הודעה משמחת....

Gefen

New member
סחתטיקה...תזללי עוד שניים..

גם בשבילי..בטעם מוקה אם יש
גפן

Sharon_1

New member
חכי, עוד לא קנינו...

אנחנו טסים לארץ ביום שישי, אז את הקרמבו הראשון של החורף נאכל בארץ באווירה המתאימה..
ונראה לי שאני אוכל מספיק בשביל כל חברי הפורום... הבאסה היא שאי אפשר לקנות בודדים, רק בקופסא של 40 - הם אומרים שכל הישראלים באים וממששים ובודקים, ואז אי אפשר לקנות אותם...

Gefen

New member
ואיך שאני מאמינה לזה.. ../images/Emo9.gif

אנחנו הישראלים לא יכולים לקנות עגבניה בלי למשש.. אז קרמבו..? מה, השתגעת? איך אפשר אחרת? אבל אני סומכת עלייך שתתגברי בקלות על 40 קרמבואים.. ואם לא- תמיד אפשר לשלוח לארץ עוץ

Sharon_1

New member
תגידי לי, מה יש למשש בקרמבו?!

הרי ברגע שממששים אותו - הלך הקרמבו... אני לא מרשה לעצמי להתגבר על 40 ק"ג - אני מתחתנת עוד שבועיים...
אבל אח"כ - אין לי בעיה...

MARMELAD

New member
על מישושי קרמבואים

שרון חביבתי. אני מתחיל לחשוב שאת לא באמת ישראלית! מה יש למשש קרמבו? שאלת תם. הרי דבר ידוע הוא שהישראלי אוהב להרגיש את האוכל שלו בכל חושיו. מי לא מכיר את טקס התיפוף על האבטיח, ההתמרחות בטחינה בזמן אכילת פלאפל, מעיכת הג´חנון ביום שבת בבוקר תוך כדי ערבוב עם ביצה מפוררת ורסק עגבניות.. אפילו בזמן אכילת גרעינים נהנה הישראלי הממוצע יותר מפיצוח הגרעין מאשר מאכילתו. כלומר - אנחנו אנשים חמים אנחנו, אנחנו אוהבים את האוכל שלנו ומראים לו את הבתנו בכל מיני שיטות ודרכים שונות ומשונות. אז לגבי הקרמבו: אם תסתכלי על מגש של קרמבואים, רובם ייראו לך דומים לחלוטין. כמובן, הדפוקים מביניהם יראו לך את נכותם בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים - אלו הקרמבואים המעוכים, אלה שלעולם לא ייראו פה של לקוח, אלא מקסימום יאכלו ע"י החנווני בזמן ספירת הקופה בשעות הערב. אבל מה? לקרמבואים יש שיטת הישרדות מדהימה - שנקראת העטיפה. הם עוטים על עצמם אריזה צבעונית ויפהפיה ממתכת דקה ומבריקה, אותה נוהגים הילדים לאחר האכילה להחליק כדי לבנות מטוסי קרמבואים או לחלופין למעוך ולגלגל לכדור קטן ומעצבן שתמיד עף ברחבי הבית תוך התעלמות מצעקותיה של אמא. אותה העטיפה תפקידה הוא להסתיר את הפגמים החיצוניים שיש בקרמבו, לשפר את ייחוסו החברתי ולעזור לו ברכישת חברים חדשים מקרב לקוחות הצרכנייה. אל תתני לקרמבו לעבוד עלייך! החליקי יד על ראשו של הקרמבו. האם היא עגלגלה וחלקה? האם היא מזמינה אותך לערב של שחיתות בביתך? האם היא רומזת לך על הטעם הקרמי הנפלא שמצפה לך בפנים... או שאולי היא סדוקה, מפוצלת ומסוכסכת עם עצמה, מרמזת על משברי זהות אלו או אחרים שעברו על הקרמבו בדרכו מהמפעל על המכולת... שימי לב, שרון, קל לזלזל בקרמבו ולהתייחס אליו כאל עוד חטיף, אבל לא כך הוא. הקרמבו הוא מאבות המזון של ילדים ישראלים מזה שנים רבות. רבים התחנכו על ברכיו של הקרמבו לאהבת הארץ והאדם, לשוויוניות ואחוות המין האנושי, לשלום ולתקווה לעתיד טוב יותר. וקרמבו מפונצ´ר, הוא סתם קרמבו. האם היית רוצה למנוע מילדיך את האפשרות לנגוס בקרמבו מושלם, כזה שרואים אך ורק בסרטים, עטוף בשכבת שוקולד נוקשה, מלא בקצפת אוורירית, והביסקוויט, אחחח הביסקוויט... לכן שרון, אל תזלזלי. בפעם הבאה שתיתקלי בקרמבו- בדקי אותו היטב. את יכולה לתת לילדייך עתיד טוב יותר, ואת גם יכולה שלא. הכל בידייך.

Gefen

New member
אוחחח...מרלמלד... ../images/Emo104.gif

עכשיו ממש מתחשק לי קרמבו.. ממש ממש..יא רשע!!

MARMELAD

New member
אוי... גם לי...

טוב אני אלך לקנות לי אחד (שקל וחצי - איזו הגזמה)

Sharon_1

New member
אני כנראה באמת לא ישראלית....

אני לא עושה אף אחד מהדברים שציינת... ואתה צריך לראות כמה קרטונים של קרמבואים מעוכים יש בסופר, שמן הסתם אי אפשר למכור אותם.

funkbass

New member
שכחת משהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

כשהקרמבו מעוך ..... אי אפשר לנסות את האתגר הגדול מכל... לאכול קודם את הציפוי שוקולד ולהשאיר רק את הקרם על הביסקוויט... ורק אח"כ להתענג על הקרם!!!!

MARMELAD

New member
כפרה עליך, אצלי אין זמן להתענג

ברגע שאני תופס את הקרמבו נגמר עליו. אין לו זמן להתגונן בפניי. שני ביסים וקאפוט. אז אתה מדבר איתי על שלבים?

funkbass

New member
אל תגיד לי שאף פעם לא עסית את זה!!

אולי עכשיו לא ...... אבל אז כילד!!

Gefen

New member
אחחח..פאנקי..אני עדיין עושה..

אם רק יתגלגל לידיי איזה קרמבו עסיסי אני אוכל אותו כל כך לאט בעשר שלבים תוך שירה חרישית של "אלי ..אלי..." המרמלד כנראה חיה רעה
שלא מעריך קרמבואים...
גפן

Gefen

New member
עשר שלבים=עשרה...

לפני שיניב יפתח פה שוב את פינת אבשלום קור...

funkbass

New member
בגלל זה אני, הייתי כותב

10 שלבים ... וכל אחד יקרא את זה אייך שבא לו!!!!

MARMELAD

New member
אז קניתי לי קרמבו והכל היה בסדר

ואח"כ קניתי עוד קרמבו והוא היה ישן - והקצפת הייתה יבשה. אוי, הזוועה.

monica30

New member
Krembo, Krembo where is the Krembo

אויי מתה לקרמבו אולי בגלל ההריון אולי אני רעבה ממממ לא זה בגלל שזה קרמבו הולכת לקנות לי קרמבו איזה כייף שפה אצלי בדרום מוכרים קרמבו רק ברביעיות חחחח.......סוף סוף משהו נורמאלי פה

למעלה