הודעה משמחת....

יעלי2

New member
לשרון 1 ../images/Emo50.gif

אני מאחלת לך המון המון מזל טוב לקראת חתונתך (אוטוטו)! שיהיה לכם מוצלח כמו שתכננתם, ושהשימלה תהיה יפה כמו בתכנון. כל טוב, מאחלת יעלי2 ובן זוגה

מורןLA

New member
חחח... שרוני!

בדיוק דיברנו על זה בארוחת ערב של יום שישי - שסוף סוף אפשר לקנות קרמבואים גם בלוס אנג´לס - אמריקה משתכללת .... (יניב לא לתקן בבקשה!) תגידי - עדיין לא בדקתי את טיב האיכות שלהם - אשמח לשמוע ביקורות.... ומה עם החטיף קוקוס הוורוד?

**Blue-Lagoon**

New member
רק פה אין קרמבואים?

או שיש? לא ממש העמקתי בנושא... לא אוהבת קרמבו בלעעעע והחטיף קוקוס הורוד.. זה דאבל איכס! מה עם שוקו בשקית ? (אולי גם את זה יש, אבל כמו שאמרתי- לא ממש יצאתי לי לחיפוש אוכל MADE IN ISRAEL אחרי שמצאתי במבה של אוסם הכל בסדר!)

מורןLA

New member
בכל אופן אין כמו שטראוס.... ../images/Emo135.gif

או טנא נוגה - תגידי נראה לך שיביאו בקרוב ארטיק בננה מצופה בשוקולד?

מורןLA

New member
יש בראלפס ארטיק שוקולד בננה

אבל הוא בכלל לא מתקרב לטעם של שנוקרסט....
הגלידות פה נוראיות.

Sharon_1

New member
לרגע שמחתי - כשראיתי את הכותרת...

ומה עם ארטיק מטרה?! ד"א - אני אוהבת את BASKIN ROBINS ואת הגלידה של RITE AID.

Sharon_1

New member
אז ככה -

לא בדקנו אותם עדיין, כי כמו שכתבתי לגפן, אפשר לקנות רק חבילה של 40, וביום שישי אנחנו טסים לארץ ושם נאכל קרמבו ראשון לחורף תשס"ב באווירה המתאימה... חטיף קוקוס ורוד גם ראיתי כבר, אבל מזמן... לאחרונה לא ראיתי. וגם לא ראיתי טוויסט לאחרונה, וטעמי בכלל לא ראיתי. ואני מתאפקת לא לקנות דני ומילקי ולחכות לארץ... מה עוד חסר לך?

מורןLA

New member
הםם... סמרטוט רצפה...

התאמת - שההורים שלי פה בביקור - הם קפצו כל כך מהר - לא היה לי אפילו זמן לחשוב מה אפשר להביא מהארץ....

Sharon_1

New member
גם לי היה חסר בהתחלה, אבל עכשיו

קנינו את המוט הזה שמחברים אליו מטלית - מומלץ!!! כשבאו לבקר אותנו - ביקשנו כ"כ הרבה - עכשיו אני לא חושבת שהייתי מבקשת משהו. אפילו מצאתי תחליף לדרמפון האהוב... תגידי, נכון הבמבה זו לא אותה במבה?! אבל אין פה במבה אדומה!!! ופיתות אמיתיות!!!

Gefen

New member
בטח שרון....

מה החוכמה? את גרה בישראל הקטנה.. אצלכם באמת אפשר למצוא כמעט הכל מהארץ.. נראה לי שהמשיח יגיע לקנזס לפני הקרמבו
אבל גם אני כמוך.. התרגלתי לכל דבר אפילו לקמח המקומי התרגלתי ולמדתי להכין יופי של עוגות ולחמים (מה שבהתחלה היה יוצא לי נורא!) ולגבינות..(אין פה בכלל גבינות מהארץ!) אז מה בכל זאת חסר לי מהארץ? שוקולדים של עלית, אבקות מרק של קנור, תבלינים משוק מחנה יהודה ומסיר שומנים של סנט מוריץ´.. עדיין לא למדתי להסתדר בלעדיהם
גפן

Yaniv-DC

New member
יייייייייישששששששששש!!!!!!!

כשהייתי היום ב"כץ" ---הם הביאו קרמבו!!! ולא סתם, לא מנבו שמנבו, ק-ר-מ-ב-ו!!! אמיתי!!! של שטראוס!!!! וניל ומוקה!!! קניתי שישיית וניל ושישיית מוקה, וגבינה לבנה 9% של טרה, ומלא בורקסים וזיתים, ומלפפונים חמוצים של בית השיטה, חומוס+טורקי+חצילים, וביום חמישי כשבן מגיע --- נעשה מסיבונת. ואגב, ביום שבת נחגוג לנו שנה וחצי ביחד

Sharon_1

New member
אכן כן...

אולי המשיח יגיע עם הקרמבו?!
פה יש לנו גבינות ומעדני חלב מהארץ, שוקולד עלית (נדמה לי עלית, משהו תוצרת הארץ). אבקת מרק של קנור את לא מוצאת? זה אמריקאי, לא? תבלינים שלחו לי בהתחלה מהארץ, עכשיו אני כבר קונה כאן. גם אני רוצה מסיר שומנים!!!! מה שיש פה שווה לת..

Yaniv-DC

New member
קנור זה איטלקי

אבל יש את זה כאן בכל סופר קטן כגדול. תבלינים - מהרגע שנכנסה שותפה ממין נקבה לביתי - אין לי יותר בעיות עם תבלינים. גם העובדה שהיא עובדת בשגרירות עוזרת כשרוצים ביסלי-במבה. חוץ מזה - כל הגבינות החל מכחושה וכלה בסימפוניה 30% עם זיתים, קוטג´, וכמו שציינתי....לראשונה מזה שנה וחצי אני סועד קרמבו!!! האמת, עד היום הייתי עצוב שלא היה כאן קרמבו, אבל עכשיו, אחרי 4 קרמבואים (2 וניל 2 מוקה) ועוד אחרי התאפקות מהשניים הבאים, אני לא יודע עד כמה זה רעיון טוב...

חווהלה

New member
אני לא מבינה תמיד אומרים שארה"ב

נאורה יותר מקנדה.. ועובדה כל הדברים האלה שהזכרתם כולל דרמפון אפשר למצוא בקנדה. יש בטורונטו חנות המסונפת למסעדה אחלה ושם אפשר למצוא את הכל כולל במבה קרמבו, סמרטוטי ריצפה ומגבים, סבונים ושמפו, והפיתות.. שלא מן העולם הזה.. נאפות במקום.. והפלאפל בפנים מעורר געגועים.. יש כמובן גם את הקוקוס הצבוע וורוד ועוד ועוד מטעמים כולל כל המיצים של יפאורה פרי גת גרעיני עפולה. והרשימה כל כך גדולה שבטח שכחתי מוצרים חיוניים אחרים.

nsns

New member
אני לא מבינה תמיד אומרים שארה"ב

You must be talking about Sababa? The issue with the US vs. Canada is an endless one: You´ll better choose your country of choice and enjoy (some like the ´Land of Unlimited Opportunities´, some don´t).

Gefen

New member
מכירה את סבבא.. ../images/Emo45.gif

אחלה בחלא של חנות.. עם פלאפל והכל אם רק היתה כזאת בארץ עוץ הייתי מסודרת.. אגב, חווהל´ה...ארה"ב יותר נאורה מקנדה?? מאיפה הבאת את זה?
אחח...אם זה היה תלוי אז נשבעת לך שעוד היום הייתי בטורונטו.. גפן

חווהלה

New member
ודאי סבבה ואיפה עוד..

טוב שם ! טעים והבעלים מה זה נחמדים. אני בסביבות טורונטו אבל לא מחמיצה ביקור שבועי במסעדה. הפיתות האלה שלהם משגעות. החומוס מה זה טעים.. וכל השאר.. חבל על הזמן גפן מתי היית בטורונטו?

למעלה