארגנו עוד שתי אופציות תקשורת: צ'אט- מתאים בול לשיחות בסגנון מה שהזכרתי. מסרים אישיים- לכל ה
למיניהם, בעיקר כשרק בין שני משתתפים. ז"א, כשבא לי לשאול את מיכלי משהו קצת יותר אישי שלא נוגע לכל המשתתפים או שאינו מועמד להתפתח כדיון, אני אשלח לה מסר. לזה זה מיועד. דבר נוסף- אופי הפורום. האופי פה מאוד שונה מהפורום ב-Ynet. ואני יודעת כי מההצצה שלי אז, ראיתי שאני לא מתחברת. זה לא הסגנון שלי. אני אישית לא כל כך רוצה לראות את הפורום הזה הופך להיות התאום הזהה של Ynet ולכן חשוב לכבד את חוקי הבית שלנו (מה שכתבתי על צ'אט ומסרים). אני לא יודעת מה נמחק. קצב הכניסה שלי למחשב היא פעם ביום-יומיים בדר"כ וזה מה שמתאים לי. לכן, הזילזול שחלקכם הבעתם על איטיות הפורום ו"איזה מזל שבאתם לפני שהוא מתייבש לגמרי" לא רלוונטי מבחינתי. הפורום במגמת עלייה. איטית אמנם, אבל כנראה שזה מה שמתאים לרובנו. אתם לא מצילים אף אחד והציניות לא נעימה ולא במקומה. אנא אל תהרסו מה שאנחנו מנסים בעמל רב לבנות. יש משתתפים שנכנסים כל יומיים, ויש כאלה שפעם בשבוע. ככה זה אצלנו. אני חוזרת ואומרת מכל ה
: אני שמחה שהגיעו משתתפים חדשים , כולכם נראים לי כאלה שיכולים לתרום ונהניתי משירשור ההכרות שלכם. אבל אנא כבדו גם את הותיקים ובאותה מידה שלי לא התאים להיכנס לפורום ז"ל שלכם, כך אולי גם הפורום שלנו לא מתאים לכל אחד. ואתם לא מאיימים אל אף אחד ב"בוא נלך" שלכם
מקווה שיישארו רבים מכם ושהפורום יהיה פורה וביתי כמו פעם. ברוכים הבאים!