הודעה נוראית!!

מה הפלא שאין רייטינג? בכל יום

מזיזים את שעת השידור אז איך נוכל לעקוב עם לא משדרים באותה שעה בדיוק? חבל לי מאוד
אשמח לחתום על עצומה.

m o n a l

New member
אני ראיתי את הסדרה קרוב ל20 שנה

אבל לפני מספר חודשים פשוט הפסקתי. מאז שהחזירו את טיילור מן המתים זה ממש הוריד לי את החשק לצפות בסדרה, אני לא אוהבת מדע בדיוני! זה שהחזירו את מייסי היה דבילי אבל איכשהו המשכתי לצפות, אבל גם את טיילור?? וחוץ מזה, התכנים: די נמאס כבר ממשולש האהבה הנצחי והמשעממם הזה ברוק, רידג וניק, כמה אפשר??? והאהבות הבלתי הגיוניות: בין האחים לכאורה רידג וברידג'יט, וגם הפרשי הגילים בניהם בלתי הגיוניים: רידג הרי יילד את ברוק כשהיה בסביבות גיל 40 (בסדרה) אז איך ייתכן שברידגיט גדלה וכשהייתה בת 20 רידג נשאר פחות או יותר באותו גיל? ועוד הרבה הרבה חוסר היגיון... אז אולי זה טוב שלא ימשיכו לרכוש את הסדרה, כך לפחות המפיקים יעשו "חשבון נפש" ואולי יתחילו קצת לשנות... ויפסיקו לזלזל באינטלגנציה של הצופים...

shiranush4

New member
מה נו ו..?

היא מתכוונת שהיא צופה קבועה וגם היא לא מעוניינת שיורידו אותה.

מאיוש7

New member
..

אולי אם תרשמו מכתב לערוץ 2 ותגידו להם שהם יאבדו המון צופים הם יחזירו את התוכנית ... אוווף ... אתם יודעים אם היום יהיה ?

לוגן1

New member
למה הם בוכים שאין כסף לסידרה

הרי אם לא שמו לב התוכנית משודרת בחסויות אז מה הבעיות שלהם לחפש חסויות אני בטוחה שיש הרבה שמוכנים לתת

יששששששששששששששששששששששש

רק חבל שלא מפסיקים לאלתר את התוכנית הזו גם באמריקה עצוב לחשוב שלשחקנים האלה אין חיים חוץ מהסדרה הזו

הסידרה הזו היא בדיוק כמו עבודה

"חסרת חיים כמו שלך", בן אדם לא צריך לעבוד באלף עבודות, ועוד בעבודה שמכניסה לך מאות אלפי שקלים.

rivkaman

New member
ממש לא נכון שאין לסידרה ריטינג

אם היו עושים סקר היו רואים שזו הסידרה הכי פופולרית ולפחות אחד מבני המשפחה בכל בית רואה אותה.

Shiri from the block

Active member
אני פשוט לא מאמינה. ידיד שלי התקשר אלי ואמר לי היום בטלפון על זה.. אני לא מאמינה שאחרי כל כך הרבה שנים שהסדרה הייתה משודרת בערוץ 22 וככה מתייחסים אליה. איזה עלוב. לקחתי את זה נורא קשה בהתחלה אבל אז נזכרתי שיש כל מיני אפשרויות כמו לבקש מערוץ 3 (או ערוץ אחר מצידי) שתרכוש את הסדרה או שאם אין ברירה אז לצפות בדרכים לא חוקיות.. לפחות זה עודד אותי קצת לדעת שאני עדיין אוכל לראות את הסדרה איכשו, אבל עדיין... קשה לי להאמין שזה לא יהיה יותר בערוץ 22. אחרי כל כך הרבה זמן.. זה פשוט לא יאומן. מזה אני עדיין בהלם.. קשה לי לעכל. הדבר החיובי היחיד שיצא מזה שאני יותר לא אצטרך לצפות בערוץ המפגר הזה לעולם.

אני עדיין בשוק!

אני עדיין בשוק שמורידים את הסדרה אסור לתת לזה לקרות .ראיתי את הכתבה של אתמול שהיה בשעה שש זה מביא לי עצבים . אני מגיל 12 צופה בסדרה הזאת כיום אני בן 25 זאת אומרת חצי חיים אני רואה את הסדרה הזאת. שמעתי אתמול את הבחור שאמר שאתה יכול להיות אוהד בית"ר ולראות את הסדרה אז אני בעצמי אוהד בית"ר שרוף וגם רואה את הסדרה. עכשיו יש לי שאלה אני הייתי מקליט במשך שנים את הסדרה לפעמים הייתי רואה את זה בשידור חי בטח עושים את זה אלפים כמוני אז איך הם יודעים כמה רייטינג יש להם הם פשוט חוצפנים . חייבים להפעיל את כל הקשרים בשביל שהסידרה לא תירד

מיקולוש

New member
היפים והחרצוצים...

יאללה, נמאס מהסידרה המטופשת הזאת! כולם שכבו עם כולם, כולם נישאו/התגרשו מכולם. לברוק ורידג' היו איזה 100 חתונות, ברוק כבר אמא לבחורה לפחות בת 20 ונראית בעצמה בת 15, די !אין גבול לחוסר ההגיון? ז"א, עד כמה יחשבו הצופים לאדיוטים! הגיון מינימלי אנחנו רוצים, לא יותר מזה!! ולחשוב שבכל לוס אנגלס יש רק בית קפה אחד, קפה רוס המהולל!! בחיאת!!!!!!1 בעעע.... בא לי להקיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rivkaman

New member
מיקולוש מה אתה עושה בפורום הזה אם

אתה לא צופה או לא נראה לך . אל תגיב בכלל. גם אני לא אוהבת הרבה תכניות בטלביזיה אבל לא מגיבה כי יש אוהבים ויש שלא אוהבים אי אפשר לרצות את כולם. ולא כל התכניות הם הגיוניות.

למעלה