כל כך מרגש...

כתבת במילים שנכתבות ישר מהלב, בפנוכו כזה מהנשמה. וואהו אחד גדול...

m i c h a l i

New member
אם יכולתי להיות...

פיטר פן הילד הניצחי... להישאר ילדה לתמיד... עם התמימות והמשקפיים בוורוד... ובלי הדאגות היומיומיות שכל כך מעיקות לעיתים... ודמות קצת יותר מציאותית הא רובין הוד הלוואי והיה לי לתת למי שאין

../images/Emo91.gif אירוח בפורום

הפסיכולוג ארז ניסימוב ברוש מתארח בפורום "הורים לילדים גאים" בשבת, שעה 21:00. ארז ניסימוב ברוש, פסיכולוג המתמחה בתחום של זהות והעדפה מינית. הוא נותן יעוץ וטיפול בהקשר של זהות מינית והעדפה מינית להומוסקסואלים, לסביות וביסקסואלים. כמו כן נותן ארז יעוץ וטיפול זוגי ומשפחתי בהקשר זה ובכלל זה להורים. עיקר עבודתו עם מתבגרים ומבוגרים. אתם מוזמנים לרשום שאלותיכם
[אפשר גם לרשום כאורחים]

NשלD

New member
נכנסתי להגיד בוקר טוב ושבתשלום|כלני

לכולן ב
החדש ובכלל אתמול היה כיף לפגוש את TITI המקסימה והחייכנית . את אור ובתה היפיפיה
לאשה זרה שתמונה שנעשתה במו ידיה תלויה בחדרו של
מי מצטרפת ל
של בוקר N של D אמא חד הורית לילד בין חמש וחצי מירושלים

שבת שלום ובוקר אור../images/Emo183.gif

נכנסתי לכאן היום כדי להפרד מכן לא נראה לי שאסתדר כאן בפורום מאז שאני אתכן קרוב לשנתיים ההתנהלות היתה שונה היה לי חם ונעים ויכולנו לדבר על הכל על הכאב ועל הצער על דברים שמחים ועל הכל בעצם היה לי כייף עם כל אחת ואחד בפורום הקשרים החמים והקרובים אחת לשניה לצערי פתאום נעשה לי קר ואני לא מרגישה שזה זה אז להתראות בנות בשמחות
ותודה למנהלות הפורום שאירחו אותי כאן ושמחות בלבד מציפורן שמחבקת את חברותי בחיבוק ענקי ואני מאמינה שעוד נתראה ציפורן אם חד הורית לשלושה שהחליטה להמשיך את חייה בתנופה חזקה ולקום בחוזקה על רגליה ויהי מה

ולעת עתה...

אני לא פה. בבית שלי, בפורום שלי. במייל, בטלפון, בסלולארי. שבת שלום לכולכן.

לולה3

New member
להמשיך את חיי בתנופה חזקה

ולקום בחוזקה על רגלייה ויהי מה".. ציפורן יקירה, את עוברת תקופה לא קלה, זה הזמן לעשייה,את חייבת לעשות קאט לסיפור שלך ושל רפי . זה לא בריא לך,ובטח לא לילדים. אני בוחרת להתעלם מהפרידה הרישמית,ולו רק בגלל התקווה שאם תרגישי לנחוץ לקבל חיבוק,חיזוק,תמיכה. אני פה בשבילך

daliach

New member
בוקר טוב לבית

בוקר טוב לבית של תפוז, כמה מאיתנו עברו כמה בתים אתמול והגיעו לבית חדש ומשוכלל עם מארחות חדשות בית שהתנהל מזמן לפי חוקיו, אבל היום בתקופה כזו ששכר הדירה ממריא אולי ננסנ לראות את היתרונות של הבית את זה כותבת מישהיא שמאוד אוהבת להגיד את דעתה לא משנה למי ולמה\ אבל גיליתי בשנה האחרונה הרבה חברים וחברות חדשים שמאוד מפרגנים ובנוסף חד-הורית או הורי הוא בן אדם שמתמודד עם הרבה דברים וזה תמיד אחרת גם רם לא מיוחד תמיד כחד הורית

הודעות רבות נמחקו - הסבר למעוניינו

חלקן פשוט עוברות על חוקי תפוז. אחרות ניהלו איתנו דיונים שמקומם במסרים או במייל מי שעדיין לא יודעת לשלוח מסר, מוזמנת לקרוא שוב את ההודעות על כללי הפורום - יש שם הסבר. להלן מצורפת הודעה (נפרדת) שמרחיבה למי שמתקשות להבין, מה הכוונה תרבות דיבור בפורום אני מבקשת לחזור ולהדגיש: שיחות אישיות מקומן במסרים, במייל או בצ'אט למי שיש בעיה בהבנת המשפט הזה, אשמח לתרגם במסר אישי (נא לפנות אלי במסר, כמובן) דיונים על ניהול הפורום אם יש למישהי/ו משהו חשוב לומר לנו, אנא פנו במסר אלי או אל מיכלי דיונים ביניכם = שיחות פרטיות אתן רוצות להתלונן - פנו להנהלת הפורום הפורום נועד לדון בנושאים שנוגעים למשפחות חד הוריות, להיות מקום חם ובטוח לאנשים לגעת בנושאים שאי אפשר להעלותם בשומקום אחר

לנאווה...

עד עתה נמענתי מלענות ולהתווכח. אבל באמת, יש לי שאלה אלייך והיא נשאלת בשיא הרצינות: מבקשת ממך הסבר מהותי וענייני לתכלית הפורום, למהות הפורום, למטרת הפורום. כגולשת וותיקה במספר פורומים, תמיד היתה לי האפשרות להכנס, לשאול, להתווכח, להעלות בעיות ולמצוא פתרונות במסגרת הפורום ותתפלאי אפילו להעלות חיוך והומור מעל דפי הפורום. אם את אכן טוענת שהפורום הוא "בית", מדוע אין לי האפשרות לחפש את הכלב לאימוץ, פה, בין חברותי, בבית!!!!! שהרי "בית" הוא בית לכל דבר, בבית אמיתי אוכלים, שותים, רבים, צועקים, מחייכים, עושים ברוגז, עושים שולם, מתייעצים, מתווכחים ועוד הרבה הרבה דברים שמן הסתם לא עולים כרגע בנפשי הסוערת. מדוע אני צריכה עכשיו ללכת לפורומים אחרים ולחפש את הכלב? מדוע אני צריכה ללכת לפורומים אחרים ולחפש מרגוע לנפשי הדואבת עקב היותי חד הורית? האם בפורומים אחרים כמו "בדידות" יבינו את בדידותי שנובעת מהיותי חד הורית? שהרי יש אנשים רבים שנמצאים בין אנשים ובחברה והם בודדים מאוד מאוד!!!! האם בפורום בעלי חיים/כלבים יבינו את הצורך שלי או אי הצורך שלי בכלב ואת המשמעות שיש לכלב במשפחה חד הורית לעומת משפחה קונבציונלית? ובנימה אישית נאווה, מעולם לא פגעתי באף אחד ובאף אחת באנשי פורום זה או אחר, ובכל זאת - מקווה אני מאוד שאת ביתך שלך את מנהלת בצורה חמה יותר וביתית יותר. נ.ב. מדוע מחקת את הודעתו של דניאל? האם הוא קלע למטרה מסויימת? למזלי, הספקתי להדפיס את הודעתו לעתיד. אם נצטרך. ולידיעתך: אינני מכירה את דניאל. להיפך, הוא פגע אתמול מאוד בחברות הפורום ואני בחרתי להתעלות ולא להגיב. את המסקנה הוא כנראה הסיק לבד. וחבל שאת לא. שתהיה לך אחלה של שבת בביתך הקר והמנוכר.

הודעתו של דניאל נמחקה כי היא דנה

במה מותר ואסור לנו כמנהלות. חזרנו וביקשנו להעביר דיונים אלו לערוצים אחרים. את יכולה לעשות בהודעה כל שימוש שהוא, ודניאל יכול להעביר את העניין במסרים, או במייל למי שהוא רוצה. תאמיני לי שאני שונאת להיות גננת. אני מעדיפה את הפורום כייפי ומעניין. כרגע יש כאן בעיה והטיפול הוא חריף בהרבה מזה של היומיום. אילו הודעתך זו נכתבה לכל גולש אחר (כולל מיכלי), היא היתה נמחקת לאלתר בגלל הערות השוליים שלך. זאת ללא התחשבות בתוכן החשוב שלה קחי זאת לתשומת ה
בניסיונך להבין את מה שקורה כאן.

כנראה שבאמת לא הצלחתי להעביר את

המסר - אנסה שוב. כל עניין שקשור לחד הוריות - רלוונטי. אם את בודדה כי את חד הורית - יש מקום לדיון על בדידותך בפורום. אם את בודדה כי אין לך הורים - זה מתאים יותר לדיון על יתמות. אין בעיה לחפש כלב כאן, דרך החברות. האייקון
יהיה במקומו בהודעה כזאת. ובכל זאת, הבירור הראשוני הטכני שאני עושה עכשיו, אין מקומו כאן כי הוא לא שייך לחד הוריות. דוגמא נהדרת היתה כאן בשנה שעברה כאשר חד הורי34 אימץ כלב ועשה לנו תחרות לבחירת השם - זה כן מתאים אני מציעה שתעלו את מה שמטריד אתכן באמת, בלי לשבור את הראש אם זה מתאים או לא. עד כה, בדיונים ממשיים - לא סתמתי לאף אחד את הפה (למעט פגיעה בגולשים אחרים)

נאווה יקירה, דברים שהלב לא מקבל...

לא יועילו כל ההסברים שלך. ובאמת חבל על הזמן שלך. ואני חשבתי שמטרת הפורומים הינה על מנת להביא, לשתף, לחלק חוויות קשות ומענגות כאחד. אבל אם היית יודעת את גילי, היית יודעת כמה זמן עבר מאז ראיתי את המחנכת שלי מבית הספר המאוד דתי שלמדתי בו והתמונה שזכורה לי היא: מורה ממושקפת, עם בגדי מלאך המוות וסרגל עבות בידה. ולאחר טיפול ארוך ארוך הצלחתי להפטר מהתמונה הקודרת הזאת. והיום, התמונה הזו חזרה אלי בהינף יד. היי שלום.

EYהודית

New member
לא מבינה...

הבדידות בגלל היותי יתומה, מוחרפת בגלל היותי חד הורית! אם היה בן זוג, אולי, לא הייתי מרגישה כל כך בודדה. אז למה זה לא מתאים לפה??? פשוט לא ברור לי! מה לעשות, אני כנראה סתם בן אדם שלא מבין עניין!

למעלה