הודעה נוראית!!

ספטון1

New member
אני בעד המשכיות של הסדרה הכי נצפית

במשך שנים רבות אני צופה בסדרה זאת, אני רוצה לציין במפורש, שחוץ מהתוכנית הזאת אין לי מה לראות בערוץ 3 וכל התוכניות שמביאים את בחוץ, אתה יוצא, נולד לרקוד, כובכבד נולד, וכל השאר בולשיט אנחנו משלמים אגרה פול עבור כלום עבור חברת כבלים ועבור שרותי הרדיו והטלוויזיה, אין מה לראות חבל מאוד שסדרות טובות לא נשארים

ערוץ 2 אשם ברייטינג הנמוך!!!

שיעשו לוח שידורים מסודר! בכל פעם כשאני פותחת את הטלויזיה אני מגלה להפתעתי שבכל פעם שעות התוכניות משתנות. כל יום התוכנית מופיעה בשעה אחרת, לא ניתן לדעת מראש מתי תתחיל, אין אף פרסומת על התוכנית בטלויזיה (ערוץ 2 משקיע רק בתוכניות החדשות שלא מעניינות אף אחד), מדיי פעם "היפים ואמיצים" מתחילה 5 דקות לפני, 5 דקות אחרי, אם יש מהדורת חדשות מיוחדת, תמיד קוטעים את הפרק, או לא משדרים אותו בכלל, גם אם המהדורה היתה שלוש שעות לפני התוכנית, ערוץ 2 דוחה את כל הסרטים, ולא משדר את "היפים ואמיצים". ואחרי כל זה עוד הם מצפים לרייטינג גבוה??? הם בכלל לא יודעים לארגן טלויזיה! לא פלא שכולם עוזבים את ערוץ 2, שגם אלו שאין להם כבלים, צריכים לשלם "אגרת טלויזיה" ולסבול מאי שידורים מסודר!!! אז כדאי מאוד לערוץ 2 להתחיל לתפקד כמו שצריך!!! ולא להשקיע רק בחדשות, כי בקצב הזה, לא יהיה להם אפילו לא את הרייטינג הזה בכל התוכניות! אחת שמבינה

אני צופה קבוע

אומנם אני לא חלק בפורום אבל למען הצלת הסידרה אני כצופה קבוע מוכן להצטרף למאבק ! אני צופה בסדרה שנים ! אני זוכר שהיפים והאמיצים הייתה הסדרה הכי אהובה על סבתי, הסידרה לבד השאירה את סבתי בחיים ונתנה לה מין הנאה של רגע בחיים הקשים שהיו לה. אני זוכר שהיינו יושבים אולי מעל 3 שנים , כל יום מול הטלוזיה עם כריך של שניצל וכוס קולה, והיינו רואים את היפים והאמיצים. יש הרבה קטעים שמעצבים אותך בתור בן אדם, ולשבת מול היפים והאמיצים עם סבתי שלי (כשהיא עושה גרעפסים ענקיים ברקע) היה בהחלט אחד מהקטעים הכי חשובים בחיים שלי. הסידרה הזו באופן מסוים מזכירה לי אותה . אסור לתת להם להוריד אותה !

python 4

New member
אוי לא!

אני לא צופה אומנם ביפים והאמיצים כבר לפחות 10 שנים (מאז שתשוקות עלתה בערוץ 3) - אבל אני זוכר את הפרקים הראשונים עם זו עם החצ'קונים שהיתה אחותה של ברוק, וכריסטין כמובן שהיתה אישתו של רידג'. אבל בתור מכור לסדרת האחות "צעירים חסרי מנוח" (ומנהל הפורום שלה
) - כל הורדה של אופרת סבון היא אירוע מעצבן למדי! זה קרה גם בערוץ 3 עם תשוקות, ככה שזה לא תקדים של ערוץ 2 ושיקולי הרייטינג שלו. אני מקווה עבור כל מכורי הסדרה שההחלטה תבוטל - זה אפשרי, גם צח"מ בוטלה לפני כמה שנים, וחזרה אחרי 3 חודשים בעקבות לחץ של הצופים. ואם לא אז ערוץ 3 הוא באמת בית אידיאלי לסדרות כאלה, אני מניח שהם ירימו את הכפפה. זה הכל בגלל שלקחתם לנו את אשלי!

python 4

New member
האומנם? שילה היתה שלנו קודם..../images/Emo3.gif

היא מיררה את חייהם של כמה מתושבי ג'נואה סיטי עוד כשהיפים והאמיצים היו רק רעיון על הנייר..

פיתון, פיתון, כריסטין אחותו של

רידג' ולא אישתו, רואים שהרבה זמן לא ראית את התוכנית. אבל תודה על התמיכה

shiranush4

New member
אין סיכוי למנוע זאת?

איך אפשר בלעדי היפים והאמיצים? הם משנים כל הזמן את השעות ועוד מתלוננים.

Vesper Lynd

New member
עד שסוף סוך סידרתי מחדש את חיי!

והתאמתי אותם לשידורי היפים והאמיצים וצעירים חסרי מנוח, מורידים לי אחת מהן. באמת! עכשיו אין לי גבולות לשנת צהריים! חוצפה!

beniNC

New member
חבל

הסידרה שהחזיקה הכי הרבה זמן מעמד, 12 שנה פשוט חבל!

איזה חוצפה!! אחרי כל כך הרבה שנים..

האמתי שאני התחלתי לראות את זה רק בשנה האחרונה... אבל מאז שהתחלתי אני לא מפסידה כמעט אף פרק... וזה מאוד מאכזב אותי... ובאמת ערוץ 2 אשמים ברייטינג הנמוך... אין משהו אחר...

Noamush

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

הם לא יכולים לעשות את זה! אני צופה בסדרה עוד מ-1994 נדמה לי, כשעלתה לשידור בארץ. אני זוכר עוד שהיתה דונה לוגן אחרת, סטורם לוגן אחר, כמובן שתורן פורסטר אחר... ואיך אפשר לשכוח את קרוליין, אנג'לה פורסטר המפחידה ושאר הדמויות המיתולוגיות. אמנם בזמן שהייתי בצבא לא צפיתי כל כך בסדרה, אלא רק עקבתי מדי פעם כדי לראות מה מתרחש... אבל בחודשים שעברו מאז השחרור, מצאתי את עצמי שוב צופה בסדרה באופן קבוע ודווקא עכשיו שמתחיל להיות יותר מעניין הם רוצים לבטל את הסדרה?! אני מאוד מקווה שזה בסופו של דבר לא יקרה. חייבים לעשות משהו כדי שימשיכו לשדר את היפים והאמיצים!

ניני10

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!

אני בוכה,... אני מתייסר....??? זה הסוף לטילור ברוק ריד'ג....לאאאאאא איזה כאבים אני לא מאמין!!!! שלא יורידו את הסידרה!!!!! צריך לארגן משהו... אולי לקרוא ל"הוט" או משהו לקנות את הזכויות לשידור התוכנית... זה בטוח יביא להם ים מינויים!!!!! אסון אסון אסון.... יא אלל'ה...אסור לתת לזה לקרות!!!

ניני10

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!

אסון אסון אסון!!!!! אולי ערוץ אחר יקנה את הסדרה...!!!! אני לא מאמין!!!!! איזה כאבים!!! דיייי... אני מגיל 16 רואה את הסדרה... אני לא מאמין!!!! חייבים להפעיל לחץ!

האוסבוי

New member
אולי תמצאו חיים?

באמת, לא יאמן שאנשים מתייחסים בצורה כל כך דרמטית לסידרת טלוויזיה. במקום לשבת מול הטלוויזיה כמו בטטות אולי תלכו לעשות משהו? במקום לראות על חיים מבויימים, ובצורה רדודה, של שחקנים דרג ז, אולי תעשו משהו אמיתי בשביל עצמכם? אולי גם אתם תוכלו להפוך משקי תפוחי אדמה פאסיביים ותלותיים לאנשים אמיצים ויפים בעצמכם. בהצלחה

M a g n u s

New member
ואולי אתה תפסיק לשפוט ולהטיף מוסר?

אתה מכיר אותנו
אתה יודע מי אנחנו
מי אתה בכלל שתבוא ותעביר ביקורת או תזלזל
לכל אדם- עם דגש על כ-ל אדם, יש כל מיני אהבות קטנות ושטחיות בחיים שעוזרות לו להשכיח את צרות היומיום ולעמוד על הרגליים. אצל חלק זה כדורגל, אצל חלק זה מוסיקה, אצל חלק זה עקרות בית נואשות- ואצל חלק זה טלנובלות ואופרות סבון. בתכל'ס- הכל שטויות, הכל פיקטיבי, הכל לא אמיתי- ומהכל עושים כסף על הגב שלנו. א-ב-ל, אני מבטיח לך שבלי הדברים הללו אחוז הקופצים מגג עזריאלי היה גבוה פי 1000000. קיצר, אני יכול להבטיח לך שהאהבה שלך לכדורגל או לכדורסל, או לחלופין ההתלהבות שלך מכל מיני שירים שצועדים במצעדים, היא שטחית ונובעת מאותם מניעים שגורמים לנו לאהוב אופרות סבון מפגרות.

aabbadd

New member
../images/Emo45.gif

מעבר לזה שאתה צודק ב-100% בדברים שכתבת, בטח סתם מדובר באיזה אחד "חסר חיים" ( בדיוק כמונו צופי היפים
) שמשוטט בפורומים וכותב הודעות סתם בשביל להרגיז אחרים, לא שווה להשקיע עליו את האנרגיה.

למעלה