הודעה נוראית!!

בואנה, מי זה האידיוט הזה?

מה יש? מצאת את משמעות החיים והחלטת להטיף מוסר לשאר האנושות. אני גם רואה שבין העיסוקים המלאים חשיבות מצאת שניה ל'קרוא את כל ההודעות בשרשור הזה ולהביע את הדעה האינפנטילית שלך. למה שבמקום לבזבז מקום בפורום שלנו תלך אתה ותעשה משהו עם עצמך!

למה מה אתה עושה?

מבזבז את זמנך ``החשוב`` בשרשור על סדרה ``מטופשת`` לך תמצא חיים.

החדשות עודד קוטלר

ראיתם ב-6 בערוץ 2 דיברו על היפים ומישהו בשם אריאלי אמר שהוא מכור לסידרה האם זה מישהו מכאן ?

יגאל16

New member
החדשות עם עודד קוטלר

זה חיים אריאלי שעדיין לא נרשם לפורום , אבל מעורב בסדרה מהפרק הראשון שלה. ועצוב לו שהסדרה נגמרה והוא הלך כי כואב לו כמו לכולנו

toty17

New member
זה נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

שמישהו יעשה משהו!!! אי אפשר לתת לזה לקרות!!!!!

בני86

New member
סוף סוף באמת הגיע הזמן

להעלים תתוכנית המגעילה הזאת.

מאיוש7

New member
( :

לאאאא ! אני מוחה נגד ההודעה הנ"ל ... בואו נארגן חרם על ערוץ 2 ונמרוד בנמרוד .....

Indiman1

New member
עצוב ביותר ../images/Emo7.gif

אין לי מילים. לומר לכם את האמת, חששתי שיקרה משהו בסגנון ולפני כמה חודשים צפניה רמז לכך.. צפניה , איך ידעת ?? אבל אני עדיין פשוט בשוק מהזלזול בצופים הנאמנים של הסדרה שרואים מדי יום את הסדרה . שמעתי את הראיון של צפניה (כל הכבוד צפניה !
) ואת התשובות חסרות ההסבר המשכנע של נציגת ערוץ 2. כשהיא אומרת שזו סדרה לא חינוכית לנוער, שתסתכל קצת מסביבה על תוכנם של תוכניות אחרות רדודות יותר ואלימות יותר. אם תשאלו אותי, הכל בגלל הטרנד הזה של "רק" יצירה ישראלית. וכמובן, רייטינג נמוך... אבל זה רק מראה מי עומד שם בקבלת ההחלטות ומה סדר העדיפות שלהם. בכל זאת, זה ערוץ מסחרי שמושתת על רייטינג. לפי דעתי, ערוץ אחר (ערוץ 3?) כבר יקנה את הזכויות ואם לא אז יש את הדרך הלא חוקית לצפות בסדרה, אבל זהו ללא ספק יום שחור לטלויזיה. יהיה מה שיהיה. אני נדהם מכמות התמיכה, אבל אין ספק שצריך להחתים עצומה ולצעוק לאנשים שיושבים שם למעלה. צריך לראות את דוגמת צח"מ שהצליחה !!

הסידרה חוזרת על עצמה כמעריצה שלה

אני במשך שנים עקבתי אחרי הסידרה כשעוד הדמויות היו מקוריות (חלקם) אני תאמת כבר מעל שנתיים שלא צופה בה כי הסידרה חוזרת על עצמה אותה כותבת בטח גרמה לשיעמום לעוד כמה אנשים אז סורי טיילור שאהבתי כפרה עליה וסאלי ז"ל ביי סידרה יקרה מיצינו היה נעים כל טוב !

Shusho

New member
אם תארגנו עצומה או משהו

אפילו אני אחתום על זה, אפילו שאני לא צופה קבועה אלא בוהה כשאין מה לעשות (ואין מה להתלונן - גם אם חודש לא אצפה העלילה תשאר אותו הדבר פחות או יותר אותו הדבר).

לממממממממממההההההההה?../images/Emo7.gif .

אם תארגנו עצומה אני חותמת. אני גם לא בפורום, מציצה בו מידי פעם, מתה על ספוילרים מה לעשות? אני מתקשה להיפרד מהסידרה, מה מתקשה? לא יכולה. אני רואה את הסידרה ממש מהתחלה.

סוף כל סוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די, הסדרה הזאת נטחנה לגמרי !!! נ מ א ס כבר ממנה עם כל הכבוד !!!!! יש בסדרה הזאת בכלל עלילה ?! כאילו עלילה במשך 13 שנים זה לא ק צ ת מוגזם ?!?! אני לא רואה ואני לא אראה את הסדרה הזאאאאת אבל סתם החלטתי לכתוב פה חד פעמי ! זהו

maayanperetz

New member
למה מה קרה?!?!?!?

מזה ה ד ב ר הזה לבטל את התוכנית יפים ואמיצים אחריי כך כך הרבה תוכניות ישנם הרבה אנשים שצופים בתוכנית הזאת ואינם מוכניים לבטל אותה..!!!
אנשים צרייך לעשות משהו בנידוון יאללה סלמאת =]

צהובה18

New member
ויש אנשים שממש סובלים מהתוכנית הזאת

סוף סוף!!!! אני מקווה שישימו משהו חדש ורענן ולא תוכניות משנת תרפפו

יוני199

New member
סוף סוף מורידים אותה....

די הסדרה הזאת כבר יותר מדיי זמן על המסכים שישימו משהו מרענן לשם שינוי

Ranimi23

New member
חבל ../images/Emo10.gif נהנה לצפות מדי פעם

אני לא עוקב באדיקות ומפספס הרבה פרקים אבל תמיד כשיש חופשה או קצת זמן אני צופה בכמה פרקים ונהנה. אני זוכר את המוות של טיילור ואיך שהיא חזרה מן המתים, את שילה המשוגעת. מה איתה אגב? היא חוזרת מתישהו? חבל. לדעתי אבל אם ערוץ 2 לא יקנה אז ערוץ 10 יקנה ויקבל לעצמו רייטינג לא רע בכלל. תפנו לערוץ 10

danra

New member
../images/Emo7.gifחברים,

זו באמת הודעה נוראית. שמחה לגלות שיש פורום כזה בתפוז (בדרך כלל אני בפורום אופניים...). גיליתי את זה מהתגובות באתר nrg. אשמח להצטרף לכל עצומה שתוכן בנושא. לא מענין אותי מי אשם ומי הולך לקנות את הסדרה. העיקר שתשודר בכל שעה שיבחרו. מצדי גם ב- 02:00 AM. אני אדאג להקליט מדי יום כפי שאני עושה זאת בשנים האחרונות. בהצלחה לנו!

mishel53

New member
צר מאוד לאכזב אתכם

גם בערוץ 3 מורידים סדרות לא התחשבות בצופים , הורידו ללא ממזמן את הסידרה תשוקות באמצע בשיא המתח, שגם הוקרנה כמה שנים טובות בחו"ל היא עדיין ממשיכה , וטענתם היא שאין רייטינג . וזו לא הסידרה היחידה שהם הורידו היו עוד כולם זבלים וחסרי לב

Woogyman

New member
תשוקות בוטלה גם באמריקה... ../images/Emo110.gif

למרות שבאמת היה עוד קצת זמן בארץ.

למעלה