טובה שלי גרה בטורונטו.. הייתי אצלה ממש מזמן.. לפני שלוש שנים כשהייתי בהריון הראשון שלי עם נדב ויכול להיות..רק יכול להיות..שאגיע שוב בפסח אודיע לך כשאגיע ונפגש בסבבה..
זאת כעוון. ובעניין הבעלים של סבבה. מדובר בערבי נוצרי תושב ישראל. הייתי אומרת ציוני יותר מהרבה ישראלים בחו"ל. לא סוגר את המסעדה בחגים הנוצריים אבל סגור ביום כיפור.!!!! קסם של אדם.
רוברט.. מבית ג´לא.. הוא ערבי נוצרי (אגב, ספר בחסד..מומלץ לכל מי שמגיע לירושלים ולא אכפת לו להסתכן בקטיושות מכוון בית לחם תמורת תספורת שווה..) אני לא מחליפה אותו באף אחד אחר!! הוא נשמה טובה, מוכשר כמו שד וחתיך לא נורמלי... למעשה רוברט הוא הראשון אצלי ברשימה של "מה חסר לי מהארץ" וכשאמרתי שסבבא בבעלות ערבית זה לא היה לגנאי אני האחרונה שארמוז לדבר כזה חווה´לה גפן
הנה קוטג´ מצויין שמשתווה לקוטג´ תנובה. מיוצר על ידי: Breakstone´s - Lowfat Cottage cheese ויש לו אריזה אדומה. כמובן שיש גם גרסאות יותר משמינות ובכלל ללא שומן. ואם בטקסס יש את זה, בניו יורק בטוח יהיה את זה. קוטג´ מעולה, אני עשיתי בשבועיים הראשונים שלי דוקטורט על איכות הקוטג´ים כאן. קניתי את כל הסוגים - וזה הזוכה. בתאבון. אפרת.
אני חושבת שניסיתי את הסוג הזה.. ובאמת גם אחרים המליצו לי עליו, אבל משום מה זה לא מגיע לקרסול של תנובה (המממ.. או של הפרה שעוזרת ליצור של תנובה). אני מבינה שאת גם חובבת קוטג´ים לפי עריכת הניסיונות שלך נחמד ליראות שאני לא לבד...יססססס! תודה על העצה!