הודעה נוראית!!

הולי 11

New member
איפה אפשר להתלונן???

למי צריך להתקשר ולהפעיל לחץ בכדי שימשיכו להביא את הסידרה? או לחילופין לבקש מערוץ אחר שייבא את העונות החדשות?? אני אעשה מה שצריך אין לי בעיה! אני אפגין ואשלח כל מסמך שצריךךך

Moses The Fish

New member
איתכם במאבקכם

באיזו חוצפה הנורית דבוש הזו מתיימרת לחנך כשתחת כנפיה המחנכות שודרו בפריים תוכניות ה"שיואו קוסם!" בנוסח "היורש" ודודו טופז? איך אפשר להוריד את היפים והאמיצים כאשר כל יום משודרות בערוץ 2 שתי תוכניות חדשות במקרה הטוב, כאשר שאר היום מורכב משידורים חוזרים?!! באיזו חוצפה גוזלים מאיתנו את שעת המנוחה הזו ומשתמשים בה ליומרות חינוכיות שאנחנו לא רוצים בהן? חוצפה. לדעתי כדאי לעשות מה שעשינו עם ערוץ 3 וצעירים חסרי מנוח. הפגזנו את המרכזיה שלהם בטלפונים נזעמים. תלונות לרשות השניה. יש למישהו את המספר?

הולי 11

New member
איפה מתלוננים???

מה צריך לעשות בשביל שיחזירו את השידורים???? איפה מתלוננים או מפגינים?? מה צריך לעשות? תגידו לי אני אארגן כל עצומה הפגנה ושאשלח כל מסמך אפשרי שקיים!

ועוד

New member
אני שלחתי מכתב מחאה אחד ל"רשת" ואחד

ל"קשת". הכתובות ליצירת קשר נמצאות באתרים שלהם.

שלום

אני צופה היפים ואמיצים מיום היולדי אמא שלי היתה מכורה לזה עם הזמן שהתחלתי לקרוא עברית נהיתי צופה מכורה של הסדרה למרות אי ההגיון הרב שבה למרות הסיפורים שחוזרים על עצמם למרות שכל שני וחמישי טיילור מתה וחוזרת לחיים וכל הלאה הדמות האהובה עלי היתה אמבר[זוכרים אותה]וברך כלל תמיד זו היתה סטפני ופעם אהבתי את טיילור לפני המוות האחרון שלה מאז שהיא חזרה אני לא אוהבת אותה עכשיו אני כבר לא צופה יותר ביפים לא מענינות אותי הדמויות החדשות כל כך אבל לבי עדיין לאהובות והישנות כמו דרלה קלארק וסאלי כמובן אז מישהו אולי יודע בעוד כמה זמן ישודר הפרק שעשו לכבוד סאלי [שמעתי שהשחקנית נפטרה] אם כן אני מאוד יודה אם תגידו לי אהבתי אותה מאוד את כל משפחת ספקטרה|

idan2602

New member
אסור לתת להם להוריד את הסדרה!

הרי אין להם משהו טוב יותר לשדר במקום.אז שימשיכו לשים את החצי שעה הזאת מצידי גם ב2 בלילה, העיקר שימשיכו לשדר. בואו נהיה הגיוניים!!!! שישדרו את היפים והאמיצים בשעות הלילה,לפנות בוקר במקום אינספור תכניות בשידורים חוזרים.יש לנו וידיאו עם טיימר שיכול להקליט באופן אוטומטי! העיקר שימשיכו לשדר! לא ברור לי למה בשעה 1 בצהריים אפשר לשדר את התכנית "סיגליות" של סיגל שחמון בשידור חוזר מלפני שנתיים, אבל את היפים והאמיצים אי-אפשר להמשיך לשדר! מי שמזלזל בצופים - ישאר בסוף בלי צופים!

אני בשוק!!!

שלום אני תמיד מתעדכן בפורום הזה אבל אף פעם לא נתתי תגובה כלשהי אבל אחרי היום הייתי חייב להתאחד אם כולם ואני מקווה שכל מי שאוהב את הסדרה הזאת יתאחד איתנו בפורום הנהדר הזה.במקרה הסתכלתי על החדשות בשעה שש כי בדיוק העברתי את הקלטת בווידאו לאחור בשביל לראות את הסדרה שאני אוהב יותר מכולם ומלווה אותי 12 שנה (אפילו הצלחתי לראות אותה בתאילנד) ץ פשוט לא האמנתי לשמוע שמורידם את הסדרה איזה חוצפה זאת מה מנסים לחנך את הנוער למה איזה תוכן יש בסדרה תאמין הנוער לא צריך את היפים ואמיצים בשביל להתקלקל הוא מקולקל גם ככה אני בן 25 ואני כמעט לא מפספס פרק אחד של הסדרה הזאת אסור לנו לתת לזה לקרות חייב לעצור את זה כולם להתאחד בבקשה!

this one

New member
אני בהלם שמעתי רק עכשיו מה עושים ?

צריך לגייס את מושיק תימור איש הרדיו, בפעם הקודמת הוא עזר לנו מאוד. אפשרות נוספת, שערוץ 3 ימשיך בשידור כמו שעשו עם הסידרה "קרוב רחוק".

this one

New member
אני בהלם שמעתי כרגע על הורדת הסדרה

יש מספר אופציות פעולה 1. פנייה למושיק תימור , בפעם הקודמת הוא גייס את דעת הקהל לנושא והצליח 2. שערוץ 3 יקנה את הסדרה כמו שעשו עם הסדרה "קרוב רחוק"

this one

New member
חברים זו מזימה שתוכננה מראש ! כנסו

הם העבירו לפני חודש את הסידרה לשעה 15:30, לאחר מכן ל- 15:15 והכל במטרה להראות כביכול שאין רייטינג, מה שקרה באמת הוא שאנשים הקליטו את הסדרה. הם ניסו כבר להוריד אותה והפעם עשו זאת ברמייה. בושה וחרפה אני מפסיק לצפות בערוץ 2.

חייב לפעול!

חייב לפעול ממחר כבר לא לחכות עד חודש יוני לכל מי שיש קשרים לגייס את כולם למאבק הזה. נקווה שזה יעבור לערוץ 3 או לערוץ 10 . אחרי שהכלבה הזאת היום דיברה אם צפניה קשה לי להאמין שזה יישאר בערוץ 2

tzofiya123

New member
מממההה???

ערוץ 2 מחליט להוריד?????? הסדרה לא נגמרת?? נחסל ת'צורה... :/

ונפלון

New member
בבקשה בבקשה תכנסו - הצעה לעצומה

רשמתי בבלוג שלי מה שכולנו חושבים, בבקשה תוסיפו תגובות תמיכה ותסמנו
אני מקווה שיהיו מספיק תגובות-חתימות תמיכה ונוכל לעשות מזה מעיין עצומה.

הגם אתה ונפלון?

אני רואה את הסדרה מתחילתה ומאוד נהנית ממנה, נכון שלפעמים היא קצת מעצבנת, כמו ההחזרה של טיילור לחיים
ועוד כמה שטויות כאלה אבל מה זה לעומת כל התוכנית? כשמסתכלים לאחור נזכרים בכל מיני דמויות נשכחות שאפילו את שמם של חלק שכחתי.

אני מבין שזה עצוב לכם, אבל תבינו

ערוץ 2 הוא ערוץ מסחרי שבסופו של דבר מעניינת אותו השורה התחתונה, כלומר הרווח. הסדרה נקנית במחיר מסויים ואם הרייטינג שלה אינו מספיק גבוה אז ההכנסות מהפרסומות לא מכסות את עלות הרכישה. זה הכל. לכל היותר אפשר לבוא בטענות לערוץ 2 על כך שלא עשה מספיק על מנת לקדם את הרייטינג של התכנית.

מייסו

New member
אולי אפשר לפנות ל...

ארז טל. ממה שאני זוכר הוא זה שיזם את רכישת הסידרה מחו"ל. אולי הוא יוכל לתמוך במאבק. יש לו די הרבה כוח. אני אמנם כבר לא צופה בסדרה כמעט כמו פעם (אולי פעם בחודש) אבל אני עוקב אחריה כבר 11 שנים וזה פשוט כואב. עושים לצופים והמעריצים עוול נוראי!!! אני לא מאמין שזה באמת קורה!

ועוד

New member
בואו ותראו איך הם משקרים. אם הסדרה

חסרת רייטינג, אז איך הפרסומת נוגסת בה חמש דקות (אולי7) רצופות? אם הייתם רוצים לפרסם משהו, הייתם מפרסמים בתוכנית כושלת? ברור שלא. לסדרה יש רייטינג מצויין. מישהו חירבש תירוץ כדי להוריד אותה. מפרסמים בורחים מאש מתוכניות "נפולות". וכאן -זה לא במקרה. אז יאללה. תתחילו להציף אותם באי-מיילים. ותשאלו אותם כיצד המפרסמים רוצים לפרסם בתוכנית(כושלת לדבריהם).

ויטרו

New member
אוי, נו, באמת. הגיע הזמן שיורידו את

הסדרה המייגעת הזאת, 200 שנה כבר היא קיימת ושוב אותם סיפורים, לא השתנה מאז הפעם האחרונה שראיתי לפני 10 שנים בערך, כולם נשארו באותה פוזה. צריך לברך "שהחיינו" שסוף סוף הסיוט הזה מגיע לסופו. אני לא מאמינה שיש עדיין אנשים שצופים בזוועה הזאת, get a life!!!!!!! תתבגרו, תעברו הלאה, יש עוד תכניות וסדרות ששוות הרבה יותר מהמסטיק המעופש הזה שלעוס כבר דורות רבים!!!!!

למעלה