הודעה משמחת....

Gefen

New member
חווהלה...החברה הכי...

טובה שלי גרה בטורונטו.. הייתי אצלה ממש מזמן.. לפני שלוש שנים כשהייתי בהריון הראשון שלי עם נדב ויכול להיות..רק יכול להיות..שאגיע שוב בפסח אודיע לך כשאגיע ונפגש בסבבה..
גפן

Gefen

New member
פיתות בפסח???? אני????

לא ספרתי לך שאני חוזרת בתשובה, מקפידה בקלה כבחמורה??

limori

New member
בסבבה לא מוכרים פיתות בפסח ../images/Emo21.gif

המאפיה כשרה לחלוטין. ואני ממליצה על העוגיות המלוחות שלהם. ואת באמת צודקת הבעלים באמת נחמדים שניהם חברים שלי.

limori

New member
../images/Emo52.gif אנחנו לא מדברים על אותו

סבבה אני דיברתי על מאפיית סבבה בברוקלין. טעות,טועים, טעינו.

Gefen

New member
שמתי ../images/Emo23.gif ....

הסבבא הזה המדובר בטורונטו, עד כמה שזכור לי הוא בבעלות ערבית.. אופס..ואני לא באמת דוסית.. עוד תחשבו בטעות שהייתי רצינית..חחחחהחהחח
בוקר טוב לכולם
גפן

חווהלה

New member
גם אם היית לא היינו מחשיבים לך

זאת כעוון. ובעניין הבעלים של סבבה. מדובר בערבי נוצרי תושב ישראל. הייתי אומרת ציוני יותר מהרבה ישראלים בחו"ל. לא סוגר את המסעדה בחגים הנוצריים אבל סגור ביום כיפור.!!!! קסם של אדם.

Gefen

New member
חווה´לה - הספר שלי בארץ..

רוברט.. מבית ג´לא.. הוא ערבי נוצרי (אגב, ספר בחסד..מומלץ לכל מי שמגיע לירושלים ולא אכפת לו להסתכן בקטיושות מכוון בית לחם תמורת תספורת שווה..) אני לא מחליפה אותו באף אחד אחר!! הוא נשמה טובה, מוכשר כמו שד וחתיך לא נורמלי... למעשה רוברט הוא הראשון אצלי ברשימה של "מה חסר לי מהארץ" וכשאמרתי שסבבא בבעלות ערבית זה לא היה לגנאי אני האחרונה שארמוז לדבר כזה חווה´לה גפן

חווהלה

New member
בכלל לא חשדתי.. רק ראיתי צורך

להוסיף.. שרק ירבו כאלה ואני מכירה עוד כמה

MARMELAD

New member
גפנונה, מזל שסייגת את עצמך

אחרת הייתי מתחיל לכתוב לך בע"ה בתחילת כל הודעה

Gefen

New member
הייי חווה´לה..תמשיכי..תמשיכי..

לאכול לי ת-
גפן

חווהלה

New member
אין לי בדיוק מקום ל ../images/Emo23.gif שלך

עסוקה בגריסת פיתה פלאפל. מסבבה כמובן.. במקרה רק חזרתי משם עכשיו. איפה גרה החברה שלך אגב? אולי אנחנו מכירות?

Idit- KS

New member
כשמכרו פלאפל בארץ עוץ...

זה היה פיתה יבשה עם 3 כדורים וקצת חומוס וחסה ב- 6 דולר. אצלכם זה נשמע הרבה יותר טעים ו- 1.95? אנחנו אוכלים את ה-

אז רק בשבילך....

הנה קוטג´ מצויין שמשתווה לקוטג´ תנובה. מיוצר על ידי: Breakstone´s - Lowfat Cottage cheese ויש לו אריזה אדומה. כמובן שיש גם גרסאות יותר משמינות ובכלל ללא שומן. ואם בטקסס יש את זה, בניו יורק בטוח יהיה את זה. קוטג´ מעולה, אני עשיתי בשבועיים הראשונים שלי דוקטורט על איכות הקוטג´ים כאן. קניתי את כל הסוגים - וזה הזוכה. בתאבון. אפרת.

:))

אני חושבת שניסיתי את הסוג הזה.. ובאמת גם אחרים המליצו לי עליו, אבל משום מה זה לא מגיע לקרסול של תנובה (המממ.. או של הפרה שעוזרת ליצור של תנובה). אני מבינה שאת גם חובבת קוטג´ים לפי עריכת הניסיונות שלך :) נחמד ליראות שאני לא לבד...יססססס! תודה על העצה!

רוצה קוטג´ תנובה!!

גררר חבר´ה! רק על דברים משמינים אתם מדברים.. מה עם קוטג´ תנובה? כבר שנה וקצת לא אכלתי את זה ואני חולמת על זה בלילות!!!

למעלה